Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 12 04, 16:36)
Iš Monicos  4u.gif
Sėjamosios judros (kamelinos) aliejus didiną atsparumą cheminiams veiksniams, atstato odos pH, gražina spalvą, drėkina, ramina sudirgusią odą, gerina kapiliarų funkciją  smile.gif

Aš dar pirmo siuntinuko nesulaukiau, o jau reikia vėl visko doh.gif
Teks pradėt darytis sąrašiuką tikriausiai.
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 04, 15:43)
Bryyla, saunu, kad pelargoniju hidrolatas patiko 4u.gif  man jo kvapas irgi vos jauciamas drinks_cheers.gif  o va slamucius kai atidarau, tai visa virtuve kvepia rolleyes.gif

4u.gif man kuo mažiau kvepia, tuo geriau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Honey @ 2009 12 04, 15:44)
Aš dar pirmo siuntinuko nesulaukiau, o jau reikia vėl visko doh.gif
Teks pradėt darytis sąrašiuką tikriausiai.

O iš kur tu viską perki? siuntiesi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 12 04, 15:19)
nete dar radau tokios info, tai tikiuos, kad cia viskas ok  smile.gif 

Aha bigsmile.gif Čia juk tas pats alavijas kurį dažniausiai auginame mano manymu smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 04, 15:38)
apie visus eterinius tai neturiu - tada rinkausi apie mane dominancius info. ir labai daug butu..

Daddygirl gal netyčiom apie pelargonijų ir bergamočių ea dar turi info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 12 03, 23:05)
kas galit apibudinti Dr. Hauschkos maskuojamuosius piestukus, dabar ziuriu internete yra dvi spalvos, kokia labiau tiktu sviesiai odai? gal kas turit  ax.gif

o as galiu pasakyt, kad man net tas 2 nr per sviesus g.gif bet siaip tikrai neblogas daikciukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 04, 16:59)
O iš kur tu viską perki? siuntiesi?  rolleyes.gif

kaip ir dauguma čia turbūt - iš SP ir KN smile.gif O dabar laukiu nesulaukiu siuntinuko iš Monicos.
Dar ebay kartais pažvejoju, kai laiko turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 12 04, 16:12)
kaip ir dauguma čia turbūt - iš SP ir KN smile.gif O dabar laukiu nesulaukiu siuntinuko iš Monicos.
Dar ebay kartais pažvejoju, kai laiko turiu biggrin.gif

A, tik dabar pamačiau, kad ne vilnietė, tai galvojau, kokio dar siuntinuko lauki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 04, 17:14)
A, tik dabar pamačiau, kad ne vilnietė, tai galvojau, kokio dar siuntinuko lauki  biggrin.gif

aha, ne vilnietė biggrin.gif gerai jums ten Vilniuje, kai viskas vietoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 12 04, 16:21)
aha, ne vilnietė biggrin.gif gerai jums ten Vilniuje, kai viskas vietoje  ax.gif

Nesiskundžiam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 04, 16:24)
Nesiskundžiam  blush2.gif

Nebent piniginės plonėjimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 04, 14:32)
o kokius EA geriausia deti?

gal levandas? Kvapas gal malonesnis nei arbatmedžio bus smile.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 12 04, 14:32)
KN ir vit E deda, o tu tik su EA dareisi?

tik su EA ir negenda jau gan ilgai smile.gif

QUOTE(pepkė @ 2009 12 04, 15:08)
ilgiau panaudojus varnalėšas nuomonė tikslesnė bus.
Geriau drėkina su propoliu. 4u.gif

aišku 4u.gif Neužmiršk komentaro ir po ilgesnio laiko wink.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 04, 15:24)
Bet vistiek gerai siandien atrodai smile.gif panasu, kad abi issisukome is tos padeties:)

o kas mane gelbėjo su Eco losjonu? lotuliukas.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 04, 15:38)
jau man atrodo ir kitos musu merginos bandys maisytis  ax.gif

kaupiuosi kaupiuosi biggrin.gif

o apie šalavijo, čiobrelio EA info turi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 12 04, 16:06)
o as galiu pasakyt, kad man net tas 2 nr per sviesus g.gif bet siaip tikrai neblogas daikciukas bigsmile.gif

aciukas uz info 4u.gif

pearl kuo kvepia slamucio hidrolatas, saldziai ar astriai? man pelargoniju EA thumbup.gif ,o levandos kaip tik nelabai

Daddygirl tavo muilai wub.gif as tiesiog zado netekusi is nuostabos, kvapu neimanoma apsakyti, visu muilu skirtingi ir savaip nuostabus, o vienas "Jura" 1 na tikrai galiu prisiekt kvepia kaip suki prausiklis
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 03, 23:23)
Man atrodo, kad mano visą gyvenimą buvusi sausa oda numišrėjo  g.gif Kakta normali, po nakties ant nosies ir palink ją jaučiasi riebaliukai, o aplink burną viskas nusausėję... Ypač matosi hidrolatu pasipurškus, ant kaktos dar lieka lašiukai, o aplink burną jau seniausiai susigėrę ir dar odą traukia. Čia normalu, kad odos tipas keičiasi ar čia kažkas kito?

man atrodo oda keičiasi sezoniškai. Žiemą gi būna kitokia nei vasarą. Dar pakeitus rėžimą (vakarais badaujant) matyt privertė padirbėti.

Merginos, ypač kas skaitot rusiškai čia yra ea pilna sudėtis. Įkėliau pavyzdį apie kajaputą, galima apie visu ea analogiškai susirasti iš paspaudus ea pavadinimo raidę

Gaila, kad nesu farmacininkė, tai trūksta žinių su aktyvais, bet aš mokausi ir tobulėju, užsakiau skystą bepanteną bigsmile.gif

Katuti, apie šalaviją
čiobrelis
Daddygirl, išduok "jūros" ea sudėtį bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 04 gruodžio 2009 - 16:56