QUOTE(pearl @ 2009 12 03, 23:21)
o va cia ir daugiau
moliu
Na reikės verstis
QUOTE(Honey @ 2009 12 04, 00:51)
Aš pirkau iš SP, tai gan stipriai riešutų kvapas jaučiasi.
O vieną raudoną molį bandei naudot? Beje, kiek laikai molio kaukę?
Ir dar dėl medetkų fitolio, primink su kuo maišei
Sorry už tiek daug klausimų, tiesiog pagal pasisakymus tavo oda labai panaši į mano, tai lengviau orientuotis
Ne, vieno raudono molio nebandžiau, o molio kaukę laikau apie 15 min, stengiuosi ilgiau nelaikyti, bet gal ir galima, nes niekad man neparausta veidas, nebent vos vos, labai nežymiai, bet visada daug aliejukų pridedu, tai gal dėl to
Ta prasme kokį mišinuką su medetkų fitoliu? Jei taip, tai galiu net proporcijas užrašyt, kaip dėjau: 7,5 ml abrikosų al., 5,5 ml makadamijų al., 5 ml medetkų fit., 4,5 ml judros al., 2 ml morkų fit., 1 ml augalinio glicerino, 5 lašai morkų EA
Iš pradžių galvojau, kad man toks mišinukas netinka, bet dabar visai nieko, gal odai reikėjo priprast
Prieš kokias tris dienas skundžiausi, kad oda labai išsausėjusi, šerpetoja, tai pasidariusi pilingiuką sumasčiau dar aliejinę kaukę pasidaryt. Iš akies maždaug lygiom dalim dėjau judros al. ir medetkų fit. (nors jo rekomenduoja iki 20 % tik dėti, bet nepabijojau), lašiuką glicerino (bet jis, deja, nesusimaišė). Palaikiau kokį pusvalandį ir aliejaus likučius nuvaliau vatos skritinėliu. Odai labai patiko, tris dienas labai graži buvo, tik dabar vėl jau matosi pasausėjimai, tai ją galvoju porą kartų per savaitę darytis
Gerai dar gal būtų į ją dėti alijošiaus žele
Na ir prikalbėjau
Išsiliejau