Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(pepkė @ 2009 12 04, 13:46)
Aš esu naudojusi ne vieną buteliuką, nieko tokio nebuvo. Matyt esi kaip pati minėjai alergiška kažkam iš sudėtinių dalių. g.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 04, 14:28)
patariu iškart atsisakyti jo, akivaizdi alergija sad.gif

Ačiū 4u.gif Tai jau niekur nesidėsiu, teks atsisakyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 04 gruodžio 2009 - 14:40
QUOTE(ernesin @ 2009 12 04, 11:16)
Įdomu koks yra Ciel d'Azur alavijas ax.gif

parasiau gamintojui ir labai greit gavau atsakyma
Hello,
it's aloe vera barbadensis witch is used to make all our products.
Best regards
Jean-François BONEMERE
www.cieldazur.fr

kaip suprantu, cia vis tik tas gerasis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 12 04, 14:46)
parasiau gamintojui ir labai greit gavau atsakyma
Hello,
it's aloe vera barbadensis witch is used to make all our products.
Best regards
Jean-François BONEMERE
www.cieldazur.fr

kaip suprantu, cia vis tik tas gerasis  smile.gif

Tikėkimės drinks_cheers.gif nors gale nėra žodelio Miller
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 03, 23:21)
o va cia ir daugiau moliu mirksiukas.gif

Na reikės verstis doh.gif 4u.gif

QUOTE(Honey @ 2009 12 04, 00:51)
Aš pirkau iš SP, tai gan stipriai riešutų kvapas jaučiasi.
O vieną raudoną molį bandei naudot? Beje, kiek laikai molio kaukę?
Ir dar dėl medetkų fitolio, primink su kuo maišei ax.gif
Sorry už tiek daug klausimų, tiesiog pagal pasisakymus tavo oda labai panaši į mano, tai lengviau orientuotis blush2.gif

Ne, vieno raudono molio nebandžiau, o molio kaukę laikau apie 15 min, stengiuosi ilgiau nelaikyti, bet gal ir galima, nes niekad man neparausta veidas, nebent vos vos, labai nežymiai, bet visada daug aliejukų pridedu, tai gal dėl to ax.gif
Ta prasme kokį mišinuką su medetkų fitoliu? Jei taip, tai galiu net proporcijas užrašyt, kaip dėjau: 7,5 ml abrikosų al., 5,5 ml makadamijų al., 5 ml medetkų fit., 4,5 ml judros al., 2 ml morkų fit., 1 ml augalinio glicerino, 5 lašai morkų EA 4u.gif
Iš pradžių galvojau, kad man toks mišinukas netinka, bet dabar visai nieko, gal odai reikėjo priprast ax.gif Prieš kokias tris dienas skundžiausi, kad oda labai išsausėjusi, šerpetoja, tai pasidariusi pilingiuką sumasčiau dar aliejinę kaukę pasidaryt. Iš akies maždaug lygiom dalim dėjau judros al. ir medetkų fit. (nors jo rekomenduoja iki 20 % tik dėti, bet nepabijojau), lašiuką glicerino (bet jis, deja, nesusimaišė). Palaikiau kokį pusvalandį ir aliejaus likučius nuvaliau vatos skritinėliu. Odai labai patiko, tris dienas labai graži buvo, tik dabar vėl jau matosi pasausėjimai, tai ją galvoju porą kartų per savaitę darytis smile.gif Gerai dar gal būtų į ją dėti alijošiaus žele rolleyes.gif
Na ir prikalbėjau blink.gif blush2.gif Išsiliejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 04, 15:28)
kuris geriau drėkina ir ką reiškia, neskatina naujų bėrimų? wink.gif O esamus apgydo?  4u.gif

na paprastas dalykas, jei poras kemša, tai ilgainiui koks parazitas išsauga mirksiukas.gif biggrin.gif apgydo šiek tiek, bet man labiau oda nuraminta ir spuogeliai apgiję gal labiau nuo ciel d'azur atrodo g.gif ilgiau panaudojus varnalėšas nuomonė tikslesnė bus.
Geriau drėkina su propoliu. 4u.gif
Atsakyti
O įdomu, koks pas Monicą alijošius (jo sultys)? ax.gif

Nusipirkau šiandien iš jos pelargonijų hidrolatą ir alijošiaus sulčių smile.gif Pelargonijų hidrolato kvapas man visai patinka, toks vos vos jaučiamas, saldus wub.gif Ne taip, kaip EA clap_1.gif Pabandžiau alijošiaus sulčių užsitepti ant veido pabandymui, tai nei paraudo, nei odą traukia thumbup.gif Bandysiu juo ir dar glicerinu hidrolatą tobulinti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 04 gruodžio 2009 - 15:09
QUOTE(ernesin @ 2009 12 04, 15:52)
Tikėkimės drinks_cheers.gif nors gale nėra žodelio Miller

nete dar radau tokios info, tai tikiuos, kad cia viskas ok smile.gif
There are over 200 types of Aloe Vera plants, but only 4 are suitable for use in dietary supplements. Aloe Vera Barbadensis is by far the most superior and beneficial of the four.
http://www.highblood...arbadensis.html

Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 04, 16:02)

bryyla, ačiū 4u.gif O judros aliejų iš kur pirkai ir ką jis daro odai?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 04, 13:03)
vakar pasekiau Nidulios pavyzdžiu ir užmigau su molio kauke 1,5 val.  blush2.gif  doh.gif  lotuliukas.gif Kai nukrapščiau, ant veido buvo likęs toks raudonas "rėmas"  lotuliukas.gif Bet nieko, išsimiegojau ir OK. Dariau kaukę iš žaliojo molio, glicerino, varnalėšos ir alūno miltelių, rožmedžio ir čiobrelių EA, pelargonijos hidrolato.

Bet vistiek gerai siandien atrodai smile.gif panasu, kad abi issisukome is tos padeties:)
oi, merginkos, o ka as turiu..................... ax.gif ax.gif ax.gif
Versme dave ciel Dazur sampuno su moliu normaliems plaukams, o Katutis padovanojo mano issvajota savaiminio idegio Laveros krema, ta dideli 150 ml, oi kaip laukiu vakaro, kad viska ismeginti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 12 04, 15:22)
bryyla, ačiū 4u.gif O judros aliejų iš kur pirkai ir ką jis daro odai?

Iš Monicos 4u.gif
Sėjamosios judros (kamelinos) aliejus didiną atsparumą cheminiams veiksniams, atstato odos pH, gražina spalvą, drėkina, ramina sudirgusią odą, gerina kapiliarų funkciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 04, 09:08)
vienas stipriausių antioksidatorių ir puikiausiai išlieka priemonėse, bet  - viskas priklauso nuo pH ir kokia vit. koncentracija mirksiukas.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 12 04, 09:16)
Daddygirl lenkiu žemai galvą už tavo muilus notworthy.gif

nu parasei blush2.gif wub.gif 4u.gif notworthy.gif

QUOTE(eglute82 @ 2009 12 04, 09:42)
dar norejau paklaust, o koks ten veido prausiklis ax.gif

veido prausiklis tas pats, apie kuri rasiau ne karta smile.gif is nat skysto muilo, nat cukraus, miltu, ekstraktu, eteriniu... man jis vis dar labai patinka.
jau man atrodo ir kitos musu merginos bandys maisytis ax.gif

apie visus eterinius tai neturiu - tada rinkausi apie mane dominancius info. ir labai daug butu..

dabar paprasiau apie kelis pagrindinius musu temoj, tai rasau:

Arbatmedis
limonene 4
(is sitos info akivaizdu, kodel jis toks populiarus:))

Rozmarinas
linalool 0,8
limonene 6

Citrinžolė
citral 90
eugenol 0,3
linalool 2
geraniol 7
citronellol 0,8
limonene 4
(parasyta pastaba, kad bendras procentas daugiau nei 100, ir kad tokia info gauta is oficialiu saltiniu. bet bendras vaizdas vistiek matos - citrinzole potencialiai pavojinga smile.gif)

Lavanda (sumaisytos rusys)
geraniol 1,1
linalool 45
d-limonene 1

Pipirmete
linalool 0,4
limonene 3

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 04, 11:48)
norejau paklaust, o saldytuve tik hidrolatus laikot ar ir kremus, kaukes? ax.gif

as tai megstu daug ka ax.gif aliejus pvz kai kuriuos. man atrodo, jeims vesiau geriau. tik medaus nelaikau smile.gif

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 12 04, 12:16)
na va sedziu db su zalio molio kauke, kadangi dar nesulaukus visu savo gerybiu tai teko issiversti su tuo ka turiu, taigi zalias molis, levandu hidrolatas, kad nenusausintu 3 lasiukai argano aliejaus bei levenadu ea 3l bei pankolio ea 2l, nu ka veida jauciu dirgina, idomu nuo ko g.gif

pirmiausia itarciau eterinius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 04 gruodžio 2009 - 15:49
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 04, 17:38)
as tai megstu daug ka  ax.gif aliejus pvz kai kuriuos. man atrodo, jeims vesiau geriau. tik medaus nelaikau smile.gif

as saldytuve laikau hidrolatus, alijosiaus sultis, alijosiaus geli ir misinuka odai su juo (nes labai jau taupiai man naudojasi biggrin.gif ) bei medetku fitoli ax.gif

Bryyla, saunu, kad pelargoniju hidrolatas patiko 4u.gif man jo kvapas irgi vos jauciamas drinks_cheers.gif o va slamucius kai atidarau, tai visa virtuve kvepia rolleyes.gif
Atsakyti