Rasma, dekui uz info apie vit D
Kaip suprantu, problema ne tame, kad jis nestabilus ir suyra pries tai, kol oda ji pasisavina, o tame, kad tam tikra jo forma tiesiog neprasiskverbia pro oda? O gal zinai, man idomu, kaip su vit C?
As skaicius, kad atseit jis labai greitai yrantis, todel praktiskai nera sansu, kad jis isliktu priemonese?..
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 03, 23:40)
Nors yra daugiau kaip 200 alavijo rūšių, tik 4 rūšys pasižymi gydomosiomis savybėmis.
Aloe Barbadensis Miller (taip pat žinomas kaip Aloe Linne) yra pats veiksmingiausias. Jis vienintelis turi teisę vadintis Aloe Vera arba tikruoju alaviju.
as apie tai seniau cia rasiau. tiksliau, gal labai seniai..
dar ir nuotrauka buvau jo ikelus. grazuolis jis pas mane
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 03, 22:58)
gal dar priklauso nuo ea saltinio (tiekejo)
as kai domejausi del muilu gaminimo, etikeciu ir t.t. is kazkur esu parsisiuntusi, uzklausimus davusi. bet tiek visur skaiciau, kad nebeatrinksiu, ypac dabar, kai ne prie savo kompiuterio. beto iki galo nesiaiskinau tam momentui.
bet paprasiau is mano kompiuterio atsiust info apie viena eterini, kaip pavyzdi.
saldziojo apelsino ea ir jame esancio atitinkamo alergeno procentas:
citral 0,1
linalool 0,4
limonene 95
viso 95,5.
vakar nebeliko laiko daugiau parasyti
as taip suprantu situos skaicius:
jei pvz pastebi savo alergiska reakcija i apelsino ea, tai remiantis sia jo sudetim gali speti, kad esi alergiskas butent limonene'ui (nes jo apelsino aliejuje zymiai daugiau nei kokios nors kitos medziagos).
gamintojai privalo medziagas is mano pacituoto saraso itraukti i sudeti, jei jos sudaro pakankama procenta produkto sudetyje. tai zinodamas kam alergiskas ir studijuodamas priemoniu sudetis, gali atsirinkti tas, kurios be tave alergizuojanciu medziagu.