Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(pearl @ 2009 12 03, 23:15)
pilsiu, bet buteliukas ne toks pat mirksiukas.gif  turiu pieneli - taip jis uzsisuka, jeigu uzsisukinetu - man net kl nekiltu  tongue.gif o toniko - neuzsisuka ax.gif ]

tai gal užsispaudžia normaliai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 04, 01:17)
Apie molius ČIA  mirksiukas.gif
Tai vat ir maišau baltą su raudonu, nes Monica minėjo, kad raudonas padeda kapiliarams  ax.gif
Kai ryt susitiksim atsinešiu makadamijų al. iš KN, galėsi pauostyti  cool.gif

o va cia ir daugiau moliu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 12 04, 01:17)
tai gal užsispaudžia normaliai?  g.gif

tai va ir man delto kilo kl biggrin.gif bet Monica nuramino, aciu jai 4u.gif tikesiu, kad gerai uzsispaudzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 03, 22:06)
Patarkite prasau dantu pasta,kad skani butu, nes nuo weledos druskines ir urtekram su arbatmedziu mano paaugle raukosi
Kaip gerai dabar jaunimui, jau nuo jaunu dienu gali pradeti puoseleti oda,plaukus ir t.t.,musu laikais nieko  tokio ekologisko ir naturalaus nebuvo  blink.gif

http://www.ekoeko.lt...d...ONA.-75-ml šita įprasto skonio, putojanti 4u.gif
O šita dabar mėgstamiausia, gaivi, švariai nuvalo.
Urtekramo bandytos nepatiko, o weledos neprisiverčiau daugiau nei vienos tūbelės sunaudot, kad ir labai švaru, vistik prie saldėsių traukia ax.gif

Man atrodo, kad mano visą gyvenimą buvusi sausa oda numišrėjo g.gif Kakta normali, po nakties ant nosies ir palink ją jaučiasi riebaliukai, o aplink burną viskas nusausėję... Ypač matosi hidrolatu pasipurškus, ant kaktos dar lieka lašiukai, o aplink burną jau seniausiai susigėrę ir dar odą traukia. Čia normalu, kad odos tipas keičiasi ar čia kažkas kito?
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 04, 01:23)
[url=http://www.ekoeko.lt/index.php?sid=f4ab9ad1e538841cb0b49828384f0660&cl=details&cnid=oxdw20101&anid=
Man atrodo, kad mano visą gyvenimą buvusi sausa oda numišrėjo  g.gif Kakta normali, po nakties ant nosies ir palink ją jaučiasi riebaliukai, o aplink burną viskas nusausėję... Ypač matosi hidrolatu pasipurškus, ant kaktos dar lieka lašiukai, o aplink burną jau seniausiai susigėrę ir dar odą traukia. Čia normalu, kad odos tipas keičiasi ar čia kažkas kito?

tai ir mano keiciasi drinks_cheers.gif tik i kita puse biggrin.gif siaip galiu tik paguosti gal, kad man uzsifiksave yra, jog butent misri oda ir yra normali is esmes, ty normalu skaitosi, kai pas zmogu misri oda biggrin.gif juk tie riebaliukai, jei ju ne per daug, butent ir apsaugo oda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 03 gruodžio 2009 - 23:28
QUOTE(pearl @ 2009 12 03, 21:35)
taip man niekas ir neatsake del dr H buteliuko nuo toniko ir ar galima i ji hidrolata butu pilti (purkstukas neuzsidaro kaip KN buteliukuose) blush2.gif

Kaip jus cia visi giriat Daddygirl muiliukus wub.gif  man teks iki gruodzio vidurio palaukti, juos padziovinti dar bigsmile.gif  tai jau dabar nesulaukiu wub.gif

as i toki pilu vis nauja produkta ir liuks smile.gif

dabar jau gali naudoti savo silko muila 4u.gif

QUOTE(Placebo. @ 2009 12 03, 21:42)
Daddygirl, o kada vėl galima tikėtis jūsų muiliukų Vilniuje? 4u.gif  pražiopsojau blush2.gif

galiu suveikti kelis pries kaledas smile.gif

o siaip ateity - priklausys nuo merginu noru ax.gif

QUOTE(eglute82 @ 2009 12 03, 21:44)
jei kada rastum, netycia  ax.gif , permesk i az. nes dabar bandziau googlinti , nieko neradau, reikes ryt dar pasniukstineti labiau  g.gif

Sakyk, apelsinu EA galima naudoti lupu balzamuose unsure.gif
tikra "sekta" geraja prasme, mano seimyna labai gerai priima sia naujove musu namuose, net vyras patenkintas  thumbup.gif ir skutasi ir dantis valosi be rupesciu, nors ir neputoja  biggrin.gif

imeciau temoj 4u.gif

apelsinu, manau, galima. nieko apie ji neteko skaityt, isskyrus tai, kad kaip visi citrusiniai padidina odos jautruma sauleje.
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 03, 23:26)
tai ir mano keiciasi drinks_cheers.gif  tik i kita puse biggrin.gif  siaip galiu tik paguosti gal, kad man uzsifiksave yra, jog butent misri oda ir yra normali is esmes, ty normalu skaitosi, kai pas zmogu misri oda biggrin.gif  juk tie riebaliukai, jei ju ne per daug, butent ir apsaugo oda...

Bet vistiek keista, tiek metų kaupiau info apie sausos odos priežiūrą, o dabar vėl viskas iš naujo. doh.gif Nors gal ir gerai, sausa oda jaunystėj atrodo labai gražiai, beveik nesimato porų, spuogai retenybė, o dabar ties pirmosiomis raukšlelėmis virs normalia. Gal ne taip greitai raukšlėsis biggrin.gif
tikriausiai viskas nuo hauschkos filosofijos prasidėjo, kai nustojau tepliotis vakarais ir daviau odai krūvį.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 04, 01:35)
as i toki pilu vis nauja produkta ir liuks smile.gif

dabar jau gali naudoti savo silko muila  4u.gif

aciu 4u.gif
vaje, rytdienos laukiu dar labiau wub.gif butinai parasysiu atsiliepimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Versmė @ 2009 12 04, 01:35)
Bet vistiek keista, tiek metų kaupiau info apie sausos odos priežiūrą, o dabar vėl viskas iš naujo. doh.gif   Nors gal ir gerai, sausa oda jaunystėj atrodo labai gražiai, beveik nesimato porų, spuogai retenybė, o dabar ties pirmosiomis raukšlelėmis virs normalia. Gal ne taip greitai raukšlėsis   biggrin.gif
tikriausiai viskas nuo hauschkos filosofijos prasidėjo, kai nustojau tepliotis vakarais ir daviau odai krūvį.

drinks_cheers.gif
na, skirtumas mano tik tas, kad pas mane ne nuo dr H viskas, o nuo naturaliu priemoniu - aliejuku, hidrolatu ir tt, ypac kaukiu cool.gif nes dr H naudojau kelis metus, ir tokiu pokyciu nebudavo schmoll.gif nors ju filosofija del kremu tepimo vakare thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 03 gruodžio 2009 - 23:56
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 03, 22:05)
Jungiuosi prie klausimo ax.gif Taip isgyre muiliukus, noriu ir as jau  wub.gif

as sugalvojau savo parase prie muilu parasyti, kokiu dabar turiu. tai galit parasyti man zinutes, jei uzteks ir tilps i bagaza - atves iki kaledu 4u.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 12 03, 22:07)
Rausvas molis- tai tiesiog sumaišyti baltas ir raudonas moliai smile.gif

netikiu blink.gif

visur apie ruzava moli raso kaip apie atskira (savarankiska smile.gif moli g.gif o gal tikrai gamtoje susimaises g.gif

QUOTE(eglute82 @ 2009 12 03, 22:08)
tai tie 26 alergenai yra visuose EA ar tik tam tikruose?

tik tam tikruose. pvz viename aliejuje gali buti tik du is to saraso. siu medziagu kiekis skirtinguose eteriniuose irgi skiriasi.

gal dar priklauso nuo ea saltinio (tiekejo) g.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 12 03, 22:09)
Daddygirl, o kaip sužinoti kokia eterinių sudėtis? rolleyes.gif

as kai domejausi del muilu gaminimo, etikeciu ir t.t. is kazkur esu parsisiuntusi, uzklausimus davusi. bet tiek visur skaiciau, kad nebeatrinksiu, ypac dabar, kai ne prie savo kompiuterio. beto iki galo nesiaiskinau tam momentui.
bet paprasiau is mano kompiuterio atsiust info apie viena eterini, kaip pavyzdi.

saldziojo apelsino ea ir jame esancio atitinkamo alergeno procentas:
citral 0,1
linalool 0,4
limonene 95
viso 95,5.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 04 gruodžio 2009 - 00:10
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 04, 01:58)
netikiu  blink.gif

visur apie ruzava moli raso kaip apie atskira (savarankiska smile.gif moli  g.gif o gal tikrai gamtoje susimaises  g.gif

drinks_cheers.gif o jei pvz buna sumaisytas, tai taip ir paraso gamintojas (pvz, taip yra padare newdirectionsuk pardavinedami prancuzu rausvaji moli, tuo tarpu prie kitokio rausvojo molio - to nera ir jo poveikis kitoks pateikiamas)
biggrin.gif
Daddygirl del muilu negundyk, ka biggrin.gif nesvarbu, kad jau turesiu pakankamai ir sau, ir dovanoms kelioms, bet gi vis norisi dar lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 04 gruodžio 2009 - 00:07
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 03, 00:25)
o kuom prasti barmunes ea?

QUOTE(nep @ 2009 12 03, 09:34)
o kaip yra su Metos aliejais?

turint omeny, kad EA veikia per kvepavimo takus, tai is NB visai nerekomenduoju, o is Metos, gal koki arbatmedi, citrina -ir tai labiau grindu plovimui ir kvapu naikinimui, bet ne veidui ar kunui.

QUOTE(ernesin @ 2009 12 03, 17:20)
Ant šaknų aliejų negalima taip ilgai laikyti, užtenka 1-1,5val kad pasisavintų naudingąsias medžiagas, nes vėliau šaknys pradeda "dūsti" ir slenka plaukai 4u.gif

pasisakysiu ir as, nes aliejus ant saknu naudoju jau daug metu, dazniausiai 2 kartus per savaite, laikau per nakti, o kartais net ir para gaunasi. Jokio dusimo, jokio plauku slinkimo (lyginant su tais kartais kai netepu aliejaus, issisukuoja normalus kiekis plauku), plaukai zemiau liemens, nenuplikus tongue.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 12 03, 20:23)
Šio straipsnio forume(apačioje straipsnio) ta trichologė pasisakiusi šiuo klausimu.

visiskai nestebina jos pasisakymai, nes ji moterims tik sintetines priemones kisa, todel ji pasakytu, kad ir aliejus nerafinuotas odai blogis, o mineraliniai geris lotuliukas.gif Tokiu kaip ji siame forume, atsiprasant, prisi...

QUOTE(Katherina @ 2009 12 03, 21:54)
Merginos, kiek daugiausiai kartų per savaitę galima daryti molio kaukę?  ax.gif

ziurint kokia oda -jautriai 1k per 2 savaites, riebiai galima ir 2 kartus.

QUOTE(Dolphin @ 2009 12 03, 23:16)
Man makadamiju aliejus irgi nemaloniai kvepia.. Turiu Aniros smile.gif

KN skaniai kvepia lyginant su aniros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 12 04, 02:13)
ziurint kokia oda -jautriai 1k per 2 savaites, riebiai galima ir 2 kartus.

daznai rekomenduoja 2-3 riebiai, ar 3 jau daug? blush2.gif gal cia pagal poveiki ir kaukes stipruma biggrin.gif nes jei mes ten visokiu geriu pridedam, tai ir kaukes nebera grynai tik molio ir vandens sumaisymas 4u.gif (o jie pvz du kartus molio kauke+viena karta sveitiklis ar kaip taisyklingai ir tiksliai isverst blush2.gif (exfoliator)?) - ne per daug?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 04 gruodžio 2009 - 00:18
vis skaitau apie mergaiciu megiama aloje,stai koki straipsniuka atkapsciau

Nors yra daugiau kaip 200 alavijo rūšių, tik 4 rūšys pasižymi gydomosiomis savybėmis.

Aloe Barbadensis Miller (taip pat žinomas kaip Aloe Linne) yra pats veiksmingiausias. Jis vienintelis turi teisę vadintis Aloe Vera arba tikruoju alaviju.

http://www.savijauta.lt/?cat=4
Atsakyti