Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ernesin @ 2009 12 03, 23:03)
Itaria, o koks pas tave makadamijų aliejus ir koks kvapas? g.gif

Irgi Aniros, bet man jis kvepia, panašu į riešutus ax.gif Jeigu palyginčiau su kitų gamintojų, gal kitos nuomonės būčiau. Bet dabar šitą teplioju ir man mielas tas kvapas.
Atsakyti
o as savo nelaiminga veideli kiek apraminau ramuneliu nuoviro ledukais ax.gif
ryte dar pabraukysiu petrazoliu leduku, gal viskas baigsis laimingai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 03, 23:01)
aciu, nuraminai 4u.gif  slamuciu hidrolatas surado naujus namucius biggrin.gif

kazkas cia klause - molis buna ivairus - baltas, raudonas, geltonas, zalias (dar ir rausvas lygtais, ir juodas, bet juoda tai tik rusiska esu macius, o apie ktus tai wedirectionsuk - labai didelis pasirinkimas manyciau mirksiukas.gif ) - taigi kiekvienas molis turi skirtingas savybes truputi, vieni svelnesni, kiti labiau "valantys", vieni tinka labiau riebiai odai, kiti sausai, jautriai ax.gif
as tai noriu pabandyti juos maisyti, nes esu girdejusi, kad jeigu zmonems pvz zaliasis molis truputi per "stiprus", tai jie ji sumaiso su pvz baltu (Bryyla ar ne tu taip irgi darai? ar tik su baltu maisai kaukes) - tuomet ta mase nebuna tokia "erzinanti oda" kaip vien tik zaliasis molis rolleyes.gif

Rausvas molis- tai tiesiog sumaišyti baltas ir raudonas moliai smile.gif
Aš būtent šiuos du ir maišau, nes jie švelnūs, žalio nė nenoriu, man netiktų... O maišau dėl savybių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 03 gruodžio 2009 - 23:09
tai tie 26 alergenai yra visuose EA ar tik tam tikruose?
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 12 04, 01:05)
kas galit apibudinti Dr. Hauschkos maskuojamuosius piestukus, dabar ziuriu internete yra dvi spalvos, kokia labiau tiktu sviesiai odai? gal kas turit  ax.gif

dr H temoj rasiau - bandziau abu - man labiau tinka Nr 2, nros esu baltaode, net i melynuma biggrin.gif tinka ir vasra, tinka ir ziema, ir kai panaudoju bronzanta dr H biggrin.gif o Nr 1 bent man buvo per sviesus blink.gif tai kaip tada su tamsaus gymio zmonemis blink.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 12 04, 01:07)
Rausvas molis- tai tiesiog sumaišyti baltas ir raudonas moliai smile.gif
Aš būtent šiuos du ir maišau, nes jie švelnųs, žalio nė nenoriu, man netiktų... O maišau dėl savybių  smile.gif

bet ji parduoda butent kaip rausva moli isgauta ten is kazkur, jau ir nepamenu g.gif gal tai ir yra susimaises molis, bet gamtoj ax.gif

na, bent isidemejau, kad balta su kazkuo maisai, o su kuo ir pamirsau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 03 gruodžio 2009 - 23:11
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 03, 23:04)
radau tu 26 alergenu eteriniuose aliejuose sarasa. kazin kiek is jo naudos paprastiems vartotojams smile.gif, bet gal kam bus idomu:

Daddygirl, o kaip sužinoti kokia eterinių sudėtis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 03, 23:08)
dr H temoj rasiau - bandziau abu - man labiau tinka Nr 2, nros esu baltaode, net i melynuma biggrin.gif  tinka ir vasra, tinka ir ziema, ir kai panaudoju bronzanta dr H biggrin.gif  o Nr 1 bent man buvo per sviesus blink.gif  tai kaip tada su tamsaus gymio zmonemis blink.gif

aciukas 4u.gif

na tai tada iskart imsiu Nr 2
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 03, 22:41)
siandien sugalvojau patikrinti, kaip veikia zalias molis, kuriam leista ant veidoi sdziuti,nedrekinant.

taip nuo bet kokio, net paties švelniausio molio galima nukentėti...

QUOTE(pearl @ 2009 12 03, 22:44)
tiesiog purkstukas va toks

pilk ir nesuk galvos wink.gif Atsisuka ir užsisuka tas kamštelis. Pati taip nuo pienelio Hauschkos buteliuką prikėliau antram gyvenimui wink.gif

QUOTE(Monica @ 2009 12 03, 22:53)
Negi dar 1 beprasmė reklama doh.gif Kur jį man reiks tada dėti blink.gif

mano plaukai storesni, labiau papurę ir gyvybingi. Na žinot, kai tiesiog vingiuoja biggrin.gif Tai negi čia bus placebo efektas? blink.gif Tik pasidariau patenkinta, jau Rasma liepia viską suvalgyti doh.gif lotuliukas.gif Monica, taigi sunaudosim į vidų, koks klausimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2009 12 03, 23:06)
Irgi Aniros, bet man jis kvepia, panašu į riešutus ax.gif  Jeigu palyginčiau su kitų gamintojų, gal kitos nuomonės būčiau. Bet dabar šitą teplioju ir man mielas tas kvapas.

Būtų įdomu mūsiškius palyginti: ar čia taip mano skonis skiriasi ar aš jį sugedusį nusipirkau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 04, 01:11)
pilk ir nesuk galvos wink.gif Atsisuka ir užsisuka tas kamštelis. Pati taip nuo pienelio Hauschkos buteliuką prikėliau antram gyvenimui wink.gif
suvalgyti  doh.gif  lotuliukas.gif

pilsiu, bet buteliukas ne toks pat mirksiukas.gif turiu pieneli - taip jis uzsisuka, jeigu uzsisukinetu - man net kl nekiltu tongue.gif o toniko - neuzsisuka ax.gif ]

del tu maskuokliu - kazkas dr H temoje minejo, kad tie maskuokliai skirtingu atspalviu - vienas i rausvuma, o kitas lygtais i toki "sand" atspalvi...ns, bet jei man buvo per baltas Nr 1, tai pabandyk nr 2 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 03 gruodžio 2009 - 23:16
QUOTE(ernesin @ 2009 12 04, 00:12)
Būtų įdomu mūsiškius palyginti: ar čia taip mano skonis skiriasi ar aš jį sugedusį nusipirkau mastau.gif

Man makadamiju aliejus irgi nemaloniai kvepia.. Turiu Aniros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 03, 23:09)
bet ji parduoda butent kaip rausva moli isgauta ten is kazkur, jau ir nepamenu g.gif  gal tai ir yra susimaises molis, bet gamtoj ax.gif

na, bent isidemejau, kad balta su kazkuo maisai, o su kuo ir pamirsau 4u.gif

Apie molius ČIA mirksiukas.gif
Tai vat ir maišau baltą su raudonu, nes Monica minėjo, kad raudonas padeda kapiliarams ax.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 12 03, 23:12)

Kai ryt susitiksim atsinešiu makadamijų al. iš KN, galėsi pauostyti cool.gif
Atsakyti