Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 12 03, 22:54)
Dar gerai yra makadamijų aliejus  smile.gif

O kokį makadamijų aliejų turi, nes pas mane Aniros, tai jis man tiesiog smirda, nors iš pasisakymų turėtų kvepėti riešutais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 03, 22:53)
Tai kaip čia su tuo mano bepantenu, sakot, kad š... g.gif Gaila išpardaviau, sau neliko išbandyti (bet dar užsakiau cool.gif ). O rašė apie jį gražiai, kad ir plauką pastorina ir pan. Negi dar 1 beprasmė reklama doh.gif Kur jį man reiks tada dėti blink.gif

Tai dabar užsisakyk D-pantenolio ax.gif
Atsakyti
Tai kaip čia su tuo mano bepantenu, sakot, kad š... g.gif Gaila išpardaviau, sau neliko išbandyti (bet dar užsakiau cool.gif ). O rašė apie jį gražiai, kad ir plauką pastorina ir pan. Negi dar 1 beprasmė reklama doh.gif Kur jį man reiks tada dėti blink.gif

Gal pats prekės pardavėjas maišosi cheminiuose terminuose..būna. Ir kartais pamatę 'panašų' pavadinimą tuoj sutapatina visiškai skirtingas medžiagas..Čia dažniausia klaida tų, kurie nesimokinę farmakologijos ar bent chemijos.

Pas jus kalcio pantotenatas 4u.gif O jis cituojam "Aconitum" psl. "Kalcio pantotenatas – kaip kofermentas dalyvauja baltymų, riebalų, angliavandenių metabolizme, veikia lipotrofiškai, detoksikuojamai." (bet vartojant peroraliai, t.y. 'į vidų')

Iš kito psl. http://www.mpe.lt/lt...s,id,Pantenolis

"Yra žinomos trys pantoteno rūgšties formos: vitaminas B5, pantenolis ir kalcio pantotenatas.
Maisto papildų sudėtyje vitamino B5 būna pantoteno rūgšties arba kalcio pantotenato forma. Dekspantenolis - pantoteno rūgšties alkoholis įeina į išoriškai naudojamų tepalų, purškalų sudėtį, kurie skirti odos nudegimams, nubrozdinimams gydyti."

Visa ir esmė, kad jūs susimaišėte..ir tie miltukai, kuriuos tirpinate - be reikalo gadinate miltukus..valgykit tongue.gif
Atsakyti

Ilaria, su kakavos sviestu gali pasidaryti puikų kūno kremą,lūpų balzamą, į veido kremą dėti, aš geriu (nuo gerklės skausmo) su arbata, pienu. nors šitas kosmetinis, tai nesu tikra, ar galima valgyti, nors aš esu bandžiusi. man rodos, jis tik prafiltruotas, kai kosmetinis, bet kai eko, tai nebus gi blogas

Dar nesu įgudus, nieko dar nemaišiau, eisiu rinkt info, gal bloge rasiu receptukų smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 12 03, 22:54)

Dar gerai yra makadamijų aliejus  smile.gif

Šitą turiu, naudoju ir man tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 03, 22:57)
O kokį makadamijų aliejų turi, nes pas mane Aniros, tai jis man tiesiog smirda, nors iš pasisakymų turėtų kvepėti riešutais unsure.gif

Man jis tikrai labai skaniai kvepia(riešutais, rugine duona gal net), bet kvapas labai jau subjektyvus dalykas ax.gif Pirkau iš KN, nėra brangus 50 ml- 13 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 04, 00:53)

Pearl, pilk į tą DR H buteliuką, viskas su juo gerai smile.gif

aciu, nuraminai 4u.gif slamuciu hidrolatas surado naujus namucius biggrin.gif

kazkas cia klause - molis buna ivairus - baltas, raudonas, geltonas, zalias (dar ir rausvas lygtais, ir juodas, bet juoda tai tik rusiska esu macius, o apie ktus tai wedirectionsuk - labai didelis pasirinkimas manyciau mirksiukas.gif ) - taigi kiekvienas molis turi skirtingas savybes truputi, vieni svelnesni, kiti labiau "valantys", vieni tinka labiau riebiai odai, kiti sausai, jautriai ax.gif
as tai noriu pabandyti juos maisyti, nes esu girdejusi, kad jeigu zmonems pvz zaliasis molis truputi per "stiprus", tai jie ji sumaiso su pvz baltu (Bryyla ar ne tu taip irgi darai? ar tik su baltu maisai kaukes) - tuomet ta mase nebuna tokia "erzinanti oda" kaip vien tik zaliasis molis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2009 12 03, 22:59)
Šitą turiu, naudoju ir man tinka ir patinka smile.gif

Itaria, o koks pas tave makadamijų aliejus ir koks kvapas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(pearl @ 2009 12 03, 23:01)
kazkas cia klause - molis buna ivairus - baltas, raudonas, geltonas, zalias (dar ir rausvas lygtais, ir juodas

Kad yra tai žinau, bet kur pirkti tu jo užmatei? bigsmile.gif
Atsakyti
man tai patinka, kai cia susirenka daug zmoniu ir tada jau prasideda diskusijos, tik spek sekti lotuliukas.gif
Atsakyti
radau tu 26 alergenu eteriniuose aliejuose sarasa. kazin kiek is jo naudos paprastiems vartotojams smile.gif, bet gal kam bus idomu:

AMYL CINNAMAL
BENZYL ALCOHOL
CINNAMYL ALCOHOL
CITRAL
EUGENOL
HYDROXYCITRONELLAL
ISO EUGENOL
AMYL CINNAMYL ALCOHOL
BENZYL SALICYLATE
CINNAMAL (Cinnamic Aldehyde)
COUMARIN
GERANIOL
HYDROXYMETHYL PENTYL CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE (Lyral)
ANISYL ALCOHOL (Anise alcohol)
BENZYL CINNAMATE
FARNESOL
2-(TERT-BUTYL PROPIONALDE) (Lilial)
LINALOOL
BENZYL BENZOATE
CITRONELLOL
HEXYL CINNAMIC ALDEHYDE (Hexyl Cinnamal)
d-LIMONENE
METHYL HEPTINE CARBONATE
3-METHYL-4-(2,6,6 TRIMETHYL-2-CYCLOHEXINE-1-YL)-3-BUTEN-2-ONE
OAK MOSS EXTRACT (Evernia Prunastri)
TREE MOSS EXTRACT ( Evernia Furfuracea)

dar kazkur turiu info, kiek siu medziagu kieviename is eteriniu yra.
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2009 12 03, 23:42)
Daddygirl, o kada vėl galima tikėtis jūsų muiliukų Vilniuje? 4u.gif  pražiopsojau blush2.gif

Jungiuosi prie klausimo ax.gif Taip isgyre muiliukus, noriu ir as jau wub.gif
Atsakyti
kas galit apibudinti Dr. Hauschkos maskuojamuosius piestukus, dabar ziuriu internete yra dvi spalvos, kokia labiau tiktu sviesiai odai? gal kas turit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 04, 01:03)
Itaria, o koks pas tave makadamijų aliejus ir koks kvapas? g.gif
Papildyta:

Kad yra tai žinau, bet kur pirkti tu jo užmatei? bigsmile.gif

is newdirectionsuk.com 4u.gif moliai ir kiti geriai kartu su muiliukais atkeliavo i LT 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 03 gruodžio 2009 - 23:06