Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 12 04, 00:39)
nelabai jau pamenu, koks ten uždarymas to buteliuko, bet jeigu jis po to vėl sandaria užsispaus, tai ko į jį nepilti hidrolato wink.gif

tiesiog purkstukas va toks

tai ir nzn dabar unsure.gif Nors Monicos patarimu laikau hidrolatus saldytuve, bet vistiek neramu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 03, 22:28)
gal paprasciausiai tai reakcija i per didele koncentracija? (o ne alergijos pasireiskimas). taisykle nr 1 su eteriniais yra naudoti saugiais kiekiais - siuo atveju, kaip ne karta mineta, daugiau nera geriau.

o del alergiju eteriniams aliejams.. kazkada domejausi, turiu issisaugojus info, bet dabar kazin ar rasiu... jei teisingai atsimenu, yra 26 alergenu (et. aliejuose) sarasas.
neprikalbek  biggrin.gif

gal rimtai per didele kvapu koncentracija buvo, taisykle zinau ir jos laikausi drinks_cheers.gif

jei kada rastum, netycia ax.gif , permesk i az. nes dabar bandziau googlinti , nieko neradau, reikes ryt dar pasniukstineti labiau g.gif

Sakyk, apelsinu EA galima naudoti lupu balzamuose unsure.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 12 03, 22:32)
kad į kažkokią "sektą" aš esu patekusi, nes net muilą grįždama parsivežu biggrin.gif

tikra "sekta" geraja prasme, mano seimyna labai gerai priima sia naujove musu namuose, net vyras patenkintas thumbup.gif ir skutasi ir dantis valosi be rupesciu, nors ir neputoja biggrin.gif

Siandien Nimfali uosciau rutulinius kvepaliukus labai patiko, ir kvapai tokie mieli, o KN isbandziau nerolio eliksyra wub.gif nerealus ir kvepejo labai ilgai
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 04, 00:41)
nepavykes bandymas
siandien sugalvojau patikrinti, kaip veikia zalias molis, kuriam leista ant veidoi sdziuti,nedrekinant.  Stiprokai paraudo po sios kaukes kakta (norsj ji pas mane pati NEjautriausia) ir kaklas doh.gif  Nuplovus pasitepiau Laveros roziu kaukyte,tai toks jausmas, kad oda ja tiesiog susiurbe i save. Dabar nusiprausiau ir baigusi plovima vos ne lediniu vandeniu ( nes snukelis dega), pripurskiau pelargoniju hidrolato. Ale zirgo galva gi as   bash.gif  otgrazi ryt busiu, jei paraudimai nepraeis  blink.gif  nedarykit taip mergaites umn.gif

o koki moli naudojai? naturalu, kad oda gali parausti, man taip buvo net su raudonu moliu is pradziu, o zaliasis skaitosi daug stipresnis - suaktyvina kraujotaka mirksiukas.gif kt karta gal aliejuku idek kokiu drekinanciu i misini, ea mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 03 gruodžio 2009 - 22:48
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 03, 22:41)
nepavykes bandymas
siandien sugalvojau patikrinti, kaip veikia zalias molis, kuriam leista ant veidoi sdziuti,nedrekinant.  Stiprokai paraudo po sios kaukes kakta (norsj ji pas mane pati NEjautriausia) ir kaklas doh.gif  Nuplovus pasitepiau Laveros roziu kaukyte,tai toks jausmas, kad oda ja tiesiog susiurbe i save. Dabar nusiprausiau ir baigusi plovima vos ne lediniu vandeniu ( nes snukelis dega), pripurskiau pelargoniju hidrolato. Ale zirgo galva gi as  bash.gif  otgrazi ryt busiu, jei paraudimai nepraeis  blink.gif  nedarykit taip mergaites umn.gif

Man mama iš Tuniso buvo parvežus tokį indelį su žalia koše, matyt ten ir buvo tas molis,nes sakė, kad reikia dėti kaip kaukę. Bet man uždėjus žiauriai sutraukė veidą, jis paraudo. Daugiau nenaudojau, taip ir sudžiūvo... Vadinasi ir man neapsimoka naudot žalio molio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2009 12 04, 00:48)
Man mama iš Tuniso buvo parvežus tokį indelį su žalia koše, matyt ten ir buvo tas molis,nes sakė, kad reikia dėti kaip kaukę. Bet man uždėjus žiauriai sutraukė veidą, jis paraudo. Daugiau nenaudojau, taip ir sudžiūvo... Vadinasi ir man neapsimoka naudot žalio molio verysad.gif

as tai laukiu rytojaus, kai jau turesiu zalia ir geltona moli - tada juos maisysiu ax.gif nes jeigu i raudona odele taip reagavo, tai ka jau apei zalia kalbeti blush2.gif + aisku, visokiu pagerinimu gal reikia pabandyti ideti ax.gif o gal ten ne vien molis? dar ko nors buvo prideta?
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 03, 22:51)
as tai laukiu rytojaus, kai jau turesiu zalia ir geltona moli

O kas čia per naujovė?
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2009 12 03, 23:48)

as ji jau tepiausi kelis kartus, bet neleisdavau sudziuti ant veido, drekindavau kaip mergaites ir mokino, o siandien gi nusprendziau kitaip pameginti doh.gif einu visgi roziu kremu pasitepsiu, dega kaip po nudegimo sauleje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 03, 19:48)
monica, nea nenaudoju riebalo, tik prausikli, levandu hidrolata ir aloe ta geliuka, o nakciai tik hidrolata...ir jauciu kad kazko truksta, erzina taip kazkaip, pvz kakta niezti ax.gif
Papildyta:
pradejus naudoti naturalia kosmetika, oda jau kazkokia neberiebi, sakyciau misri ax.gif

tai turi kokio nors aliejaus nerafinuoto? pamaišyk jo su geliu. Man panašu, kad odą per daug nusausinai ir trūksta riebaliuko.Tu jo visai neduodi odai kuris laikas, o dar su kauke sausini.

Tai kaip čia su tuo mano bepantenu, sakot, kad š... g.gif Gaila išpardaviau, sau neliko išbandyti (bet dar užsakiau cool.gif ). O rašė apie jį gražiai, kad ir plauką pastorina ir pan. Negi dar 1 beprasmė reklama doh.gif Kur jį man reiks tada dėti blink.gif

Ilaria, su kakavos sviestu gali pasidaryti puikų kūno kremą,lūpų balzamą, į veido kremą dėti, aš geriu (nuo gerklės skausmo) su arbata, pienu. nors šitas kosmetinis, tai nesu tikra, ar galima valgyti, nors aš esu bandžiusi. man rodos, jis tik prafiltruotas, kai kosmetinis, bet kai eko, tai nebus gi blogas

Pearl, pilk į tą DR H buteliuką, viskas su juo gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 03 gruodžio 2009 - 22:55
QUOTE(Rasma @ 2009 12 03, 22:41)
Ne tas pats schmoll.gif
Panthothenic acid - vit. B5, šis paminėtas dar ir su kalciu. Va šitą daiktą deda gaminant vitaminus (papildus). Tiktų valgyti cool.gif

notworthy.gif

QUOTE(Ilaria @ 2009 12 03, 22:43)
O, labai ačiū, kitu pirkimu imsiu ir šito smile.gif
Bandysiu smile.gif

Dar gerai yra makadamijų aliejus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 03, 23:47)
o koki moli naudojai? naturalu, kad oda gali parausti, man taip buvo net su raudonu moliu is pradziu, o zaliasis skaitosi daug stipresnis - suaktyvina kraujotaka mirksiukas.gif  kt karta gal aliejuku idek kokiu drekinanciu i misini, ea mirksiukas.gif

tap naturalu ciel d,zul zaliaji jau paruosta, laime, kad dar jokiu ea neilasinau, tai buciau kaip vezys virtas ko gero g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 03, 22:53)
Tai kaip čia su tuo mano bepantenu, sakot, kad š... g.gif Gaila išpardaviau, sau neliko išbandyti (bet dar užsakiau cool.gif ). O rašė apie jį gražiai, kad ir plauką pastorina ir pan. Negi dar 1 beprasmė reklama doh.gif Kur jį man reiks tada dėti blink.gif

O į vidų tų miltukų naudoti negalima?
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 03, 22:51)
o gal ten ne vien molis? dar ko nors buvo prideta?

Na, ta košė buvo tokio gana aitraus kvapo, lyg rožių g.gif
Atsakyti