Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 12 01, 15:22)
Negyvosios jūros  4u.gif

Bet apie kazkuria konkrecia?
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 01, 14:40)

apie tą, kur Operos vaistinė išparduoda, pavadinimo jos nepamenu. Tik kad etiketės į pilkumą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 01, 14:40)

Ne, tiesiog Nagyvosios jūros purvas/druska ir tiek. Nėra ten jokios firmos, jei tą nori išgirsti. Supakuota ta druska tokiuose kibirėliuose, užklijuotas lipdukas ir vsio biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 01, 15:42)
apie tą, kur Operos vaistinė išparduoda, pavadinimo jos nepamenu. Tik kad etiketės į pilkumą  biggrin.gif

Atėnė Paskelbta Šiandien, 15:46
Ne, tiesiog Nagyvosios jūros purvas/druska ir tiek. Nėra ten jokios firmos, jei tą nori išgirsti. Supakuota ta druska tokiuose kibirėliuose, užklijuotas lipdukas ir vsio  .

mastau.gif aaaa, aciu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 08:56)
labai tikiu, kad tikrai kol kas mano plaukai tiesiog nenusiprate kas vyksta, nes jau puoliau i nevilti. Siandien atsikeliau, o plaukai tarsi ė dienas neplauti butu, lyg apsunke, lyg riebaluoti. Pameginsiu pakenteti, bet darausi jau sirse  ax.gif

Tu vargsti su plaukas, o aš vat su veido oda verysad.gif neatitaikau jai vis tinkamų priemonių... Bet man gal labiau dėl odos problemų... ax.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 12 01, 09:16)
Nidulia, gal padauginai Sante Brilliant kondicionieriaus, jo reikia tik kaip riešuto dydžio, nes kitaip plaukai apsunksta ir atrodo kaip neplauti.

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 09:46)
gali buti, kad padauginau, as vis bijau, kad per maza nebutu

Aš šio balzamo dedu žirnio dydžio, užtenka labai mažai... Ir aišku reikia saugoti, kad šaknų juo neištept smile.gif nes tada dar labiau riebaluosis...

QUOTE(Ilaria @ 2009 12 01, 13:00)
Labas,
man kažkodėl džiūsta kojų oda tepu kokosų aliejumi, makadamijų aliejumi, bet kažkodėl sausra ten g.gif

Man pernai žiemą buvo labai sausa, tai jokie lengvi aliejai nepadėjo, nes tavo išvardinti yra lengvi. Man super buvo geras Logonos sviestas thumbup.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 12 01, 14:14)
manau vertas isbandymo dar butu logonos bambukinis  mirksiukas.gif

Na mano draugei jis net labai netiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 15:07)
Na mano draugei jis net labai netiko  ax.gif

o mano daugumai tiko wink.gif juk pasibandyt visada galima, nebutina iskart pirkt, gal kas tures pabandymui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 01 gruodžio 2009 - 15:12
QUOTE(linutiaaa @ 2009 12 01, 15:10)
o mano daugumai tiko wink.gif juk pasibandyt visada galima, nebutina iskart pirkt, gal kas tures pabandymui.

Tai žinoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 01, 12:02)
Reiktų ebay aromastone pasidairyti, gražiai čia aprašei labai blush2.gif Vis spiginau akutes į jį, kolkas turiu tik kaitinamą lėkštutę, būtų įdomu pajusti teigiamą skirtumą.

wub.gif o vanilės ir cinamono EA dėjai ar kaip? 4u.gif

O lėkštutė kaitinama ta 'arbatine' žvakele? Aromastone principas panašus, tik jis elektrinis...ir tas akmuo įšyla tik tiek, kiek reikia..vos vos..ranka junti šilumą, bet nedegina ir neperdegina EA. Todėl kvapas labai natūralus, 'nesusvilęs' ant ugnies ax.gif Ir nepavojinga, man pvz., kad apvers vaikai, uždegs ką nors ir t.t. Pakankamai saugu, jeigu nesumanys ardyti aparatą ar nukąsti elektros laidą biggrin.gif

Taip, EA 4u.gif
Atsakyti
Ar saulėgrąžų aliejus labai riebus? sunkiai susigeria? Pasidariau mišinuką aliejukų veido odai, tai sunkokai man jis susigeria, galvoju gal nuo saulėgrąžų al., nes jis yra medetkų fitolio pagrindas g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 15:35)
Ar saulėgrąžų aliejus labai riebus? sunkiai susigeria? Pasidariau mišinuką aliejukų veido odai, tai sunkokai man jis susigeria, galvoju gal nuo saulėgrąžų al., nes jis yra medetkų fitolio pagrindas  g.gif

Mano sesuo turejo medetku fitoli, tai gan gerai jis isigerdavo, gal per daug uztepei, arba tavo odai jis netinka, nes siaip tai jis tikras geris. Pati ir esu bandziusi kazkada kai buvo keli spuogeliai neaiskus ant kaktos isdyge -tai labai graziai juos isdziovino, o oda paliko svelni g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 12 01, 15:45)
Mano sesuo turejo medetku fitoli, tai gan gerai jis isigerdavo, gal per daug uztepei, arba tavo odai jis netinka, nes siaip tai jis tikras geris. Pati ir esu bandziusi kazkada kai buvo keli spuogeliai neaiskus ant kaktos isdyge -tai labai graziai juos isdziovino, o oda paliko svelni  g.gif

O tavo sesuo jį tepa vieną ant odos? g.gif Aš į mišinuką dėjau daug aliejų: sėjamosios judros, abrikosų, makadamijų, morkų ir medetkų fitolius, gliceriną. Gal tada kuris nors kitas... O tepiau tai labai mažai šį rytą, bet visa oda nušerpetojo, tačiau netempia, tik toks pojūtis riebalų, nešvarumų... Vargas man su veido oda doh.gif reikės gal bandyti su vėsesniu vandeniu praustis prieš tepantis aliejukais ir daugiau įmasažuoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 18:01)
O tavo sesuo jį tepa vieną ant odos?  g.gif Aš į mišinuką dėjau daug aliejų: sėjamosios judros, abrikosų, makadamijų, morkų ir medetkų fitolius, gliceriną. Gal tada kuris nors kitas... O tepiau tai labai mažai šį rytą, bet visa oda nušerpetojo, tačiau netempia, tik toks pojūtis riebalų, nešvarumų... Vargas man su veido oda  doh.gif reikės gal bandyti su vėsesniu vandeniu praustis prieš tepantis aliejukais ir daugiau įmasažuoti  unsure.gif

gal morku? as naudoju misinuka aloe gelio ir medetku fitolio (+rozmarinu ea) - visada labai gerai susigeria ir kai mano oda misri, tai nepalieka jokio blizgesio (cia, manau, aloe nuopelnas) ax.gif
Atsakyti