Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(eglute82 @ 2009 12 03, 20:51)
g.gif zalia ruta tai kaip dabar zinot kas mane alergizuoja? va cia tai klausimas blink.gif

gal paprasciausiai tai reakcija i per didele koncentracija? (o ne alergijos pasireiskimas). taisykle nr 1 su eteriniais yra naudoti saugiais kiekiais - siuo atveju, kaip ne karta mineta, daugiau nera geriau.
todel geriau pazinti su eteriniais pradeti nuo minimaliu ju kiekiu. dazniausiai saugus kiekis uztikrina ir alieju sauguma. pirmi i galva ateje pvz - pipirmetes, cinamono zieves ea. visi turbut zino, kad didele ju koncentracija per laika gali nudeginti oda, taciau naudojami mazais kiekiais jie saugus. (as aplamai apsidraudziu naudodama silpnesni - cinamono lapu eterini, nes kvapas tai man patinka smile.gif). Dar, atsimenu, bergamote gali sukelti kazkokia liga visam gyvenimui (jautruma saulei ar pan g.gif). Toks puikus plaukams rozmarinas, pvz, irgi nepatartinas auksta spaudima turintiems, nesciosioms, epileptikams. Zmonems su sitomis ligomis aplamai turbut reikia labai atsargiai elgtis su eteriniais.

o del alergiju eteriniams aliejams.. kazkada domejausi, turiu issisaugojus info, bet dabar kazin ar rasiu... jei teisingai atsimenu, yra 26 alergenu sarasas.

QUOTE(ernesin @ 2009 12 03, 21:04)
Ačiū mirksiukas.gif

Tikrai dar vienas  vyriškas įvertinimas bus, nes maniškis tindi pastoviai naudoja, siūliau porą natūralių(PURE HUILE D'OLIVE pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus ir Medimix), bet neįtiko, jau bijau, kad tavieji gali net per daug patikti  biggrin.gif

neprikalbek biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 03 gruodžio 2009 - 22:56
QUOTE(bryyla @ 2009 12 02, 23:34)
Nuo arbatmedžio mažiau riebaluojasi ar nuo visų EA?  g.gif

man siaip visi plaukams bandyti "gerina" šampūną ir mažina riebalvimąsi.

QUOTE(katutis @ 2009 12 03, 11:11)
tas pats, kas ir su Barmunės smile.gif

Mėtos man atrodo geresni, taip netrenkia kaip NB smile.gif

QUOTE(Ilaria @ 2009 12 03, 13:57)
Sakykit, o kaip jūs naudojat gliceriną? Aš galvoju su aliejuku (makadamijų pvz) sumaišyti buteliuke ir bus toks mišinukas veidui, dar gal kokio EA įdėsiu.. taip pat gal galima jį kaukėm veidui naudoti g.gif  Tik va, nežinau kokiom proporcijom jį dėt? gal galėtumėt patarti? 4u.gif

glicerino gali dėti 1-8 proc. tai va tiek maždaug ir gali į kaukę (puikiai tinka) ar mišinį kokį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 03 gruodžio 2009 - 22:30
QUOTE(Rasma @ 2009 12 03, 22:14)
Taip, tas ir parašyta, kad žmonėms vit.B5 kosmetinėse priemonėse (o pacituotas tekstas būtent yra apie plaukų priežiūrą) - jokios naudos neduoda 4u.gif

Labai ačiū už plačius paaiškinimus 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 03, 22:25)
reikės prašyti Monicos, kad parvežtų  biggrin.gif

O pas Monicą yra tas D-pantenolis smile.gif Rašo D-Calcium Pantothenate B-5 Powder(91.5% pantothenic acid, 8.5% calcium). Ar čia ne tas pats, ką Rasma rašė? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 03 gruodžio 2009 - 22:33
Labai įdomu apie aliejus skaityti, aš tai laikau apie valandą, o šaknų netepu, tik pačius plaukus - man sočiai tiek, matosi ant plaukų.

O man netiko tas "porų uždarymo" metodas su šaltu vandeniu ar ranksluoščiu, nes mano kapiliarai labai arti, oda greitai parausta. Gal turite idėjų kaip stiprinti tuos kapiliarus, kad nepasidarytų toks matomas jų tinklelis ant žandų?

Ir dar klausimas: šiandien iš Monicos gavau kakavos sviesto, bet jis toks kietas, kaip jūs jį tepat ant kūno pašildyt gal reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 03, 22:25)
kokie jos argumentai? wink.gif Ar šiaip labai nesigilina į šią sritį? wink.gif
niekad nevėlu  4u.gif

Tai va, kad nesigilina, nei ji nei motina. Motinai tiekėjai apie visokias chemijas "pripučia arabų", tai kai grįžtu namo vis siūlo naujai atsiradusių nuostabių kremų mėginukų probleminei odai(kurių sudėtyje jau tik vanduo, glicerinas ir visi galimi parabenai doh.gif ), abi su seserim galvoja, kad į kažkokią "sektą" aš esu patekusi, nes net muilą grįždama parsivežu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 03, 21:31)
Pearl pamaišė su aliejum daugiau, ir nei traukia nei ką, matyt tada užteks ir drėgmės ir riebumo. Ne vasara dabar, kad tik drėkinimo užtektų.

drinks_cheers.gif pastebejau, kad reguliariai naudojant molio kaukes (2 k per savaite), taip pat exfoliate karta per savaite mano oda susinormalizavo - ji jau nebera ant tiek riebi T zonoje, net nepradeda blizgeti ir i dienos pabaiga, nors anksciau tai uztekdavo pusvalandzio doh.gif tai arba ji normalizuojasi po truputi arba nusausejo g.gif

taip man niekas ir neatsake del dr H buteliuko nuo toniko ir ar galima i ji hidrolata butu pilti (purkstukas neuzsidaro kaip KN buteliukuose) blush2.gif

Kaip jus cia visi giriat Daddygirl muiliukus wub.gif man teks iki gruodzio vidurio palaukti, juos padziovinti dar bigsmile.gif tai jau dabar nesulaukiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 03 gruodžio 2009 - 22:41
QUOTE(Ilaria @ 2009 12 03, 22:31)
Gal turite idėjų kaip stiprinti tuos kapiliarus, kad nepasidarytų toks matomas jų tinklelis ant žandų?
Ir dar klausimas: šiandien iš Monicos gavau kakavos sviesto, bet jis toks kietas, kaip jūs jį tepat ant kūno pašildyt gal reikia g.gif

Jau minėjau, kad kapiliarams labai gerai medetkų fitolis, pati naudoju neseniai, bet rašo, kad gali išgydyti net rožinę (kapiliarų tinklelį).
Kakavos sviestą, manau galima suminkštinti į jį įmaišius truputį skysto aliejaus smile.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 12 03, 22:32)
abi su seserim galvoja, kad į kažkokią "sektą" aš esu patekusi, nes net muilą grįždama parsivežu biggrin.gif

Mano mama nieko dėl to nesako, bet brolis ir MB vis galvoja, kad daugiau esu reklamos auka biggrin.gif Tai aš jiems vis tikrų reklamos aukų pavyzdžių duodu ir mokau skaityti etiketes, o ne reklamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2009 12 03, 22:31)
kaip jūs jį tepat ant kūno pašildyt gal reikia g.gif

dedu į gaminamas priemones, vieną teko tik valgyti biggrin.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 12 03, 22:32)
vis siūlo naujai atsiradusių nuostabių kremų mėginukų probleminei odai(kurių sudėtyje jau tik vanduo, glicerinas ir visi galimi parabenai doh.gif ), abi su seserim galvoja, kad į kažkokią "sektą" aš esu patekusi, nes net muilą grįždama parsivežu biggrin.gif

tu net mamą išmanymu aplenkei biggrin.gif Ir aš vežiojuosi krepšelį, išskyrus būtent muilą, nes mama tinkamus naudoja smile.gif

QUOTE(pearl @ 2009 12 03, 22:35)
taip man niekas ir neatsake del dr H buteliuko nuo toniko ir ar galima i ji hidrolata butu pilti (purkstukas neuzsidaro kaip KN buteliukuose) blush2.gif

nelabai jau pamenu, koks ten uždarymas to buteliuko, bet jeigu jis po to vėl sandaria užsispaus, tai ko į jį nepilti hidrolato wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 03, 22:31)
O pas Monicą yra tas D-pantenolis   smile.gif  Rašo D-Calcium Pantothenate B-5 Powder(91.5% pantothenic acid, 8.5% calcium). Ar čia ne tas pats, ką Rasma rašė?  g.gif

Ne tas pats schmoll.gif
Panthothenic acid - vit. B5, šis paminėtas dar ir su kalciu. Va šitą daiktą deda gaminant vitaminus (papildus). Tiktų valgyti cool.gif

Mano minėtas rašytųsi d-panthenol arba dar kitaip dexpanthenol 4u.gif

Va jisai: http://www.aromantic...D-Panthenol.htm cool.gif
Ir rašo, kad 75 proc. konc. tirpalo reikia į savo gamybos grožio priemones dėti 3-6 proc. jų tūrio ax.gif
Atsakyti
nepavykes bandymas
siandien sugalvojau patikrinti, kaip veikia zalias molis, kuriam leista ant veidoi sdziuti,nedrekinant. Stiprokai paraudo po sios kaukes kakta (norsj ji pas mane pati NEjautriausia) ir kaklas doh.gif Nuplovus pasitepiau Laveros roziu kaukyte,tai toks jausmas, kad oda ja tiesiog susiurbe i save. Dabar nusiprausiau ir baigusi plovima vos ne lediniu vandeniu ( nes snukelis dega), pripurskiau pelargoniju hidrolato. Arba per ilgai laikiau, nes jusu postus skaitant prarandu laiko jausma Ale zirgo galva gi as bash.gif ot grazi ryt busiu, jei paraudimai nepraeis blink.gif nedarykit taip mergaites umn.gif

ernesin, aciu uz dantu pastos rekomendacija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 03 gruodžio 2009 - 22:48
Daddygirl, o kada vėl galima tikėtis jūsų muiliukų Vilniuje? 4u.gif pražiopsojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 03, 22:38)
Jau minėjau, kad kapiliarams labai gerai medetkų fitolis, pati naudoju neseniai, bet rašo, kad gali išgydyti net rožinę (kapiliarų tinklelį).

Kakavos sviestą, manau galima suminkštinti į jį įmaišius truputį skysto aliejaus  smile.gif

O, labai ačiū, kitu pirkimu imsiu ir šito smile.gif

Bandysiu smile.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 03, 22:39)
dedu į gaminamas priemones, vieną teko tik valgyti biggrin.gif

Aš tik lūpas patepiau, malonu, bet nevalgiau biggrin.gif
Atsakyti