Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

O man laaabai patinka sitos diskusijos. ernesin, katuti ir visoms kitoms inesusioms info - 4u.gif

as alieju per nakti nelaikau, bet apie 3 - 4 val palaikydavau. siaip visad galvojau, kad plaukams i nauda - blizga po to , pamaitinti ir nereteja g.gif bet dabar skaitau ir susimasciau - man irgi, kaip pepkei, po alieju kaukes trenkant galva daugiau plauku iskrenta g.gif tik galvojau cia del to, kad plauku israunu betrindama alieju i galvos oda smile.gif ... as irgi galvoju, reik pacioms eksperimentuot, stebet ir taip sau atsirinkt.

labai idomu ir del vitaminu. as kazkada domejausi, rodos, vit C. tai atsimenu, kad daug saltiniu pabrezia jo nestabiluma. zodziu, praktiskai jokios naudos is jo kosmetinese priemonese g.gif galbut tai galioja daugumai vitaminu. labai idomi diskusija thumbup.gif

QUOTE(Honey @ 2009 12 03, 20:01)
Noriu pasigirt Daddygirl muiliukais ir perduoti jai didžiausią ačiū nuo MB  4u.gif  Pati dar neišbandžiau, bet maniškis prausė veidą alyvuogių muilu su žolelėm ir liko baisiai patenkintas. Veido netraukia ir jis nenupleiskanojo kaip nuo sintetinių muilų iš parduotuvių.

oi kaip faina bigsmile.gif turbut kad pirmas ivertinimas is vyro thumbup.gif bigsmile.gif

QUOTE(eglute82 @ 2009 12 03, 20:30)
Kazi ar gali alergizuot EA?

zinoma drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 03, 21:30)
Nežinau, kaip kitoms, bet man ilgai išbūna  g.gif  Kažkaip niekad nesusimąsčiau, kad turėtų sugesti. Kvapas geras, tai naudoju, kol baigiasi tiesiog.  rolleyes.gif Laikau vonioje, spintelėje.

Aš lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Tik nieko iš kosmetikos nelaikau vonioje, net šampūnų, išskyrus muilą rankoms plauti, nes temperatūra tikrai kenkia produktams, trumpiau laikosi. Neperseniausiai net per paskaitą universitete dėstytojas juokėsi, kaip šiais laikais pardavinėjama kosmetika (parduotuvėse tikrai virš 20 laipsnių), kai ji laikoma turi būti 10-15 laipsnių Celsijaus. Taip pat labai svarbus ir oro drėgnumas, o vonioje ir šilumos, ir oro drėgnumo tikrai netrūksta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 03, 21:44)
zinoma  drinks_cheers.gif

g.gif zalia ruta tai kaip dabar zinot kas mane alergizuoja? va cia tai klausimas blink.gif

tiesa, is visu spetu pauostyti labiausiai patiko raudonuju greipfruktu, ramuneliu, pelargonijos, roziu, levandos labai savotiskas kvapas ax.gif
Atsakyti
Merginos, kiek daugiausiai kartų per savaitę galima daryti molio kaukę? ax.gif
Atsakyti
O man laaabai patinka sitos diskusijos. ernesin, katuti ir visoms kitoms inesusioms info -  4u.gif

as alieju per nakti nelaikau, bet apie 3 - 4 val palaikydavau. siaip visad galvojau, kad plaukams i nauda - blizga po to , pamaitinti ir nereteja  g.gif bet dabar skaitau ir susimasciau - man irgi, kaip pepkei, po alieju kaukes trenkant galva daugiau plauku iskrenta  g.gif tik galvojau cia del to, kad plauku israunu betrindama alieju i galvos oda smile.gif ... as irgi galvoju, reik pacioms eksperimentuot, stebet ir taip sau atsirinkt.

labai idomu ir del vitaminu. as kazkada domejausi, rodos, vit C. tai atsimenu, kad daug saltiniu pabrezia jo nestabiluma. zodziu, praktiskai jokios naudos is jo kosmetinese priemonese  g.gif galbut tai galioja daugumai vitaminu. labai idomi diskusija  thumbup.gif 
oi kaip faina  bigsmile.gif turbut kad pirmas ivertinimas is vyro  thumbup.gif  bigsmile.gif

Gincuose gimsta tiesa tongue.gif
As turiu toki pastebejima, kad kai man plaukai susiriebaluoja naturaliai jie labiau slenka. Tai man labai didelis klausimas kokia yra aliejiniu kaukiu kalte del to slinkimo g.gif O visgi aliejus dedam ne sintetinius kokius, tai jei gerai alieju gerti "i vidu" tai kodel turi buti blogai "i isore" g.gif Zinoma kaip sake ernesin kas per daug tai irgi nesveika.

Mano vyro iverinimai apie Weleda druskine pasta geri - sake patinka. Taigi man ji first.gif and only laugh.gif
Atsakyti
O man laaabai patinka sitos diskusijos. ernesin, katuti ir visoms kitoms inesusioms info -  4u.gif

oi kaip faina  bigsmile.gif turbut kad pirmas ivertinimas is vyro  thumbup.gif  bigsmile.gif

Ačiū mirksiukas.gif

Tikrai dar vienas vyriškas įvertinimas bus, nes maniškis tindi pastoviai naudoja, siūliau porą natūralių(PURE HUILE D'OLIVE pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus ir Medimix), bet neįtiko, jau bijau, kad tavieji gali net per daug patikti biggrin.gif
Atsakyti
Patarkite prasau dantu pasta,kad skani butu, nes nuo weledos druskines ir urtekram su arbatmedziu mano paaugle raukosi
Kaip gerai dabar jaunimui, jau nuo jaunu dienu gali pradeti puoseleti oda,plaukus ir t.t.,musu laikais nieko tokio ekologisko ir naturalaus nebuvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 03, 21:30)
Nežinau, kaip kitoms, bet man ilgai išbūna  g.gif  Kažkaip niekad nesusimąsčiau, kad turėtų sugesti.

aš pasisakysiu biggrin.gif Kažkelintu numeriu į hidrolato buteliuką buvau pripylusi kažkokio gazuoto mineralinio, tai jis man supelijo... Labai ryškus atsirado pelėsio kvapas, teko išmesti visą buteliuką. Bet jau nepamenu, koks ten buvo mineralinis ir ar tikrai jis kaltas. Visais atvejais laikydavau juos kambario temperatūroje smile.gif

galbut tai galioja daugumai vitaminu. labai idomi diskusija  thumbup.gif 

man tai irgi įdomu, kaip gimsta skirtingos tiesos - kiek tame tradicijų, nuogirdų, savos patirties, rimtų bandymų drinks_cheers.gif Nors ernesin kažko labai asmeniškai viską priėmė smile.gif

dabar jau gailiuosi, kad chemijos nestudijavau tongue.gif Gal gizma užsukusi kaip nors pakomentuos? Ar Rasma? Įdomu, ar jie nėra kažkaip stabilizuojami ir ar tikrai "žūsta"?

QUOTE(bryyla @ 2009 12 03, 21:47)
net per paskaitą universitete dėstytojas juokėsi, kaip šiais laikais pardavinėjama kosmetika (parduotuvėse tikrai virš 20 laipsnių), kai ji laikoma turi būti 10-15 laipsnių Celsijaus.

įdomios paskaitos thumbup.gif Gal ir plačiau kažką pasakė? wink.gif

QUOTE(Katherina @ 2009 12 03, 21:54)
Merginos, kiek daugiausiai kartų per savaitę galima daryti molio kaukę?  ax.gif

dviejų bus per akis, kad paskui odos neišsausintų. O problematiškas vietas užteks pataškuoti, kad uždegimą ištrauktų ir pagydytų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 03, 21:05)
Tai iš šio straipsniuko galima suprasti, kas per odą B5  nepasisavina?  ax.gif Sunkoka man su anglų kalba  biggrin.gif

Taip, tas ir parašyta, kad žmonėms vit.B5 kosmetinėse priemonėse (o pacituotas tekstas būtent yra apie plaukų priežiūrą) - jokios naudos neduoda 4u.gif

Perskaičiau dar krūvą straipsnių straipsnelių ir mano asmeninė išvada tokia, kad gėris yra daugiau vit. B5 provitaminas - pantenolis, kuris ir turėtų būti naudojamas kosmetinėse priemonėse (odai ir plaukams) g.gif

Pvz. inf-ja:
http://www.makingcos...n-cosmetics.pdf
http://books.google....i...;q=&f=false
http://books.google....D...;q=&f=false

Tik D-pantenolis (o jis yra netoksiškas alkoholis) patekęs ant odos, plaukų sugeba prasiskverbti ir virsti vit. B5 (D-pantoteno rūgštimi) ir vit. A kofermento komponentu, bet pats, grynas vit. B5 - to nesugeba ax.gif Vit. B5 geriausiai tinka naudoti peroraliai (t.y. kaip papildas).
Paskutinėje nuorodoje net rašo, kad ištrynus plaukus 2 proc. pantenolio vand. tirpalu plaukų skersmenį padidina net 10 proc. ('storina' plaukus)
QUOTE(katutis @ 2009 12 03, 21:16)
Rasma, jei jį suardo karštis, rūgštis, tai nei vieno, nei kito kambario temperatūros vandenyje nėra. Tai vadinasi, nesuyra?  g.gif
Jis yra tirpus vandenyje vitaminas. Vandenyje jis negali suirti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 03, 22:06)
Patarkite prasau dantu pasta,kad skani butu,

Šią merginos giria kad panaši į sintetinė ir gaivi ir gerai putoja 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 03, 22:10)
Nors ernesin kažko labai asmeniškai viską priėmė smile.gif

dabar jau gailiuosi, kad chemijos nestudijavau tongue.gif

Sorry, pasikarščiavau 4u.gif

Mano sesuo chemikė, bet prikalbinti pereiti prie natūralios kosmetikos deja man sunkiai sekasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 03, 22:10)
įdomios paskaitos  thumbup.gif Gal ir plačiau kažką pasakė? wink.gif

Ne ne, ten buvo kalbėta bendrai apie klimato įtaką pramonei ir komercinei veiklai, apie kosmetiką buvo tik vienas sakinukas, kurį geriausiai prisimenu iš visos paskaitos lotuliukas.gif Gaila, kad anksčiau taip nesidomėjau natūralumu, o būčiau tikrai į kokias kosmetologes stojusi ir buvusi Elytės konkurente lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 03, 22:14)
gėris yra daugiau vit. B5 provitaminas - pantenolis, kuris ir turėtų būti naudojamas kosmetinėse priemonėse (odai ir plaukams) g.gif

Jis yra tirpus vandenyje vitaminas. Vandenyje jis negali suirti schmoll.gif

reikės prašyti Monicos, kad parvežtų biggrin.gif

tai ir puiku bigsmile.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 12 03, 22:16)
Sorry, pasikarščiavau 4u.gif

Mano sesuo chemikė, bet prikalbinti pereiti prie natūralios kosmetikos deja man sunkiai sekasi biggrin.gif

taigi viskas ok, tu nepradėjai dėl to mažiau patikti gathering.gif

kokie jos argumentai? wink.gif Ar šiaip labai nesigilina į šią sritį? wink.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 12 03, 22:19)
Gaila, kad anksčiau taip nesidomėjau natūralumu, o būčiau tikrai į kokias kosmetologes stojusi ir buvusi Elytės konkurente  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

niekad nevėlu 4u.gif
Atsakyti