QUOTE(ernesin @ 2009 12 03, 20:08)
Jau įdėjau nuorodą kur perskaičiau
Ačiū
QUOTE(Honey @ 2009 12 03, 20:14)
"..Deja, patarimas del vitamino B yra neteisingas. Sis vitaminas, imaisytas i kosmetines priemones praktiskai neisisavina,kadangi iskart suskyla. Yra du budai juo papildyti organizma - injekcijos (efektyviausias) arba B grupes vitaminu papildu vartojimas..."
Įdomu, ar tikrai taip
nes tokiu atveju B5 visiškai nenaudingas į šampūnus ar kt. priemones.
Aš irgi pradėjau apie tą vitaminą galvot, žadėjau pirkti
Reikėtų daugiau pasidomėti, bet aišku, kiek gydytojų, tiek ir nuomonių, kaip ir su mokslininkais...
QUOTE(katutis @ 2009 12 03, 20:22)
o kas per tragedija?
Neatrodei tu šiandien kaip po tragedijos, anaiptol
Gal pasitepei ir į rūbus įšokai? Nenudžiovinai sąžiningai?
Po striuke nesimatė
Tada dar nieko ir nebuvo, bet va kai papuoliau į stresinę situaciją, daugiau palaksčiau ir iškart prakaito dėmės ant palaidinės...
QUOTE(katutis @ 2009 12 03, 20:29)
čia iš šito straipsnio:
Be to, nuožmiai netrinkite plaukų rankšluosčiu, nedusinkite jų užsirišę juo galvą, šlapių nedraskykite plaukų šepečiu.
tai kuo tikėti?
Kiek aš esu skaičiusi, tai visur rašo, kad nesveika ilgai būti apsirišusiai rankšluosčiu po plaukų plovimo, negalima ir stipriai jų trinti. Taip ir darau, man labai gerai
O tame kitame straipsniuke apie plaukų trynima frotiniu rankšluosčiu gal truputį per daug "žiauriai " (nemoku išsireikšti) parašyti... Taip ir įsivaizduoju skaitydama, kaip greitai ir stipriai plaukai trinami
Trynimas švelniai gal ir padėtų, bet man labiau priimtinas galvos masažas pirštų galiukais su aliejumi
QUOTE(Honey @ 2009 12 03, 20:41)
Aš pritariu ernesin, kad geriausiai atsirenkam pačios
Man niekada atrodo netrukdė ilgai laikyti aliejaus kaukes, bet jau 2 mėn. ganėtinai stipriai slenka plaukai, na gal jau mažėja, bet tikrai galvoju dabar išbandyti trumpiau tas kaukes laikyti