Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2009 12 03, 19:37)
geras  blink.gif o iš kur tokia info? Aš kai darydavau aliejines kaukes, tai per naktį ir laikydavau doh.gif

Pirmiausia, tai pati pastebėjau, netgi aliejų temoje klausiau pradžioje, o po gero pusmečio kažkokios gydytojos pasisakymą internete perskaičiau, tai tik patvirtino mano įtarimus, bet kur tiksliai skaičiau turbūt neatgaminsiu, jei rasiu savuose užrašuose, pacituosiu čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 03, 19:42)
4u.gif man sitas kvapas kolkas vienas skaniausiu.

lauru ea tai yra  drinks_cheers.gif as ieskojau lauru bazinio aliejaus.

Buvau pasiruosus kad nuo idetu rausvo molio biski vandeni dazys tai nenusgandau biggrin.gif
Atsiprasau, nepamenu ko tiksliai ieskojai, tik kad lauru kazkokiu ax.gif
Ko gero teks ryt poryt aplekt parduotuves pasieskot rozmarinu hidrolato, glicerino, ricinos aliejaus, dar sio bei to, norec susimeistraut super vandenuko plaukams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 03, 13:39)
ir sepetelio bei dantu antibakterine programa-dezinfekcija  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Ilaria @ 2009 12 03, 13:57)
Sakykit, o kaip jūs naudojat gliceriną? Aš galvoju su aliejuku (makadamijų pvz) sumaišyti buteliuke ir bus toks mišinukas veidui, dar gal kokio EA įdėsiu.. taip pat gal galima jį kaukėm veidui naudoti g.gif  Tik va, nežinau kokiom proporcijom jį dėt? gal galėtumėt patarti? 4u.gif

Aš gliceriną taip pat lašinau į aliejų, bet gali būti, kad jis neištirpo (per tamsų buteliuką nesimato), nes užvakar dariausi aliejinę veido kaukę, dėjau ir glicerino. Kiti aliejai buvo geltoni, o glicerinas, kadangi bespalvis, labai gerai matėsi aliejuje (tokie bespalviai burbuliukai, nes maišiai) g.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 03, 14:26)
Rasos, dar labai super natūralus iš Druskininkų  thumbup.gif

Aš seniau naudojau Rasos, man labai patiko, o dabar būtent tą natūralų tiesiai iš druskininkų, bet jį reikėjo labai labai skiesti, maždaug santykiu 1:5,nes tokssūrus, net odą graužė doh.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 12 03, 17:20)
Ant šaknų aliejų negalima taip ilgai laikyti, užtenka 1-1,5val kad pasisavintų naudingąsias medžiagas, nes vėliau šaknys pradeda "dūsti" ir slenka plaukai 4u.gif

Na tai pirmą kartą girdžiu, kad negalima blink.gif Bet gi daug čia forume esu skaičiusi, kad būtent per naktį ir llaiko aliejines kaukes, kitos net su kepuraitėm miega doh.gif Aš tai nedaug tepu, dar įmasažuoju... Negi taip tikrai blogai? g.gif

QUOTE(rutuk @ 2009 12 03, 18:55)
Ir atsiliepimai apie manaji eksperimenta (nudepiliuotas pazastis grynu pelergoniju ea) - po lasiuka kiekvienai pazasciai naudoju kas vakara, is pradziu toks sildantis efektas gaunasi, bet greit praeina, del plauku augimo/neaugimo sunku pasakyt po 3 dienu, bet... kad man apmazino prakaitavima tai tikrai  thumbup.gif . Cia zinoma asmenine patirtis  smile.gif

Prie tos pačios temos (apie prakaitavimą), pasiguosiu, kad su laimu nelabai kas gaunasi verysad.gif padėjo jis man tik pirmą kartą, kai bandžiau, o šiandien tai iš vis tragedija doh.gif nežinau, ką daryti... Gal ir man reikia pelargonijas bandyt, bet taip jų kvapo nemėgstu doh.gif
Atsakyti
Monica Šioje temoje buvo pacituota apie aliejaus laikymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 03, 19:54)
Pirmiausia, tai pati pastebėjau, netgi aliejų temoje klausiau pradžioje, o po gero pusmečio kažkokios gydytojos pasisakymą internete perskaičiau, tai tik patvirtino mano įtarimus, bet kur tiksliai skaičiau turbūt neatgaminsiu, jei rasiu savuose užrašuose, pacituosiu čia 4u.gif

Na būtų įdomu paskaityti, nes tai naujiena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 03, 20:04)
Na būtų įdomu paskaityti, nes tai naujiena  ax.gif

Jau įdėjau nuorodą kur perskaičiau mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
"..Deja, patarimas del vitamino B yra neteisingas. Sis vitaminas, imaisytas i kosmetines priemones praktiskai neisisavina,kadangi iskart suskyla. Yra du budai juo papildyti organizma - injekcijos (efektyviausias) arba B grupes vitaminu papildu vartojimas..."

Įdomu, ar tikrai taip g.gif nes tokiu atveju B5 visiškai nenaudingas į šampūnus ar kt. priemones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 03 gruodžio 2009 - 20:16
o gal mane sausiona nuo aloe kad per stipru prausikli naudoju?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 03, 18:02)
Zodziu, kolkas atvesau plauku dazymui zolemis.. gal veliau (kai nebusiu tokia terle) smile.gif

taip. nors juose visuose daug visko smile.gif

arba nusikirpsi plaukus. Nesikirpk 4u.gif

tai žinai, noriu sau geriausią pasilikti blush2.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 03, 18:52)
oi ar parduotuvese imanona nupirkt kokia drekinamaja kauke apart jusu geros minetos laveros?labai jau ta mada nepakeliui

taigi ta kaukė yra ir Gedimino 9, kaip tau ir rašiau wink.gif Nebūtina į Madą važiuoti. Nors kai reikia, tai ir nuvažiuoji

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 03, 19:10)
O po alijošiaus - traukia ir pleiskanoja...

man atrodo, kad negerai gali būti nuolat tepti kremu ar alijošiumi, o reikia pamainyti, kad oda gautų visko smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 03, 19:15)
koks plauku vitaminas? sakyk prasau? ka ten dejai i rozmarinu vandeni?smile.gif

B5, arba bepantenas 4u.gif

QUOTE(rutuk @ 2009 12 03, 19:57)
teks ryt poryt aplekt parduotuves pasieskot rozmarinu hidrolato, glicerino,

glicerinas vaistinėse tik sintetinis sad.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 12 03, 20:00)
Na tai pirmą kartą girdžiu, kad negalima  blink.gif

pasiguosiu, kad su laimu nelabai kas gaunasi  verysad.gif padėjo jis man tik pirmą kartą, kai bandžiau, o šiandien tai iš vis tragedija  doh.gif

pamenu, ir aš tą kažkur SM'e skaičiau, tai vieni į savo pusę antklodę traukia, kiti į kitą. Yra stovykla, kad nuo aliejų plaukai iškrenta. Na bet pagal tokią logiką tai ir valanda "nekvėpavimo" jiems gali būti žudanti biggrin.gif Be to, kaip ten ta plauko šaknis kvėpuoja, man įdomu? Visą laiką maniau, kad juo pasirūpina kraujas ir limfa smile.gif Kita moteris po kelias dienas aliejus laiko ir labai patenkinta rezultatu wink.gif

apie daktarus turiu savo nuomonę smile.gif Dabar net ir vaistinėje ir absoliučios organikos Lock valiklio galima nusipirkt lotuliukas.gif Visaip žmonėms smegenis muilina, o mes pačios turim atsirinkti, kas geriau tinka ir veikia - ilgiau laikomi aliejai ar trumpiau smile.gif

o kas per tragedija? blink.gif Neatrodei tu šiandien kaip po tragedijos, anaiptol rolleyes.gif Gal pasitepei ir į rūbus įšokai? Nenudžiovinai sąžiningai?

Papildyta:
QUOTE(Honey @ 2009 12 03, 20:14)
Įdomu, ar tikrai taip g.gif nes tokiu atveju B5 visiškai nenaudingas į šampūnus ar kt. priemones.

o kas šaltinis? Nematyčiau, kaip atsigavo ir sustorėjo plaukai, tai pritarčiau tau rolleyes.gif Bet dabar manau, čia nėra tiesa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 12 03, 20:14)
"..Deja, patarimas del vitamino B yra neteisingas. Sis vitaminas, imaisytas i kosmetines priemones praktiskai neisisavina,kadangi iskart suskyla. Yra du budai juo papildyti organizma - injekcijos (efektyviausias) arba B grupes vitaminu papildu vartojimas..."

Šio straipsnio forume(apačioje straipsnio) ta trichologė pasisakiusi šiuo klausimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 03 gruodžio 2009 - 20:24
QUOTE(katutis @ 2009 12 03, 21:22)
o kas šaltinis? Nematyčiau, kaip atsigavo ir sustorėjo plaukai, tai pritarčiau tau  rolleyes.gif Bet dabar manau, čia nėra tiesa  biggrin.gif

šaltinis ta pati ernesin nurodyta tema SM ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 03, 20:23)
Šio straipsnio forume(apačioje straipsnio) ta trichologė pasisakiusi šiuo klausimu.

čia iš šito straipsnio:

Be to, nuožmiai netrinkite plaukų rankšluosčiu, nedusinkite jų užsirišę juo galvą, šlapių nedraskykite plaukų šepečiu.

o čia iš Lryto:

Senas būdas, gerinantis retėjančių ir nusilpusių plaukų augimą, - galvos trynimas frotiniu rankšluosčiu. Sudrėkintus plaukus ryte ir vakare sausu frotiniu rankšluosčiu trinkite tol, kol pajusite, kad galvos oda įkaito. Kad į odą prie plaukų šaknų priplūstų daugiau kraujo, galvą geriausia palenkti žemyn. Ši procedūra atgaivina ir pažadina „užmigusias“ plaukų šaknis.

Pradėkite trinti nuo tų vietų, kur plaukai išretėję. Netrinkite galvos per smarkiai ir per greitai.

Trinti galvą reikia tol, kol jos oda įgaus rausvą atspalvį ir pajusite lengvą dilgčiojimą. Moterims, kurių kraujo apytaka normali, šiai procedūrai užteks 20-30 sekundžių. Jeigu jūsų galvos oda įtempta, kapiliarai susiaurėję, prireiks 2-5 minučių.

tai kuo tikėti? biggrin.gif
Atsakyti