na merginos galiausiai apsisprendziau del veido kremo savo misriai odai, grebsiu arba eco losjona ar weledosa iris...na dar galvoju gal lavewros su medetkom ar aloe
oi ar parduotuvese imanona nupirkt kokia drekinamaja kauke apart jusu geros minetos laveros?labai jau ta mada nepakeliui
oi, sorry tiek klausimu, ryt su saraiuku varau uzsiprekinti
oi, sorry tiek klausimu, ryt su saraiuku varau uzsiprekinti
Daddygirl vakar isbandziau tavo muila su silku, nu tai ka gi palikau vonioj, tai ryte tai skaniai vonia kvepejo .
Dabar uzsimaniau ir as rozmarinu hidrolato, B5 ir glicerino plauku skalavimo skysti pasidaryt
Ir atsiliepimai apie manaji eksperimenta (nudepiliuotas pazastis grynu pelergoniju ea) - po lasiuka kiekvienai pazasciai naudoju kas vakara, is pradziu toks sildantis efektas gaunasi, bet greit praeina, del plauku augimo/neaugimo sunku pasakyt po 3 dienu, bet... kad man apmazino prakaitavima tai tikrai . Cia zinoma asmenine patirtis
Daddygirl lyg tu sakei kad UK nera lauru lapeliu EA, bet cia tai yra http://www.newdirect...ndex.php?id=775
Dabar uzsimaniau ir as rozmarinu hidrolato, B5 ir glicerino plauku skalavimo skysti pasidaryt
Ir atsiliepimai apie manaji eksperimenta (nudepiliuotas pazastis grynu pelergoniju ea) - po lasiuka kiekvienai pazasciai naudoju kas vakara, is pradziu toks sildantis efektas gaunasi, bet greit praeina, del plauku augimo/neaugimo sunku pasakyt po 3 dienu, bet... kad man apmazino prakaitavima tai tikrai . Cia zinoma asmenine patirtis
Daddygirl lyg tu sakei kad UK nera lauru lapeliu EA, bet cia tai yra http://www.newdirect...ndex.php?id=775
QUOTE(katutis @ 2009 12 02, 23:01)
Argital'į jau nurašei? Keista, kad oda taip durniuoja, nes orai tai kaip pavasarį
Dar nenurašiau, bet drėgmės šiuo metu jis man suteikia tikrai nepakankamai Bandysiu kartas nuo karto jį, galbūt maišysiu su kuo nors.
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 03, 19:05)
mergaites, ar gali nuo aloe vera pradey serpetot oda?naudoju vakarte prausikli ir hidrplata, ryte hidrolata ir aloe geli.mano o da misri...
Gali, man šerpetoja Vakar vakare vistik atradau, kad melisų hidrolatas nenusausino, o sudrėkino odą taip, kad nesinorėjo jokio kremo O po alijošiaus - traukia ir pleiskanoja...
QUOTE(katutis @ 2009 12 03, 17:25)
tikrai brangi, aš ją daugiau vonelėms naudoju, manikiūrams/pedikiūrams
beje, ištirpo man tas plaukų vitaminas kuo puikiausiai Weledos rozmarinų vandenyje ir neliko nė ženklo, kad kažko ten dėjau Pats plaukas toks sustiprėjęs - jaučiasi
beje, ištirpo man tas plaukų vitaminas kuo puikiausiai Weledos rozmarinų vandenyje ir neliko nė ženklo, kad kažko ten dėjau Pats plaukas toks sustiprėjęs - jaučiasi
koks plauku vitaminas? sakyk prasau? ka ten dejai i rozmarinu vandeni?
ernesin , aciu uz pastaba, busiu atidesne, tikrai primakalavau as ten nesamoniu is to dziaugsmo, kad eme sektis su plaukais
o koks tavo odaos tipas, kad ir serpetoja nuo aloe...vat as ir ieskau kuom ji pakeist
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 03, 19:10)
Dar nenurašiau, bet drėgmės šiuo metu jis man suteikia tikrai nepakankamai Bandysiu kartas nuo karto jį, galbūt maišysiu su kuo nors.
Gali, man šerpetoja Vakar vakare vistik atradau, kad melisų hidrolatas nenusausino, o sudrėkino odą taip, kad nesinorėjo jokio kremo O po alijošiaus - traukia ir pleiskanoja...
pabandyk aloe gelį su aliejum pamaišyt, gal turi kokio tinkančio. gal tau riebalo pritrūko, ne tk drėgmės, jei visai lengvus kremus tepi Pearl pamaišė su aliejum daugiau, ir nei traukia nei ką, matyt tada užteks ir drėgmės ir riebumo. Ne vasara dabar, kad tik drėkinimo užtektų.
Bozkakoshka, jei netepi jokio riebalo, ir tau gal vistik jo reiktų daugiau.
Aš pastebėjau, kai šąla oras, ir man riebesnio kažko reikia, tai gal ir riebesnės odos savininkėms.
QUOTE(ernesin @ 2009 12 03, 17:20)
Ant šaknų aliejų negalima taip ilgai laikyti, užtenka 1-1,5val kad pasisavintų naudingąsias medžiagas, nes vėliau šaknys pradeda "dūsti" ir slenka plaukai
geras o iš kur tokia info? Aš kai darydavau aliejines kaukes, tai per naktį ir laikydavau
QUOTE(rutuk @ 2009 12 03, 17:55)
Daddygirl vakar isbandziau tavo muila su silku, nu tai ka gi palikau vonioj, tai ryte tai skaniai vonia kvepejo .
man sitas kvapas kolkas vienas skaniausiu.
lauru ea tai yra as ieskojau lauru bazinio aliejaus.
monica, nea nenaudoju riebalo, tik prausikli, levandu hidrolata ir aloe ta geliuka, o nakciai tik hidrolata...ir jauciu kad kazko truksta, erzina taip kazkaip, pvz kakta niezti
Papildyta:
pradejus naudoti naturalia kosmetika, oda jau kazkokia neberiebi, sakyciau misri
Papildyta:
pradejus naudoti naturalia kosmetika, oda jau kazkokia neberiebi, sakyciau misri