Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Vos pasivijau doh.gif biggrin.gif

Katuti, ačiū už naują jubiliejinę temą 4u.gif
QUOTE(katutis @ 2009 12 01, 11:25)
nuprausus odą, didelį dėmesį skyrė porų užvėrimui priglaudžiant vėsų rankšluostuką.

Nuo to laiko, kai pradėjau naudoti Dr. Hauschka visada taip ir darau, tik nenaudoju rankšluostuko, o su rankom šliukštelnu biggrin.gif Tikrai malonus jausmas, iš karto veido poros "užsidaro" thumbup.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 12 01, 11:32)
nebera to purvo operos vaistineje ax.gif neseniai buvau uzejusi, paklausiau, tai sake jau kuris laikas neturi ir nebetures to purvo, nes uzsidare ta firma

Kaip gaila, nespėjau išbandyti... Dabar labai užsikrėčiau vonios procedūroms kūnui, moliai, šveitimai ir pan. Tikra palaima po savaitės darbų kristi į karštą vonią wub.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 12 01, 13:03)
Druskos dar yra, purvo nebera. o druskos dar like kazkiek, didziausias isfasafimas-po 0,5kg, nes po 1kg ir 2kg jau sake ispirko

Kokia kaina šios druskos? 4u.gif
Aš perku paprastą jūros druską (būna Droge, Eurokose), tikiuosi ji gera? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 12 03, 15:32)
Katuti, ačiū už naują jubiliejinę temą 4u.gif

Kokia kaina šios druskos? 4u.gif

dar tik truputį jubiliejinė, bet per 50-ą kaip švęsim bis.gif alc.gif

16,99 už pusę kilogramo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 03, 15:57)
dar tik truputį jubiliejinė, bet per 50-ą kaip švęsim bis.gif alc.gif

16,99 už pusę kilogramo smile.gif

Visas SM'as nesupras kas darosi biggrin.gif

Brangoka, aš mėgstu į vonią daug įsiberti ax.gif

Atsakyti
tikrai brangi, aš ją daugiau vonelėms naudoju, manikiūrams/pedikiūrams smile.gif

beje, ištirpo man tas plaukų vitaminas kuo puikiausiai Weledos rozmarinų vandenyje ir neliko nė ženklo, kad kažko ten dėjau smile.gif Pats plaukas toks sustiprėjęs - jaučiasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 21:16)
Siandien kombinacija:ozku sampunas ir Laith kondic. su kanapem ir putoksliu. Kol kas dar nesu tikra, ar gerai viskas, kad rekomendaciju del kondic. laikiausi, ar, kad ne Laveros brilijantu kondicianavau plaukus, kaip vakar.
Nidulia ne temą pasisakysiu, bet gal naujokės nesupras apie ką rašai tai pataisysiu tave, nes jau ne kartą taip rašei:
Ne Laith, o Faith in nature šampūnas arba konicionierius ir ne Laveros, o Sante Briliant kondicionierius mirksiukas.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 21:21)
Na aš aliejinėmis kaukėmis kaip tik tepu šaknis, kartais ir per naktį jas palaikau, tikrai tai labiau neriebina. Jas darausi kartą per savaitę  smile.gif

Ant šaknų aliejų negalima taip ilgai laikyti, užtenka 1-1,5val kad pasisavintų naudingąsias medžiagas, nes vėliau šaknys pradeda "dūsti" ir slenka plaukai 4u.gif
Atsakyti
ar galima kokosu aliejum tepti sausus plauku galikus vietoj sintetinio serumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 03, 17:29)
ar galima kokosu aliejum tepti sausus plauku galikus vietoj sintetinio serumo doh.gif

Taip dauguma ir daro, tik nepadaugink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 03, 18:32)
Taip dauguma ir daro, tik nepadaugink mirksiukas.gif

ant sausu ar slapiu tepat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 03, 17:37)
ant sausu ar slapiu tepat? ax.gif

Kartasi ant drėgnų, kartais ant sausų, kai pamiršti ir jaučiu poreikį.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 03, 15:38)
Atsiprasau, kad kartosiuos  4u.gif Priminkit prasau, kuri mineralini vandeni naudojate vietoj hidrolato /jo pagrindui?  Neisidemejau, nes tada man nereikejo  4u.gif

Rasos mineralinį 4u.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 03, 15:44)
aš tai boržomi dabar naudoju, prieš tai rasa buvo. buteliukas nuo champaku hidrolato, tai tais champaku vis dar kvepia, nors jau antras mineralinis eina  lotuliukas.gif

Ir aš dabar į champakų hidrolato rasos mineralinio įsipyliau, kvepia vis dar nuostabiai wub.gif
Atsakyti
Ilaria, pabandziau ideti nuoroda su muilais i parasa. Nezinau, ar pavyko smile.gif Ten, tiesa, kolkas toks darbinis variantas, reiks veliau papildyt ir pagrazint 4u.gif

As, tiesa, neparasiau kaip baigesi plauku dazymas henna ir.. dar kazkuo. Zodziu, praktiskai jokio efekto. gal kiek paraude plaukai, bet vos vos. Uztai man patiko kvapas ir plauku svelnumas. Bet toks rezultatas nevertas tos terliones, kuria turejau doh.gif su savo ilgais plaukais ir dideliu zioplumu sugebejau aptaskyt visa vonios kambari, ir iki 1 val nakties ji sveiciau...
Zodziu, kolkas atvesau plauku dazymui zolemis.. gal veliau (kai nebusiu tokia terle) smile.gif

Aciu uz atsakymus apie mineralini. Pirma tada pirksiu Rasa drinks_cheers.gif

kniaumiau, 4u.gif uz atsiliepima.

QUOTE(katutis @ 2009 12 03, 13:26)

ir aš tada bandysiu veidui  ax.gif Daddygirl, kuriame ten daugiausiai visko? Pelenėje? biggrin.gif

taip. nors juose visuose daug visko smile.gif
Atsakyti
mergaites, ar gali nuo aloe vera pradey serpetot oda?naudoju vakarte prausikli ir hidrplata, ryte hidrolata ir aloe geli.mano o da misri...
Atsakyti