Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 03, 14:34)
drinks_cheers.gif  o dar  kokia slykstuke ta welwdos druskine  lotuliukas.gif

Eikit sau, man tai pati fainiausia dantų pasta! blink.gif biggrin.gif Dalinasi pirmąją vietą su ciel d'azur aloe rolleyes.gif rolleyes.gif

Daddygirl, dar apie šilko muilą. Na nepasakyčiau, kad kvepia ilgai, kurį laiką po plovimo užuodžiu kvapą, bet paskui jis išsivadėja, matyt. Kvepia skaniai smile.gif Dar pabandžiau tą su kokosų sniegų, bet paskui atsiminiau, kad jį dar padžiovint reikia, tai padėjau į šoną. Malonus labai, gerai plauna.
Aš lyginti galiu tik su veidui skirtais madara muilais, nes iš natūralių daugiau nieko ir neturėjus. Tai madara kažkaip nelimpa prie rankų, reikia pasistengti norint išsimuiluoti, o tavo muiliukai taip maloniai plauna. Nežinau ar aiškiai čia parašiau blush2.gif
Atsakyti
bet labiausiai nervuoja, kad nosis visa juodais raskeliais nusete doh.gif
Papildyta:
rasos mineralini berods blush2.gif
Atsakyti
aš tai boržomi dabar naudoju, prieš tai rasa buvo. buteliukas nuo champaku hidrolato, tai tais champaku vis dar kvepia, nors jau antras mineralinis eina lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai gundausi Hauskos CC kremu, papasakokit, mergaites, ar vertas kainos? Kurios naudojate, ar gerai isvalo odele, kiek kartu i savaite galima, kaip butent jus darote su CC?
Atsakyti
Sakykit, o kaip jūs naudojat gliceriną? Aš galvoju su aliejuku (makadamijų pvz) sumaišyti buteliuke ir bus toks mišinukas veidui, dar gal kokio EA įdėsiu.. taip pat gal galima jį kaukėm veidui naudoti g.gif Tik va, nežinau kokiom proporcijom jį dėt? gal galėtumėt patarti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilaria: 03 gruodžio 2009 - 13:59
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 03, 14:45)
Labai gundausi Hauskos CC kremu, papasakokit, mergaites, ar  vertas kainos? Kurios naudojate, ar gerai isvalo odele, kiek kartu i savaite galima, kaip butent jus darote su CC?

Man tai nepakeiciamas dalykas... Mano T zona didesnem ir pasikimsusiom porom, tai ryte ir vakare prausiu ir super - gerai nuplauna (tiesa makiazo dabar nenaudoju, bet kiek zinau, tai jis nelabai makiaza valo), pascrabina, man labai gerai pavalo poras ir svarbiausia - oda nei kiek nesauseja, net tokia pamaitinta/padrekinta lieka,,, net nesinori nieko tepti, bent jau vasara tai nieko netepdavau, tik pasipurksdavau hidrolatu ar dr. H. clarifying toner ir tiek... praktiskai, kai ji naudojau tai jokio scrub'o nebenaudojau...dabar esu ji pabaigus, tai laukiu, kol kas nors kooperuosis i hanover-biologish, nes nieko kito sau neatsitaikau Zodziu - thumb_yello.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 12 03, 14:58)
Man tai nepakeiciamas dalykas... Mano T zona didesnem ir pasikimsusiom porom, tai ryte ir vakare prausiu ir super - gerai nuplauna (tiesa makiazo dabar nenaudoju, bet kiek zinau, tai jis nelabai makiaza valo), pascrabina, man labai gerai pavalo poras ir svarbiausia - oda nei kiek nesauseja, net tokia pamaitinta/padrekinta lieka,,, net nesinori nieko tepti, bent jau vasara tai nieko netepdavau, tik pasipurksdavau hidrolatu ar dr. H. clarifying toner ir tiek... praktiskai, kai ji naudojau tai jokio scrub'o nebenaudojau...dabar esu ji pabaigus, tai laukiu, kol kas nors kooperuosis i hanover-biologish, nes nieko kito sau neatsitaikau Zodziu -  thumb_yello.gif  thumbup.gif

gal galima placiau apie tepimosi visa eiga? gryna ar vandenuku praskiesta? kiek laiko ta kosele laikyti ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 03, 12:59)
du būtinai - ryte ir vakare, o kartais dar darbo metu, ar po darbo, jei einu į kokį susitikimą, treniruotę, pas gydytoją smile.gif Mane sesuo "išmokė" nešiotis šepetėlį ir dantų pastos, nes pvz. jį galima efektyviai pritaikyti po pietų biggrin.gif Dabar ir šepetėlius perku su plastmasiniu dėkliuku šeriams, tai tik nešiokis ir džiaukis wink.gif

Aš dažniausiai du kartus, bet labai neblogą mintį pamėtėjai dėl nešiojimosi į darbą.

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 03, 13:38)
galvoju, gal man i parasa dabar isidet nuotraukas su aprasymais, nes dauguma merginu istrynusios zinutes apie muilus smile.gif o kazkaip juk neidomu, kai naudoji muila ir nezinai is ko jis  smile.gif

Gerai būtų 4u.gif Aišku galėjau ir neištrinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 03, 15:04)
gal galima placiau apie tepimosi visa eiga? gryna ar vandenuku praskiesta? kiek laiko ta kosele laikyti ir t.t.?

Is pradziu, kaip ir raso, bandziau delne skiest vandeniu, bet kazkaip nenutaikydavau to kiekio - tai per daug, tai per mazai... o dabar tiesiog apsipilu vandeniu veida, issispaudziu i dregnus delnus lazdyno riesuto dydzio CC ir svelniai imasazuoju i veida, truputi ilgiau pamasazuoju T zona... tada palaikau kol atlieku kitas vonios vakarines proceduras, na gal 10 min, kaip turiu kantrybes ax.gif ir tada nuplaunu
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 03, 13:38)
gaila tik kvapai ne kokie nors 'niam niam'. as vistiek kartais sau tyliai pasvajoju apie muilus su kokiais braskiu, kokosu, pinacolada ir pan kvapais..

Atsiprasau, kad kartosiuos  4u.gif Priminkit prasau, kuri mineralini vandeni naudojate vietoj hidrolato /jo pagrindui?  Neisidemejau, nes tada man nereikejo  4u.gif

o aš tai nenoriu tokių netikrų kvapų, man jie neskanūs schmoll.gif Pinacolados šiaip mielai išgerčiau biggrin.gif

Rasos, dar labai super natūralus iš Druskininkų thumbup.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 03, 13:40)
Tai madara kažkaip nelimpa prie rankų, reikia pasistengti norint išsimuiluoti, o tavo muiliukai taip maloniai plauna.

ir aš tada bandysiu veidui ax.gif Daddygirl, kuriame ten daugiausiai visko? Pelenėje? biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 03, 13:45)
Labai gundausi Hauskos CC kremu, papasakokit, mergaites, ar  vertas kainos? Kurios naudojate, ar gerai isvalo odele, kiek kartu i savaite galima, kaip butent jus darote su CC?

vertas kainos, kurią galima gauti užsienyje biggrin.gif Plaunu juo dabar kasdien, nuplauna labai maloniai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 03, 15:26)
o aš tai nenoriu tokių netikrų kvapų, man jie neskanūs  schmoll.gif Pinacolados šiaip mielai išgerčiau biggrin.gif

Rasos, dar labai super natūralus iš Druskininkų  thumbup.gif
ir aš tada bandysiu veidui  ax.gif Daddygirl, kuriame ten daugiausiai visko? Pelenėje? biggrin.gif
vertas kainos, kurią galima gauti užsienyje biggrin.gif Plaunu juo dabar kasdien, nuplauna labai maloniai wink.gif

o kiek kainuoja uzsienyje ir kaip cia man uz ta kaina gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 03, 14:34)
o kiek kainuoja uzsienyje ir kaip cia man uz ta kaina gauti smile.gif

arba per astutę 0210, arba ieškok info mūsų bloge, rubrikos Užsakymai komentaruose smile.gif

užsienyje kainuos 30-40 litų, o Lietuvoje pigiausias variantas Stepone apie 55, Grožio alėjoje - 67 berods smile.gif
Atsakyti