Sveikos,
labai ačiū Daddygirl ir Bryylai už muiliukus. Vakar pradėjau naudoti vieną iš jų (kvepia citrusasis, baltas su pilkai žaliu, nepamenu molis ten ar purvas..). Tiesa, gabaliukai man didoki pasirodė, tai per pusę perpjoviau.. Bet labai maloniai nusiprausiau, kvapas man patiko, net veidą pabandžiau prausti - labai tiko. Nu niekad nemaniau, kad su muilu prausiu veidą ir liks toks malonus jausmas.
Platesni komentarai bus ilgiau panaudojus
QUOTE(Manyka @ 2009 12 03, 13:26)
siūlau pabandyti Weledos druskinę dantų pastą, štai ten tai tikrai jokios gaivos!
drisciau papriestarauti man ji geriausiai valanti ir gaiva ilgiausia islieka.
QUOTE(katutis @ 2009 12 03, 11:11)
tas pats, kas ir su Barmunės
o pagal ka jus sprendziate? kvapa? is kur atvezti?
QUOTE(nep @ 2009 12 03, 12:31)
o pagal ka jus sprendziate? kvapa? is kur atvezti?
pagal kvapą irgi, bet čia ne vienintelis kriterijus. Aiškina, kad pas juos melisa, kuri šiaip būna labai brangi, bet Monica užuodė ne ją, o nebrangią citronelą berods Įdomiausia, kad jai parašius laišką ir paklausus Mėtos, buvo atrašyti išsisukinėjimai, o ne griežtas paneigimas su argumentais Tai jeigu vietoje vieno EA pila kitą, tau kaip būsimai mamai ypač nevertėtų su jais rizikuoti
QUOTE(katutis @ 2009 12 03, 12:12)
bryyla, tai EA užsilašink Man kartais taip gerai išvalo, kad net macnu O vakar vien su pipirmėčių EA valiausi dantis, nes pamiršau pastos į darbą nusinešti. Ir nieko, liuks
O tai kiek kartų per dieną valai ?
QUOTE(Ilaria @ 2009 12 03, 12:47)
O tai kiek kartų per dieną valai ?
du būtinai - ryte ir vakare, o kartais dar darbo metu, ar po darbo, jei einu į kokį susitikimą, treniruotę, pas gydytoją Mane sesuo "išmokė" nešiotis šepetėlį ir dantų pastos, nes pvz. jį galima efektyviai pritaikyti po pietų Dabar ir šepetėlius perku su plastmasiniu dėkliuku šeriams, tai tik nešiokis ir džiaukis
QUOTE(katutis @ 2009 12 03, 11:47)
labai keista, kažkada maniau, kad skirtas išimtinai veidui tai jau kaip tik jokių problemų negali pridaryti Nes mano bendras veidui ir kūnui jokių spuogų nekėlė
pradejau ir as gundytis laveros savaiminiu
QUOTE(bryyla @ 2009 12 02, 17:20)
Ketinu pirkti pelargonijų hidrolatą odai drėkinti Tai labai reikia jūsų atsiliepimų apie jį: kaip patiko, kokiai odai ir pan. Dėkui
As ji naudoju apie 1.5 savaites... jau minejau, kad man vienas is labiausiai drekinanciu pasirode, gaivinanciu, kartais net teptis niekuom nenoriu ir rytais, ne tik nakciai... kvapas irgi patiko ir kuo toliau, tuo labiau (nors dvejojau, kad nekvepes, kaip ir tos geles)... mano oda siaip misri, bet dabar skruostai pasauseje ir net T zona dregmes reikalauja... nustojo kilti spuogiukai, nor ir siaip nelabai jais pasigirt galejau... pries tai naudojau levandu ir roziu, Pelargoniju dar tikrai pirkciau ir levandu turbut...
o as katik po namu SPA nusveiciau kuna kavos tirsciais su duske ir uzsidejau molio kauke ant veiduko
rytoj zadejau vaziuot i nimfali pagriebt aloe gelio, bet dabar abejoju...mano oda misri, nakciai nieko netepu, tik hidrolatu apsipurskiu, dedu zalio molio kauke kartai savaite, o veida diena tepu aloe geliu..odos netempia, nesausa, lygi, tik man atrodo kaip isausejusi, nu kaip susiraukslejusi tai galvoju gal nuo aloe, gal neverta pirkt, ziuretis kita geriau
rytoj zadejau vaziuot i nimfali pagriebt aloe gelio, bet dabar abejoju...mano oda misri, nakciai nieko netepu, tik hidrolatu apsipurskiu, dedu zalio molio kauke kartai savaite, o veida diena tepu aloe geliu..odos netempia, nesausa, lygi, tik man atrodo kaip isausejusi, nu kaip susiraukslejusi tai galvoju gal nuo aloe, gal neverta pirkt, ziuretis kita geriau
QUOTE(Manyka @ 2009 12 03, 13:26)
siūlau pabandyti Weledos druskinę dantų pastą, štai ten tai tikrai jokios gaivos!
o dar kokia slykstuke ta welwdos druskine
QUOTE(Odora @ 2009 12 03, 07:02)
nepatikesit sianakt sapnavau dideliausia deze Daddygirl muilu, siuzetas nutyli kaip jie pas mane atsidure, bet daug ju buvo ir labai kvepejo
gaila tik kvapai ne kokie nors 'niam niam'. as vistiek kartais sau tyliai pasvajoju apie muilus su kokiais braskiu, kokosu, pinacolada ir pan kvapais..
bet vis dar nepasiduodu sintetinems vilionems
QUOTE(Ilaria @ 2009 12 03, 11:27)
Sveikos,
labai ačiū Daddygirl ir Bryylai už muiliukus. Vakar pradėjau naudoti vieną iš jų (kvepia citrusasis, baltas su pilkai žaliu, nepamenu molis ten ar purvas..). Tiesa, gabaliukai man didoki pasirodė, tai per pusę perpjoviau.. Bet labai maloniai nusiprausiau, kvapas man patiko, net veidą pabandžiau prausti - labai tiko. Nu niekad nemaniau, kad su muilu prausiu veidą ir liks toks malonus jausmas.
tai labai gerai
su negyvosios juros purvu, juros vandeniu, dumbliais
galvoju, gal man i parasa dabar isidet nuotraukas su aprasymais, nes dauguma merginu istrynusios zinutes apie muilus o kazkaip juk neidomu, kai naudoji muila ir nezinai is ko jis
QUOTE(katutis @ 2009 12 03, 11:59)
du būtinai - ryte ir vakare, o kartais dar darbo metu, ar po darbo, jei einu į kokį susitikimą, treniruotę, pas gydytoją Mane sesuo "išmokė" nešiotis šepetėlį ir dantų pastos, nes pvz. jį galima efektyviai pritaikyti po pietų Dabar ir šepetėlius perku su plastmasiniu dėkliuku šeriams, tai tik nešiokis ir džiaukis
labai geras iprotis - nestis i darba
kazkada ir as ji turejau, bet turbut praradau
Atsiprasau, kad kartosiuos Priminkit prasau, kuri mineralini vandeni naudojate vietoj hidrolato /jo pagrindui? Neisidemejau, nes tada man nereikejo
QUOTE(bryyla @ 2009 12 03, 13:19)
Na galvojau užsidėti arbatmedžio, bus tuo pačiu ir dantų balinimo programa
ir sepetelio bei dantu antibakterine programa-dezinfekcija