Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 03, 01:36)
o apie gvazdikeliu ea jokiu komentaru?smile.gif

Man jų kvapas neblogas, tai garinu ir dar į spintą lašinu, kad jokių gyvių joje neatsirastų 4u.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 03, 02:11)
kokia jusu nuomone apie barmunes  eterinius aliejus?

Aš juos garinu, nes iš KN susipirkti EA garinimui man per brangu ax.gif

QUOTE(Gilberta @ 2009 12 03, 03:32)
Merginos ar kokosu alieju galima naudot veidui?

Aš naudojau, man tiko ir patiko. Nieko nekimšo, skaniai kvepėjo.
Atsakyti
o kaip yra su Metos aliejais?
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 02, 19:24)
na, hamameliju nepirksiu kremo, nes vien tik blogi atsiliepiomai.manau kad paiimsiu is nimfali su aloe arba laveros tik nzn ar medetku ar su aloe irgi.mano oda misri ax.gif

Turiu Laveros su medetkom. Tai jis man toks poriebis. Vasara is viso nenaudojau, gulejo lentynoje, dabar rytais pasitepu. Lyg ir nieko. Mano oda misri/ riebi.
Vakarais tepu Iris drekinamaji krema. Jis lengvas, greitai isigeria. Nezinau, kas padeda, bet veidas neserpetoja.

Kalbejot apie Laveros savaiminio idegio krema. As turejau meginuka:
user posted image
http://www.violey.co...cial-Care/Face-kremukas
Lengvos konsistencijos, gerai isigeria, odai sutelkdavo l. grazu atspalvi. smile.gif Po savaites naudojimo pradejo kilti giluminiai spuogai, kuriu jau seniai neturejau.

Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 12 03, 09:34)
o kaip yra su Metos aliejais?

tas pats, kas ir su Barmunės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalijas @ 2009 12 03, 11:36)
Turiu Laveros su medetkom. Tai jis man toks poriebis.

Kalbejot apie Laveros savaiminio idegio krema. As turejau meginuka:
Lengvos konsistencijos, gerai isigeria, odai sutelkdavo l. grazu atspalvi.  smile.gif  Po savaites naudojimo pradejo kilti giluminiai spuogai, kuriu jau seniai neturejau.

As galvoju isbandyti fluida su aloe.Sesei "prirodziau",tai labai patenkinta. bigsmile.gif
Bet va tas netikimas, kai pasirodo spuogai, sakyciau gasdina. Nusiperki, tepi, netinka, paskui gydikis.Bet nepabandzius negali zinoti. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manija69: 03 gruodžio 2009 - 11:18
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 03, 11:17)
Bet va tas netikimas, kai pasirodo spuogai, sakyciau gasdina.

labai keista, kažkada maniau, kad skirtas išimtinai veidui tai jau kaip tik jokių problemų negali pridaryti g.gif Nes mano bendras veidui ir kūnui jokių spuogų nekėlė schmoll.gif
Atsakyti
Merginos noriu pamaisyti pora EA i sampuno buteliuka mastau apie rosmarina ir apelsina kad zvilgesio plaukui suteikti, sakykit ar lasinti juos abu 1 po kito ar is pradziu viena tada suplakti poto kt...... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 03, 12:47)
labai keista, kažkada maniau, kad skirtas išimtinai veidui tai jau kaip tik jokių problemų negali pridaryti  g.gif Nes mano bendras veidui ir kūnui jokių spuogų nekėlė  schmoll.gif

Tai zinai, cia kaip ir eilinis kremas, buna kad netinka, galbut kazkuris komponentas.

Siuo metu naudoju aloe is Monicos ir labai patenkinta, man net veido netraukia. rolleyes.gif Bet kartais norisi maitinimo. Tai nezinau, gal koks kremas butu gerai. Nes visgi atrodo,kad nuo aliejaus atsiranda tie mazi mazi spuogeliai... verysad.gif Vakar lasiuka glicerino ilasinau i aloe, tikiuosi odai tiks ir patiks. wink.gif
Atsakyti
Išbandžiau Urtekram dantų pastą su mėtom ir žaliąja arbata. Nelabai man patiko ax.gif Nuvalo gal ir gerai dantis, bet visiškai jokio gaivumo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 12 03, 12:01)
Merginos noriu pamaisyti pora EA

abu gali dėti iš karto smile.gif

bryyla, tai EA užsilašink wink.gif Man kartais taip gerai išvalo, kad net macnu biggrin.gif O vakar vien su pipirmėčių EA valiausi dantis, nes pamiršau pastos į darbą nusinešti. Ir nieko, liuks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 03, 12:12)
abu gali dėti iš karto smile.gif

bryyla, tai EA užsilašink wink.gif Man kartais taip gerai išvalo, kad net macnu biggrin.gif O vakar vien su pipirmėčių EA valiausi dantis, nes pamiršau pastos į darbą nusinešti. Ir nieko, liuks wink.gif

Na galvojau užsidėti arbatmedžio, bus tuo pačiu ir dantų balinimo programa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 03, 12:10)
Išbandžiau Urtekram dantų pastą su mėtom ir žaliąja arbata. Nelabai man patiko  ax.gif Nuvalo gal ir gerai dantis, bet visiškai jokio gaivumo  schmoll.gif

siūlau pabandyti Weledos druskinę dantų pastą, štai ten tai tikrai jokios gaivos! doh.gif
Atsakyti