Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 01, 12:02)
Smagu, kad patiko. Ką dar pirkai iš Suki? mirksiukas.gif

cia mano pirmas pirkinukas, norejau is pradziu kvapa pazint ax.gif dabar noriu lupu balzamo ir travel rinkinuko veidui maitinancio, reikes kaledu senio prasyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 11:46)
na, sakyciau plonoki plaukai, bet nemazai ju, megstu purius, bet ne "liuto galva", kokia as buvau patapusi netycia  doh.gif

Mano pan 4u.gif
Turiu nupylimui Ciel D'azur šampūno su moliu normaliems plaukams (tik man jis pirmą kartą erzino galvos odą ax.gif, vėliau kažkaip nieko), dar galiu pilti Hauschkos balzamo (jis lengvesnis už Sante), bei laveros plaukų kaukių ax.gif
Atsakyti
Labas,
man kažkodėl džiūsta kojų oda tepu kokosų aliejumi, makadamijų aliejumi, bet kažkodėl sausra ten g.gif Tepu po dušo, ant drėgnos odos, bet nepadeda. Gal reikia glicerino įmaišyti ką manot? O tas glicerinas kur vaistinėse parsiduoda, jūsų manymu geras ar ne? Nes aš iš Monicos planuoju augalinio įsigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 12 01, 13:02)
o naudoji ji prasksiedus su vandeniu ar ne? na neraso, kad reiketu skiesti, bet pvz neskiestas, tai man per stiprus.. as i stikline vandens ipyliau mazdaug sauksteli to skyscio, tai buvo pats tas..  g.gif

Taip, praskiedziu, nes man irgi per stiprus neskiedus doh.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 01, 13:02)
Oh ax.gif O buvo minčių tos firmos druskos nusipirkti..

Druskos dar yra, purvo nebera. o druskos dar like kazkiek, didziausias isfasafimas-po 0,5kg, nes po 1kg ir 2kg jau sake ispirko
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2009 12 01, 13:00)
O tas glicerinas kur vaistinėse parsiduoda, jūsų manymu geras ar ne?

kai kuriuos postus reikia atmintinai iškalt smile.gif Ernesin mama vaistininkė sakė, kad vaistinėse parduodamas sintetinis glicerinas
Atsakyti
QUOTE(8 p.m. @ 2009 12 01, 13:36)
Mano pan  4u.gif
Turiu nupylimui Ciel D'azur šampūno su moliu normaliems plaukams (tik man jis pirmą kartą erzino galvos odą  ax.gif, vėliau kažkaip nieko), dar galiu pilti Hauschkos balzamo (jis lengvesnis už Sante), bei laveros plaukų kaukių  ax.gif

butu smagu 4u.gif
o as galiu pasidalinti ozku sampunu, argital ramuneliu sampunu, laith in nature sampunu su kanapem ir putoksliu ir tuo paciu kondic., lagona kondic. su kvieciais ir keramidais, lavera brilijantinis kondic, laveros roziu ir levand. hidrolatai, pelargoniju hidrolat., aliejai visokiausi, campaku pomada (myliu ja), kruva kremu natural, ciel de zur zaliu moliu (pas mane paruostas tubeleje) kazko dar neparasiau.......
dar vis noreciau ECO purinani sampuniuka pameginti smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 12 01, 14:17)
kai kuriuos postus reikia atmintinai iškalt smile.gif Ernesin mama vaistininkė sakė, kad vaistinėse parduodamas sintetinis glicerinas

as jau ismokau sita smile.gif
tikiuosi monikute paliko man nors 1 butelaiti gerojo glicio?smile.gif
Atsakyti
Praeitoj temoj kazkas klause apie Weledos balzama po skutimosi, maniskis ji jau isbande - sake geras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 01, 13:17)

Jau išmokau ačiū 4u.gif Būsiu praleidus tą diskusiją blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 12 01, 14:03)
Druskos dar yra, purvo nebera. o druskos dar like kazkiek, didziausias isfasafimas-po 0,5kg, nes po 1kg ir 2kg jau sake ispirko

Apie kuria cia druska kalbat? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rkatyte @ 2009 12 01, 14:59)
Praeitoj temoj kazkas klause apie Weledos balzama po skutimosi, maniskis ji jau isbande - sake geras  bigsmile.gif

MB taip pat si naudoja ir weledos kremuka, patenkintas. Balzamas tai labai lengvutis, man paciai patinka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 13:38)
dar vis noreciau ECO purinani sampuniuka pameginti smile.gif 4u.gif

manau vertas isbandymo dar butu logonos bambukinis mirksiukas.gif tik jis alieju neisplauna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 01 gruodžio 2009 - 14:15
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 01, 14:09)
Apie kuria cia druska kalbat? bigsmile.gif

Negyvosios jūros 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nori pirkti arba mainyti į kažką ciel d'azur šampūną normaliems plaukams? Iš pusės litro sunaudota nedaug, iki 40ml. Parduočiau už 27lt, mano galvos odai netinka, nors plaukai po jo būna nuostabūs verysad.gif
Atsakyti