Man vis geriau ir geriau sekasi su plauku trinkimu
Nuosekliai skaiciau visus jusu patarimus ir visko is jusu ismokau
Jei ne jusu kantrybe man mokinant, ko gero buciau metusi si reikala, nes ko gero pamenate kokie nesekmingi mano pirmi kartai buvo. Svarbiausia ismokete naudotis kondicionieriumi ir susidraugavau su nurasytu sampunu urtekram. Beliko dar pameginti prisijaukinti i kamputi nugrusta logonos kondic. Vakar jau buvo neblogai Ozku sampunas ir lasiukas laith kondic, be jokiu ea ir be rozmarinu vandens. Siandienos rezultatai pranoko visus lukescius- urtekram sampunas ir brilijantinis lasiukas kondic,plius 3 lasai arbatmedziu ea i sampuna (Katucio patarimu).Labai malonus lausmas buvo nuo arbatmedziu eaplaunant galva, lyg vesinantis toks. Sekarti karta jau po visko ir rozmarinu vandeneliu patepliosiu. Ko gero is pradziu plaukams sokas buvo negavus sintetikos, o dar ir kruvis didelis, nes per daug visko is karto gavo, neleidau po truputi priprasti. Plaukai siandien
kaip is kirpyklos isejus, toks jausmas, kad susukavo specialiai. Plaukai apie kokius svajojau, purus, nuo saknu pakile, judrus, gyvi tokie,pagaliau neatrodo kaip 4 dienas neplauti
Jau beveik savaite vakarais netepu veiduko kremais, tik hidrolatukai . Arbatmedziu ea spuogeliams pakeiciau levandu ea,kol kas nealergizuoja,o kvapalevandu dievinu
Mano lentyneles vis pilneja naturaliais groziais, bet tiek daug dar visko noriu:)
Norejau paklausti, ar galima kur nors pritaikyti gvazdikeliu ea?? Pirkau ji garinimui, bet kvapas tragiskas, tai vargselis stovi nenaudojamas:)