Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(eglute82 @ 2009 12 02, 22:15)
mergaites truputi off topic, kur perkat nerafinuota biru ruda cukru 4u.gif

Holos, EkoEko.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 02, 22:09)
o jei tik kokie 4  spuogai pries menesines iskyla, tokie skaudoki, CC tik ant ju tepti?? molio kaukes as darausi ir taip

Pries kelias dienas iskilo ta pati problema... keli spuogeliai pries mm, dvi dienas is eiles molio kauke panaudojau, o pavienius spuogelius levandu EA nekarta patepliojau smile.gif
Is vis man levandu ea spuogelius daug geriau nukenksmina nei koks arbatmedis, ir kvapas nebaido wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 12 02, 22:27)
Pries kelias dienas iskilo ta pati problema... keli spuogeliai pries mm, dvi dienas is eiles molio kauke panaudojau, o pavienius spuogelius levandu EA nekarta patepliojau  smile.gif
Is vis man levandu ea spuogelius daug geriau nukenksmina nei koks arbatmedis, ir kvapas nebaido  wub.gif

reikia ir man levandu ea pameginti. Arbatmedis man gerai anksciau tokius spuogelius sutvarkydavo, bet pasidariau jam alergiska verysad.gif patepu spuogeli o ima niezteti puse veido. Meginsiu levandas, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 12 02, 19:59)
o mano is kurios? ax.gif

is pirmu
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 02, 20:05)
biggrin.gif
priminei, kaip mano brolis, palaikes siuntini kaune pora dienu, man parase (zinoma, juokaudamas):
tegu greiciau atsiima, mano visas butas keistai kvepia, draugai ateje juokiasi.
as jam sakau, tai kad pas mane kelias dienas ta deze supakuota stovejo - kvapas nesijaute.
tai jis man sako: ai, su tavim tai viskas aisku; jau turbut visas namas persismelkes keistais kvapais, nejauciat  biggrin.gif

Na va, ir mano namai kvepės dabar biggrin.gif wub.gif

Ačiū dar kartelį už muiliuką 4u.gif Taip gražiai įpakuotas, skaniai kvepia... Išbandysiu gal jį dar negreit, nes naudosiu tik rankoms plauti, bet atsiliepimus būtinai parašysiu mirksiukas.gif

Beje, man tikrai nesunku padėti, čia daug gaunu daug daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 02, 18:06)
tau pelargoniju hidrolatas kvepia slamuciais blink.gif  ar as cia kazka ne taip supratau unsure.gif

ne taip biggrin.gif Šlamučių hidrolatas kvepia šlamučiais wink.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 02, 18:23)
Man melisos šiek tiek sausina tongue.gif

Artimiausiom dienom bandysiu Laveros "Basis sensitiv" ir Weledos "Iris" drėkinamuosius iš mėginuko...

turiu šlamučių, citrininės verbenos (dievinu wub.gif ), pipirmėtės - ir visi man puikūs thumbup.gif

Argital'į jau nurašei? g.gif Keista, kad oda taip durniuoja, nes orai tai kaip pavasarį smile.gif

QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 02, 19:58)
Priminkite, kurioje vietoje yra Grožio alėja ir iki kada joje nuolaidos Dr. Hauschka kosmetikai? 4u.gif

Madoje, Gedimino9, bet G9 nuolaidos buvo tik savaitgalį.... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 12 02, 21:15)
mergaites truputi off topic, kur perkat nerafinuota biru ruda cukru 4u.gif

Holos (Billington's gamintojo: Syramena, Demerara, Muscovado, Mollasses cukraus rūšys), Ekoeko (Billington's gamintojo: Caster (baltas nerafinuotas), Demerara, Muscovado cukrūs), Norfa (4 Lt su centais 500 gr. "Tate Lyle" firmos Demerara cukrus), bet kuriam prekybos centre ("Danisco Sugar" firmos Demerara cukrus po 5 Lt su centais už 500 g) 4u.gif
Prekybos centrų cukrus tik neturi ekologinio sertifikavimo, bet jie taip pat nerafinuoti..
Atsakyti
Man vis geriau ir geriau sekasi su plauku trinkimu smile.gif Nuosekliai skaiciau visus jusu patarimus ir visko is jusu ismokau smile.gif Jei ne jusu kantrybe man mokinant, ko gero buciau metusi si reikala, nes ko gero pamenate kokie nesekmingi mano pirmi kartai buvo. Svarbiausia ismokete naudotis kondicionieriumi ir susidraugavau su nurasytu sampunu urtekram. Beliko dar pameginti prisijaukinti i kamputi nugrusta logonos kondic. Vakar jau buvo neblogai Ozku sampunas ir lasiukas laith kondic, be jokiu ea ir be rozmarinu vandens. Siandienos rezultatai pranoko visus lukescius- urtekram sampunas ir brilijantinis lasiukas kondic,plius 3 lasai arbatmedziu ea i sampuna (Katucio patarimu).Labai malonus lausmas buvo nuo arbatmedziu eaplaunant galva, lyg vesinantis toks. Sekarti karta jau po visko ir rozmarinu vandeneliu patepliosiu. Ko gero is pradziu plaukams sokas buvo negavus sintetikos, o dar ir kruvis didelis, nes per daug visko is karto gavo, neleidau po truputi priprasti. Plaukai siandien wub.gif kaip is kirpyklos isejus, toks jausmas, kad susukavo specialiai. Plaukai apie kokius svajojau, purus, nuo saknu pakile, judrus, gyvi tokie,pagaliau neatrodo kaip 4 dienas neplauti thumbup.gif Jau beveik savaite vakarais netepu veiduko kremais, tik hidrolatukai . Arbatmedziu ea spuogeliams pakeiciau levandu ea,kol kas nealergizuoja,o kvapalevandu dievinu wub.gif
Mano lentyneles vis pilneja naturaliais groziais, bet tiek daug dar visko noriu:)
Norejau paklausti, ar galima kur nors pritaikyti gvazdikeliu ea?? Pirkau ji garinimui, bet kvapas tragiskas, tai vargselis stovi nenaudojamas:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 02, 22:54)
Labai malonus lausmas buvo nuo arbatmedziu eaplaunant galva, lyg vesinantis toks. Sekarti karta jau po visko ir rozmarinu vandeneliu patepliosiu.

nuo EA lyg ir riebaluojasi mažiau, gali tam reikalui ir levandas naudoti wink.gif Juo labiau, kad ir kvapas jų taip patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 02, 23:17)
nuo EA lyg ir riebaluojasi mažiau, gali tam reikalui ir levandas naudoti wink.gif Juo labiau, kad ir kvapas jų taip patiko biggrin.gif

Nuo arbatmedžio mažiau riebaluojasi ar nuo visų EA? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 03, 00:17)

man iki siu naturalybiu nebuvo problemu su riebalavimusi smile.gif
o levandu ea seniai jau naudoju, miegamajame visada i indeli su dziovintais roziu lapeliais palasinu levandu, dieviskas kvapas ir ramina, ir svaigina, ir turintiems plauciu, bronchu problemu, padeda smile.gif
o apie gvazdikeliu ea jokiu komentaru?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 12 02, 20:57)
stai ir paslaptis  4u.gif o kurie aliejai nera tike tavo odai, ar tokiu buvo?

na, visu pasaulio alieju neteko isbandyti, bet is bandytu kol kas nei vienas problemu nekele ax.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 02, 21:09)
o jei tik kokie 4  spuogai pries menesines iskyla, tokie skaudoki, CC tik ant ju tepti?? molio kaukes as darausi ir taip

tai tam, kad jie neiskiltu, as pradedu kokia savaite iki mm naudoti kas vakara CC-visam veidui, nes paprastai kasdien jo nenaudoju. O ir molio kaukes pries uzsidedu, o paskui- prasidejus. man tai padeda. Kauke darau su arbatmedziu, galima bandyti su levanda, rozmarinu ar petitgrain
jei jie skausmingi -tuomet dar ir su maistu reikia padirbeti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 02, 23:36)
o apie gvazdikeliu ea jokiu komentaru?smile.gif

o kokiu komentaru reikia? jo galima vos 1 %, nes padauginus gali nudeginti oda. Pirkti tik kokyiska, nes pvz, NB tai net galvos skausma ivaryti gali
Atsakyti