Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(pepkė @ 2009 12 02, 19:14)
Bryyla, apie pelargonių hidrolatą. Aš baigiu išnaudoti butelaitį. Oda-mišri, jautri, šiuo metų laiku mėgsta greitai drėgmę prarasti. Man hidrolatas labai patinka. Jaučiasi drėkinimas ir gaivinimas. Kvapas manęs asmeniškai neerzina. Dar kartą pirkčiau tikrai. ax.gif

4u.gif
Atsakyti
Man, kaip ir daugeliui, pelargoniju hidrolatas labai patinka ir tinka, labai gerai drekina. Sakyciau labiausiai patinkantis is visu iki siol turetu ir bandytu. Tikrai dar kartosiu thumbup.gif
Atsakyti
Priminkite, kurioje vietoje yra Grožio alėja ir iki kada joje nuolaidos Dr. Hauschka kosmetikai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 02, 16:05)

na, tai lauksim pasipilant atsiliepimų apie nuostabiuosius Daddygirl muilus  ax.gif

sukuklinai net mane doh.gif

bet po rimtu bandymu ir as labai lauksiu atsiliepimu 4u.gif nes jais remianti galima butu pagerinti situos, o gal net apsistoti ties keliom rusim (jei gaminsiu kitiems, ne tik sau).

QUOTE(jolie23 @ 2009 12 02, 16:22)
O kaip darei? Kaip supratau, čia kojų kapiliarams stiprinti? Gal ir venoms kažkiek tinka? 

atrodo gerai prisimenu, vit K tam labai padeda?

QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 02, 16:36)
Gavau Daddygirl muiliukus!  bigsmile.gif  Labai ačiū jai ir Rkatytei, kurios dėka išvengėm siuntimo paštu

Visi tokie gražūs, net sunku apsispręsti, kuriuos "paaukoti" dovanoms, o kuriuos pasilikti sau  lotuliukas.gif  Išbandžiau šilko muilą, tai tikrai ne tik efektingai atrodo, bet ir naudoti labai fainas, malonus ir jaučiasi lengvas eterinių aliejų dvelksmas nuo odos  bigsmile.gif

as irgi prisijungiu prie padekos Rkatytei ir bryylai (sikart viesai) 4u.gif 4u.gif
smagu, kad kolkas muilai nenuvyle. Tavo 'silkiniai' is antro gaminimo, tai kvapas ne tas kaip pirmuju. bet sakai ir sitas siek tiek islieka? bigsmile.gif sitas su rozine pelargonija, tai kvapas toks savotiskas rolleyes.gif bent jau man - as dar nenusprendziau, ar draugausiu su rose geranium kvapu...

QUOTE(bryyla @ 2009 12 02, 17:23)
Niu tai reiks bandyti pelargonijas  thumbup.gif

Nieko... Padėjo net siuntinį Daddygirl parsinešti  biggrin.gif O jau koks kvapas to siuntinio ! Tik įdavė Rkatytė (Labai jai ačiū už siuntinuką  4u.gif ) siuntinį, tai toks kvapas nuo jo padvelkė..... Net MB sakė, kad kvepia kaip KN  biggrin.gif  wub.gif

biggrin.gif
priminei, kaip mano brolis, palaikes siuntini kaune pora dienu, man parase (zinoma, juokaudamas):
tegu greiciau atsiima, mano visas butas keistai kvepia, draugai ateje juokiasi.
as jam sakau, tai kad pas mane kelias dienas ta deze supakuota stovejo - kvapas nesijaute.
tai jis man sako: ai, su tavim tai viskas aisku; jau turbut visas namas persismelkes keistais kvapais, nejauciat biggrin.gif

Papildyta:
Tiesa, gavau atsakyma is Suki apie cukru prausiklyje. Nieko naujo, bet cituoju:

the sugar that we use in our exfoliate foaming cleanser is an organic, natural, food grade, granulated sugar derived from sugar cane. it has not gone through a refinement process that contains synthetics, petrochemicals or animal byproducts.

Atsakyti
Mergaites,kokia naturalia kosmetika pasiulytumet spuoguotai jaunai odai.Koki kremuka dienai galima nupirkt ar dar ka nors pagalbai nuo spuogeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2009 12 02, 20:13)
Mergaites,kokia naturalia kosmetika pasiulytumet spuoguotai jaunai odai.Koki kremuka dienai galima nupirkt ar dar ka nors pagalbai nuo spuogeliu 4u.gif

Siūlyčiau pradėti nuo prausiklio pagal odos tipą, pvz. muilas iš nimfali.
Tuomet naudoti hidrolatą, levandų visai tiktų.
Ir tik po to jau kremo ieškoti, pradžiai mėginukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 02, 17:20)
Ketinu pirkti pelargonijų hidrolatą odai drėkinti  smile.gif Tai labai reikia jūsų atsiliepimų apie jį: kaip patiko, kokiai odai ir pan. Dėkui  4u.gif

man jis pats mieliausias, geleciau visa diena juo purskeliotis:) jau rasiau, kad pagal jusu rekomendacijas, beveik ismokau vakare nusipraususi veida tik hidrolatu pasipurksti, apsieiti be kremuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 02, 17:35)
Gal buteliuko dizainu - mėlynas  biggrin.gif o jei rimtai, nežinau, gal ingridientais, nes oda vistiek nuo moteriškos skiriasi.  unsure.gif
O iki visko palaipsniui ėjom, tikrai ne per vieną dieną, kai matosi rezultatas tai norisi visko išbandyt ir nesispyriojama.
Mano likusi šeimynos dalis dar spyriojasi, labiau mėgsta į kainą ir prieinamumą žiūrėt, o ne į rezultatą. Nors jei ką nuperku, tai neprieštarauja...

ir as manau, kad kremukai tik indelio dizainu skiriasi
sampuna ir man MB eko naudoja, padejau, tai ir naudoja, net nezino, kad ekologisku plauna galva. Dantu pastos taip pat voniose tik ekolog. triju rusiu, kur gi desis, sveicia dantis. Su kremais ir kaukemis sunkiau, niekda nenaudojo. Muilai visose muilinese taip pat ekol., na nesiskunde dar niekuom smile.gif Kartais geriau maziau zinoti ax.gif
Dabar dukra mokinsiu, kaip teisingai plauti ilgus savo plaukus gerosiomis priemonemis, tik dar pati pirmiausiai ismoksiu normaliai smile.gif Sintetiniai tonikai, valikliai ir veido plovikliai seniausiai siukslyne, tad ji mielai geri ekologiska naudoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 12 02, 18:21)

mano odai tinka, o ir kvapas ganetinai malonus, svelnesnis uz EA, bet mano odai visi tinka  ax.gif
paprastai -sutryniau uogas su medine grustuve (jokiu grustuviu) ir uzpyliau ruduoju cukrum. ir valgau, jei ilgesniam laikui, tai reiktu pavirti tada.
Aronija tinka ir kapiliariams, ir venu sienelems stiprinti.

stai ir paslaptis 4u.gif o kurie aliejai nera tike tavo odai, ar tokiu buvo?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 02, 20:05)
Tavo 'silkiniai' is antro gaminimo, tai kvapas ne tas kaip pirmuju. bet sakai ir sitas siek tiek islieka?  bigsmile.gif sitas su rozine pelargonija, tai kvapas toks savotiskas  rolleyes.gif bent jau man - as dar nenusprendziau, ar draugausiu su rose geranium kvapu...

o mano is kurios? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 12 02, 19:21)
CC + molio kaukes

o jei tik kokie 4 spuogai pries menesines iskyla, tokie skaudoki, CC tik ant ju tepti?? molio kaukes as darausi ir taip
Atsakyti
mergaites truputi off topic, kur perkat nerafinuota biru ruda cukru 4u.gif
Atsakyti