QUOTE(katutis @ 2009 12 02, 16:05)
na, tai lauksim pasipilant atsiliepimų apie nuostabiuosius Daddygirl muilus
sukuklinai net mane
bet po rimtu bandymu ir as labai lauksiu atsiliepimu
nes jais remianti galima butu pagerinti situos, o gal net apsistoti ties keliom rusim (jei gaminsiu kitiems, ne tik sau).
QUOTE(jolie23 @ 2009 12 02, 16:22)
O kaip darei? Kaip supratau, čia kojų kapiliarams stiprinti? Gal ir venoms kažkiek tinka?
atrodo gerai prisimenu, vit K tam labai padeda?
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 02, 16:36)
Gavau Daddygirl muiliukus!
Labai ačiū jai ir Rkatytei, kurios dėka išvengėm siuntimo paštu
Visi tokie gražūs, net sunku apsispręsti, kuriuos "paaukoti" dovanoms, o kuriuos pasilikti sau
Išbandžiau šilko muilą, tai tikrai ne tik efektingai atrodo, bet ir naudoti labai fainas, malonus ir jaučiasi lengvas eterinių aliejų dvelksmas nuo odos
as irgi prisijungiu prie padekos
Rkatytei ir
bryylai (sikart viesai)
smagu, kad kolkas muilai nenuvyle. Tavo 'silkiniai' is antro gaminimo, tai kvapas ne tas kaip pirmuju. bet sakai ir sitas siek tiek islieka?
sitas su rozine pelargonija, tai kvapas toks savotiskas
bent jau man - as dar nenusprendziau, ar draugausiu su rose geranium kvapu...
QUOTE(bryyla @ 2009 12 02, 17:23)
priminei, kaip mano brolis, palaikes siuntini kaune pora dienu, man parase (zinoma, juokaudamas):
tegu greiciau atsiima, mano visas butas keistai kvepia, draugai ateje juokiasi.
as jam sakau, tai kad pas mane kelias dienas ta deze supakuota stovejo - kvapas nesijaute.
tai jis man sako: ai, su tavim tai viskas aisku; jau turbut visas namas persismelkes keistais kvapais, nejauciat
Papildyta:
Tiesa, gavau atsakyma is Suki apie cukru prausiklyje. Nieko naujo, bet cituoju:
the sugar that we use in our exfoliate foaming cleanser is an organic, natural, food grade, granulated sugar derived from sugar cane. it has not gone through a refinement process that contains synthetics, petrochemicals or animal byproducts.