Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 12 02, 14:24)

siuo metu turiu pasidarius aronijos uogienes, tik as ja del koju, ne del veido naudoju  ax.gif

O kaip darei? Kaip supratau, čia kojų kapiliarams stiprinti? Gal ir venoms kažkiek tinka? 4u.gif
Atsakyti
Gavau Daddygirl muiliukus! bigsmile.gif Labai ačiū jai ir Rkatytei, kurios dėka išvengėm siuntimo paštu 4u.gif 4u.gif

Visi tokie gražūs, net sunku apsispręsti, kuriuos "paaukoti" dovanoms, o kuriuos pasilikti sau lotuliukas.gif Išbandžiau šilko muilą, tai tikrai ne tik efektingai atrodo, bet ir naudoti labai fainas, malonus ir jaučiasi lengvas eterinių aliejų dvelksmas nuo odos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 02, 18:20)
Ketinu pirkti pelargonijų hidrolatą odai drėkinti  smile.gif Tai labai reikia jūsų atsiliepimų apie jį: kaip patiko, kokiai odai ir pan. Dėkui  4u.gif

as naudoju biggrin.gif man patinka biggrin.gif nors mano oda misri, bet pelargoniju hidrolatas kaip tik tinka, nes kur reikia pasausina, o kur reikia padrekina - atstato pusiausvyra rolleyes.gif kiek zinau, ir jautriai odai tinka, nes mano irgi sujautrejusi doh.gif del kvapo tai net nzn ka pasakyti, nes tai mano pirmasis hidrolatas ir nesu uosciusi pelargoniju ea blush2.gif , dar dabar turiu slamuciu...tai pelargoniju hidr kvapas daug ramesnis (jei cia tinka toks apibudinimas), neerzinantis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 12 02, 17:00)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pyksta, kad SM per daug laiko praleidžiu  ax.gif

palauk, kol prades zmones sniurais vaikscioti pas tave i svecius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 02 gruodžio 2009 - 17:42
QUOTE(pearl @ 2009 12 02, 17:41)
dar dabar turiu slamuciu...tai pelargoniju hidr kvapas daug ramesnis (jei cia tinka toks apibudinimas), neerzinantis ax.gif

jis man ir kvepia šlamučiais, tik sustiprintu, koncentruotu jų variantu drinks_cheers.gif Bet kai užuodė MB, tai net pašoko, klausdamas, ar kartais nedegam doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, kazkas klause del logonos kremo su hamameliu, tai mano oda kartais riebi, kartais misri, tai tas kremas labai riebus pasirode, visai nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 02, 19:48)
jis man ir kvepia šlamučiais, tik sustiprintu, koncentruotu jų variantu  drinks_cheers.gif Bet kai užuodė MB, tai net pašoko, klausdamas, ar kartais nedegam  doh.gif  lotuliukas.gif

tau pelargoniju hidrolatas kvepia slamuciais blink.gif ar as cia kazka ne taip supratau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 02, 13:55)
Mergaites, o kaip kariaujate su priesmenesininiais spuogais, jei tokiu "grazuoliu"  buna?

CC + molio kaukes

QUOTE(bryyla @ 2009 12 02, 16:20)
Ketinu pirkti pelargonijų hidrolatą odai drėkinti  smile.gif Tai labai reikia jūsų atsiliepimų apie jį: kaip patiko, kokiai odai ir pan. Dėkui  4u.gif

mano odai tinka, o ir kvapas ganetinai malonus, svelnesnis uz EA, bet mano odai visi tinka ax.gif

QUOTE(jolie23 @ 2009 12 02, 17:22)
O kaip darei? Kaip supratau, čia kojų kapiliarams stiprinti? Gal ir venoms kažkiek tinka?  4u.gif

paprastai -sutryniau uogas su medine grustuve (jokiu grustuviu) ir uzpyliau ruduoju cukrum. ir valgau, jei ilgesniam laikui, tai reiktu pavirti tada.
Aronija tinka ir kapiliariams, ir venu sienelems stiprinti.
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 02, 17:41)
as naudoju biggrin.gif  man patinka biggrin.gif  nors mano oda misri, bet pelargoniju hidrolatas kaip tik tinka, nes kur reikia pasausina, o kur reikia padrekina - atstato pusiausvyra rolleyes.gif  kiek zinau, ir jautriai odai tinka, nes mano irgi sujautrejusi doh.gif  del kvapo tai net nzn ka pasakyti, nes tai mano pirmasis hidrolatas ir nesu uosciusi pelargoniju ea blush2.gif , dar dabar turiu slamuciu...tai pelargoniju hidr kvapas daug ramesnis (jei cia tinka toks apibudinimas), neerzinantis ax.gif
Papildyta:

palauk, kol prades zmones sniurais vaikscioti pas tave i svecius lotuliukas.gif

Niu tai reiks bandyti pelargonijas thumbup.gif

Nieko... Padėjo net siuntinį Daddygirl parsinešti biggrin.gif O jau koks kvapas to siuntinio ! Tik įdavė Rkatytė (Labai jai ačiū už siuntinuką 4u.gif ) siuntinį, tai toks kvapas nuo jo padvelkė..... Net MB sakė, kad kvepia kaip KN biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 01, 22:39)
Gal kas bandė tuos granatinius dalykėlius?

Rankų kremas man kvepia lygiai kaip Hauschkos skystas bronzantas wub.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 02, 00:10)
man apskritai Monicos hidrolatai visi nesausinantys, o labai drėkinantys  ax.gif

Man melisos šiek tiek sausina tongue.gif Bet ko gero, dabar metų laikas toks, kai oda pati kaprizingiausia, vis jai drėgmės trūksta. Vakar po kaukės alijošium pasitepiau, tai nupleiskanojo nemažais ploteliais doh.gif Hausckos rožės šiek tiek gelbsti, bet tai ne visai tas kremas, kurio norėtųsi rolleyes.gif Artimiausiom dienom bandysiu Laveros "Basis sensitiv" ir Weledos "Iris" drėkinamuosius iš mėginuko...

QUOTE(katutis @ 2009 12 02, 11:54)
kaip šaltalankių dušo pienelis, kuris realiai kvepia apelsinais smile.gif

Na, aš pastebėjau, kur įeina šaltalankiai, ten paskui apelsinų kvapas. Tas pats buvo su Laveros rankų muilu (šaltalankių kvapo, o realiai apelsinais atsiduoda) ir medetkų veido šveitiklio (gryniausia Fanta biggrin.gif).
Atsakyti
na, hamameliju nepirksiu kremo, nes vien tik blogi atsiliepiomai.manau kad paiimsiu is nimfali su aloe arba laveros tik nzn ar medetku ar su aloe irgi.mano oda misri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 12 02, 19:21)

paprastai -sutryniau uogas su medine grustuve (jokiu grustuviu) ir uzpyliau ruduoju cukrum. ir valgau, jei ilgesniam laikui, tai reiktu pavirti tada.
Aronija tinka ir kapiliariams, ir venu sienelems stiprinti.

Ačiū, tikiuosi, ir skonis bus neblogas 4u.gif

O šiuo metu bausiausiai užsimaniau šlamučių, pelargonijų hidrolatų, ir dar daug ko.. Reik nesilankyt čia.. doh.gif
Atsakyti
Bryyla, apie pelargonių hidrolatą. Aš baigiu išnaudoti butelaitį. Oda-mišri, jautri, šiuo metų laiku mėgsta greitai drėgmę prarasti. Man hidrolatas labai patinka. Jaučiasi drėkinimas ir gaivinimas. Kvapas manęs asmeniškai neerzina. Dar kartą pirkčiau tikrai. ax.gif
Atsakyti