Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 12 02, 15:20)
iš Monicos, iš kur gi dar biggrin.gif

ir as uzsimaniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 02, 14:54)
panašus, kaip ir plaukų - pipirmėčių hidrolatas, šlakelis glicerino, pipirmėčių, eukaliptų, arbatmedžio EA, o gal ir dar jų daugiau  ax.gif

kokia kazin EA koncentracija turetu buti? g.gif ir ar jie neplaukios pavirsiuje? 4u.gif
Atsakyti
mergaites, madoj laveros kosmetikos yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 02, 16:59)
mergaites, madoj laveros kosmetikos yra? 4u.gif

yra smile.gif tik ne nimfali, o toj kitoj. grozio aleja ar kokia ten. tik nezinau ar pilnas asortimentas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 02 gruodžio 2009 - 16:06
QUOTE(agnuta @ 2009 12 02, 15:57)
kokia kazin EA koncentracija turetu buti? g.gif ir ar jie neplaukios pavirsiuje? 4u.gif

žiūrėsiu, kiek nunaudosiu pipirmėčių hidrolato ir tada prašysiu Monicos konsultacijos wink.gif Pamenu, kažkur šiose temose buvo įdėta pora skalavimo skysčių receptų (su brendžiu biggrin.gif ), bet keista, kad neberandu - tikriausiai jau ištrintos tos mūsų išliekamąją vertę turinčios temos smile.gif
Atsakyti
Ketinu pirkti pelargonijų hidrolatą odai drėkinti smile.gif Tai labai reikia jūsų atsiliepimų apie jį: kaip patiko, kokiai odai ir pan. Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 02 gruodžio 2009 - 16:20
QUOTE(katutis @ 2009 12 02, 17:13)
žiūrėsiu, kiek nunaudosiu pipirmėčių hidrolato ir tada prašysiu Monicos konsultacijos wink.gif Pamenu, kažkur šiose temose buvo įdėta pora skalavimo skysčių receptų (su brendžiu biggrin.gif ), bet keista, kad neberandu - tikriausiai jau ištrintos tos mūsų išliekamąją vertę turinčios temos smile.gif

kazkoki recepta radau internete:

6 tb sp (90ml) high proof brandy or vodka, 10 drops myrrh, 10 drops peppermint, 2 drops lemon, 1 drop thyme. recepta emiau is cia. gal reiktu pabandyt kazka panasaus pasidaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 02, 14:34)
as apakusi smile.gifsmile.gifsmile.gif o kuo skiriasi vyriskas paakiu kremas nuo moterisko paakiu kremo??
as neisivaizduoju, kaip man savaji ikalbeti bent po skutimosi pasitepti kuom nors

Gal buteliuko dizainu - mėlynas biggrin.gif o jei rimtai, nežinau, gal ingridientais, nes oda vistiek nuo moteriškos skiriasi. unsure.gif
O iki visko palaipsniui ėjom, tikrai ne per vieną dieną, kai matosi rezultatas tai norisi visko išbandyt ir nesispyriojama.

QUOTE(Manija69 @ 2009 12 02, 14:40)
drinks_cheers.gif

MB taip pat su mielu noru isitraukias i naturalizmo gretas. rolleyes.gif Galiu sakyti,kad visa seimynele.Niekas nesispyrioja, o kartais ir savo norus pareiskia.Ir ne tik kuno prieziuros priemones naudoja, bet ir i visas naturalias buitines priemones ziuri palankiai.Ir matau,kad jiems patinka. biggrin.gif

Mano likusi šeimynos dalis dar spyriojasi, labiau mėgsta į kainą ir prieinamumą žiūrėt, o ne į rezultatą. Nors jei ką nuperku, tai neprieštarauja...

Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 12 02, 16:25)
kazkoki recepta radau internete:

panašus ir pas mus buvo, tik man nepatinka alkoholis jame - aš svajoju tą aštrumą išgauti eterinių aliejų pagalba. Nes prisigąsdinusi nusipirkau kažkokį iš vaistinės, tai man alkoholis burnos gleivinę graužia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 02, 17:20)
Ketinu pirkti pelargonijų hidrolatą odai drėkinti  smile.gif Tai labai reikia jūsų atsiliepimų apie jį: kaip patiko, kokiai odai ir pan. Dėkui  4u.gif

jei sian pavyks atsiimti hidrolatus isbandysiu ir galesiu parasyti atsiliepimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 12 02, 16:53)
jei sian pavyks atsiimti hidrolatus isbandysiu ir galesiu parasyti atsiliepimus  biggrin.gif

Lauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif

na, tai lauksim pasipilant atsiliepimų apie nuostabiuosius Daddygirl muilus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 02 gruodžio 2009 - 17:36