Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Versmė @ 2009 12 02, 14:44)
Jis nešukuoja plaukų, tai viršugalvio oda buvo pasidariusi stipriai įsitempusi, dar pradėjo vaidentis, kad plaukai slenka,tai dabar šitą purškiasi, užpurškus dar masažuojas, kad suminkštintų odą, gal ir dėl slinkimo įsitikinimas praeis. O kuo patinka nežinau, sante balzamą buvo labai konkrečiai išgyręs, kaip ir aliejines kaukes, o šitą tikriausiai teks ilgiau panaudot, kol kažkokia aiški nuomonė susidarys.

ne, nu jus, mamos isprotejusios, dar ir vargsus MB itraukete lotuliukas.gif lotuliukas.gif matai, jau vaidenasi, kad plaukai slenka, tuoj pasivaidens dar kas nors, juk jie pas mus tokie jautrus, kam jus sitaip?? blink.gif
o kai tavo mb balzama plaukams tepasi, nepritepes ant saknu, ar pas ji plaukai ilgi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 02, 13:44)
o šitą tikriausiai teks ilgiau panaudot, kol kažkokia aiški nuomonė susidarys.

O koks burnos skalavimo skysčio receptas?  4u.gif

jei jau pasakys konkrečiai, parašyk ir čia wink.gif

panašus, kaip ir plaukų - pipirmėčių hidrolatas, šlakelis glicerino, pipirmėčių, eukaliptų, arbatmedžio EA, o gal ir dar jų daugiau ax.gif
Atsakyti
o Agurkliu aliejaus veidui, o ve i skrandi, niekas nenaudojate?
Mergaites, o kaip kariaujate su priesmenesininiais spuogais, jei tokiu "grazuoliu" buna?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 02, 13:51)
ne, nu jus, mamos isprotejusios, dar ir vargsus MB itraukete  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

ir nesiskundžia tongue.gif Vakar perėjau per eterinių kolekciją, tai jau net kvapai nieko pasidarę ax.gif Plaukams vandens tai neprikalbinu naudoti, bet skalavimo skystį - būtinai biggrin.gif

Nidulia, man atrodo Versmė turi omenyje vandenuką plaukams, ne kažkokį balzamą su aliejais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 02, 15:00)
ir nesiskundžia tongue.gif Vakar perėjau per eterinių kolekciją, tai jau net kvapai nieko pasidarę  ax.gif Plaukams vandens tai neprikalbinu naudoti, bet skalavimo skystį - būtinai biggrin.gif

Nidulia, man atrodo Versmė turi omenyje vandenuką plaukams, ne kažkokį balzamą su aliejais wink.gif

" sante balzamą buvo labai konkrečiai išgyręs"
reiskia ta pati, kuri as padaugindavau ir dar saknis pritepliodavau, o po to rekiau, kad plaukai kaip neplauti atrodo smile.gif
Tai kaip vyriska sukuosena isigudrinti tik plaukus balzamu patepti?
Man juokinga, nes prisiminiau savo MB mina, kai prasiziojau vilioti ji prie naturaliu ptiemoniu lotuliukas.gif Paklause, ar su laiku sieno paesti pietums nepasiulysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 02, 13:51)
ne, nu jus, mamos isprotejusios, dar ir vargsus MB itraukete  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif   matai, jau vaidenasi, kad plaukai slenka, tuoj pasivaidens dar kas nors, juk jie pas mus tokie jautrus, kam jus  sitaip?? blink.gif
o kai tavo mb  balzama plaukams tepasi, nepritepes ant saknu, ar pas ji plaukai ilgi? smile.gif

Tepėsi ir ant šaknų, kai trumpi nesimato to apsunkimo ar padidėjusio riebalavimosi. Nors tik vieną kart bandė ax.gif
Šiaip jis išbando beveik viską, ką aš perku sau(čia aišku ne apie dekoratyvinę ar kvapniuosius aliejus kalba eina) ir naudoja viską, ką specialiai jam nuperku. Dabar ir vyriškus paakių kremus naudoja, druide muiliuku veidą prausia, levandų hidrolatą vakarais, aliejines kaukes plaukam. Iki veido kaukių dar nepriėjom biggrin.gif
QUOTE(katutis @ 2009 12 02, 13:54)

panašus, kaip ir plaukų - pipirmėčių hidrolatas, šlakelis glicerino, pipirmėčių, eukaliptų, arbatmedžio EA, o gal ir dar jų daugiau  ax.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Versmė: 02 gruodžio 2009 - 14:19
QUOTE(Versmė @ 2009 12 02, 15:16)
Tepėsi ir ant šaknų, kai trumpi nesimato to apsunkimo ar padidėjusio riebalavimosi. Nors tik vieną kart bandė  ax.gif
Šiaip jis išbando beveik viską, ką aš perku sau , ir naudoja viską, ką specialiai jam nuperku. Dabar ir vyriškus paakių kremus naudoja, druide muiliuku veidą prausia,  levandų hidrolatą vakarais, aliejines kaukes plaukam. Iki veido kaukių dar nepriėjom  biggrin.gif

as apakusi smile.gifsmile.gifsmile.gif o kuo skiriasi vyriskas paakiu kremas nuo moterisko paakiu kremo??
as neisivaizduoju, kaip man savaji ikalbeti bent po skutimosi pasitepti kuom nors
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 02, 15:16)

Šiaip jis išbando beveik viską, ką aš perku sau(čia aišku ne apie dekoratyvinę ar kvapniuosius aliejus kalba eina) ir naudoja viską, ką specialiai jam nuperku. Dabar ir vyriškus paakių kremus naudoja, druide muiliuku veidą prausia,  levandų hidrolatą vakarais, aliejines kaukes plaukam. Iki veido kaukių dar nepriėjom  biggrin.gif
Ačiū  4u.gif

drinks_cheers.gif

MB taip pat su mielu noru isitraukias i naturalizmo gretas. rolleyes.gif Galiu sakyti,kad visa seimynele.Niekas nesispyrioja, o kartais ir savo norus pareiskia.Ir ne tik kuno prieziuros priemones naudoja, bet ir i visas naturalias buitines priemones ziuri palankiai.Ir matau,kad jiems patinka. biggrin.gif
Atsakyti
O Holos VISKAM nuolaida? nes tinklapyje ziuriu ne visiems produktams nuolaida g.gif
mane domina ir maisto prekes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 02, 14:04)
Man juokinga, nes prisiminiau savo MB mina, kai prasiziojau vilioti ji prie naturaliu ptiemoniu lotuliukas.gif Paklause, ar su laiku sieno paesti pietums nepasiulysiu  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš savo MB bandysiu bent jau prie dantų pastos ir šampūno pratint, jam irgi nelabai patinka tokie dalykai, net pyksta, kad SM per daug laiko praleidžiu ax.gif

Šiandien buvau Holos prie pramogų arenos, tai lentynos tikrai aptuštėjusios bigsmile.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 12 02, 14:52)
O Holos VISKAM nuolaida? nes tinklapyje ziuriu ne visiems produktams nuolaida  g.gif
mane domina ir maisto prekes unsure.gif

Man atrodo, kad viskam... Šiandien pirkau ne tik kosmetiką, bet ir Sonnet indų ploviklį, tai nuolaidą taikė nuo visų prekių mirksiukas.gif o ir skelbime parašyta, kad nuolaidos taikomos visoms prekėms...
Atsakyti
Katuti, is kur gavai vit b? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 02, 15:15)
Katuti, is kur gavai vit b?  blush2.gif

iš Monicos, iš kur gi dar biggrin.gif
Atsakyti