Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Manija69 @ 2009 12 02, 12:33)
Kaip tu ji gaminsi?Is ko? bigsmile.gif

pirksiu rozmarinų hidrolato, pilsiu glicerino ir dėsiu EA. Tik dėl šitų neapsisprendžiau, nes turiu nemažai plaukams tinkančių biggrin.gif Gal į butelį, o gal pasiryšiu lašinti kiekvieną kartą g.gif Dar nežinau, nes Weleda man taupiai naudojasi, yra laiko pamąstyti smile.gif

kažkaip galvoju, kad būtų gerai pasidaryti namudiškai, be jokių alkoholių ir palyginti, kas geriau, efektyviau ir maloniau naudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 12 02, 11:41)
Atejau pagirti  rugiageliu hidrolata pirkta pas Monica

Mane irgi jis labai domina, prašau plačiau... rolleyes.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 02, 12:29)
ne, jokių miltelių  lotuliukas.gif Aš gi ir į šampūną šito vitamino prisidėjau, bet matau, kad vienas buteliuko šonas baltesnis, tai iki galo neištirpo.. Plius, neekonomiška į šampūną jo dėti, kai greit jį išplauni iš plaukų... O kadangi Weledos vandeniu vistiek tepu kas vakarą, tai ten ir pridėjau wink.gif Kai pasigaminsiu savo vandenį plaukams, irgi pridėsiu  cool.gif

O kažin aliejuje tirpsta? Gerai būtų į aliejaus kaukę? g.gif
Papildyta:
Blog'e prie užsakymų skilties sukūriau atskiras temas iš įvairių puslapių, o vieną temą palikau bendrą, bet joje sunku orientuotis, tai atskirose bus lengviau, tik svarbu, kad pačios laikytumėtės tvarkos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 02, 12:45)
O kažin aliejuje tirpsta? Gerai būtų į aliejaus kaukę?  g.gif

jei gerai pamenu, tai netirpsta sad.gif
Atsakyti
gal kas uzsakinesit prekiu is biologish.24?prijuinkit ir mane.ziuriu nuolaidos neblogos visai ax.gif
Papildyta:
niekur negaliu rasti laveros kremas aloe vera kokiems odos tipams?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 02, 13:02)

O gaila... verysad.gif
Atsakyti
mezinau ar buvo pamineta www.naturala.lt.laveros kosmetika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 02, 12:37)
pirksiu rozmarinų hidrolato, pilsiu glicerino ir dėsiu EA. Tik dėl šitų neapsisprendžiau, nes turiu nemažai plaukams tinkančių biggrin.gif Gal į butelį, o gal pasiryšiu lašinti kiekvieną kartą  g.gif Dar nežinau, nes Weleda man taupiai naudojasi, yra laiko pamąstyti smile.gif

kažkaip galvoju, kad būtų gerai pasidaryti namudiškai, be jokių alkoholių ir palyginti, kas geriau, efektyviau ir maloniau naudoti smile.gif

Tokį Monica MB padarė. Tik dar B5 ir kedrų ea praturtintas. Naudoja, sakė, kad patinka.

QUOTE(katutis @ 2009 12 02, 13:02)

Buvau į aliejinę kaukę įbėrus, dalis tikrai ištirpusi pasirodė, tik ant galo kažkiek miltelių buvo likę, bet tikrai ne tiek, kiek buvau iš pradžių įdėjus.
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 01, 23:53)
na, man Sante Mango kauke 2 in 1 geris, kuris savo laiku isgelbejo mano plaukucius nuo luzinejimo ir isvis katastrofos

Na matai, o mano sesei visai nepatiko, stovi nenaudojama

QUOTE(Honey @ 2009 12 02, 01:05)
Merginos, gal kurį ką naudojat veido kapiliarams stiprinti?

siuo metu turiu pasidarius aronijos uogienes, tik as ja del koju, ne del veido naudoju ax.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 02, 10:54)
Nors kvapas tai man irgi ne visai granatų smile.gif

įdėjau į Weledos rozmarinų vandenį vitamino B5, vakar jau ir išbandžiau vakare smile.gif Plaukai šiandien labai purūs, blizgūs, slidūs, ne per minkšti - likau patenkinta  thumbup.gif

KN teko uostyti granatu absoliuta (is Laimes skryneles) -tai nieko bendro su granatais neturintis kvapas schmoll.gif

As vt b5 dejau i rozmarinu vandeni-tai lyg ir istirpo viskas. Kvapas rozmarinu hidrolato tai labai fainas, nors kitiems gal ir visai nepatiks, nes jis turi savotiska kamforo nata. Ant plauku dar nebandziau, ryt isbandysiu

QUOTE(bryyla @ 2009 12 02, 12:45)
Mane irgi jis labai domina, prašau plačiau...  rolleyes.gif
O kažin aliejuje tirpsta? Gerai būtų į aliejaus kaukę?  g.gif

su aliejum kai dariau, tai tarp ranku jautesi grudeliai, ant plauku -tai ne.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 12 02, 15:24)
Na matai, o mano sesei visai nepatiko, stovi nenaudojama
siuo metu turiu pasidarius aronijos uogienes, tik as ja del koju, ne del veido naudoju  ax.gif

kiekvienam skirtingai, kaip ir daugelis dalyku, kaip aiskeja 4u.gif

ne, na po tokiu postu, tai ir as tuoj irgi prisijungsiu ne pirkti weledos vandenuka, o pati gamintis doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 02, 13:24)
Tokį Monica MB padarė. Tik dar B5 ir kedrų ea praturtintas.  Naudoja, sakė, kad patinka.

o kuo patinka? Klausiu ir suprantu, kad beviltiškai biggrin.gif Nes MB nenupasakotų to, ką noriu išgirsti ax.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 12 02, 13:24)
KN teko uostyti granatu absoliuta (is Laimes skryneles) -tai nieko bendro su granatais neturintis kvapas  schmoll.gif

Kvapas rozmarinu hidrolato tai labai fainas,

matomai čia kaip su mangų sviestu - nieko bendro su mangais neturi drinks_cheers.gif

o aš galiu pagirti pipirmėčių hidrolatą iš Monicos rolleyes.gif Pirkau burnos skalavimo skysčiui daryti, bet vis nusipilu veidui - švelnus poveikis, o kvapas man net saldus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 02, 13:31)
o kuo patinka? Klausiu ir suprantu, kad beviltiškai biggrin.gif Nes MB nenupasakotų to, ką noriu išgirsti  ax.gif
matomai čia kaip su mangų sviestu - nieko bendro su mangais neturi  drinks_cheers.gif

o aš galiu pagirti pipirmėčių hidrolatą iš Monicos  rolleyes.gif Pirkau burnos skalavimo skysčiui daryti, bet vis nusipilu veidui - švelnus poveikis, o kvapas man net saldus  biggrin.gif

Jis nešukuoja plaukų, tai viršugalvio oda buvo pasidariusi stipriai įsitempusi, dar pradėjo vaidentis, kad plaukai slenka,tai dabar šitą purškiasi, užpurškus dar masažuojas, kad suminkštintų odą, gal ir dėl slinkimo įsitikinimas praeis. O kuo patinka nežinau, sante balzamą buvo labai konkrečiai išgyręs, kaip ir aliejines kaukes, o šitą tikriausiai teks ilgiau panaudot, kol kažkokia aiški nuomonė susidarys.

O koks burnos skalavimo skysčio receptas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 01, 21:20)
galvoji isigyt logonos krema su hamameliju ekstraktu

kazkada esu turejusi meginuka sito. didesnes pakuotes nepirkau, matyt nepatiko, tik kuo dabar nelabai ir pamenu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 12 01, 18:12)
tai uzgriebiau  Ciel dazur kauke su moliu plaukams bet dar nebandziau, kauke emiau vien td kad ji atseit tinkama luzinejantiems plaukams, bet paziurejus i sudeti tikrai skurdoka, nu ziuresiu kaip tiks plaukams....

as pagaliau sita savaitgali isbandziau, bet kol kas nieko negaliu pasakyt, reikia daugiau bandymu g.gif parasyk, kaip tau ji, kai isbandysi 4u.gif
Atsakyti