Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Honey @ 2009 12 02, 01:05)
Merginos, gal kurį ką naudojat veido kapiliarams stiprinti?

aš tam reikalui pirkau medetkų fitolį smile.gif trumpai naudoju, tai nieko negaliu pasakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 02, 11:16)
Katuti, o kaip tu to B5 dejai - i delna jau ipylusi rozmarinu vandens?

nea, į visą buteliuką ir dar įpyliau glicerino šlakelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 02, 13:39)
nea, į visą buteliuką ir dar įpyliau glicerino šlakelį smile.gif

aisku 4u.gif nes galvojau, kaip kitaip lotuliukas.gif man jau ir alijosiaus sultis naudojant reikia labai atsargiai i delna jas pilti, kad puse gerio nenubegtu i vonia lotuliukas.gif o kokiom proporcijom pylei? ar is akies?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 02 gruodžio 2009 - 11:41
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 02, 00:11)
o apie AGURKLIU aliejuka nebus komentaru? rolleyes.gif

As ji geriu tongue.gif

Atejau pagirti rugiageliu hidrolata pirkta pas Monica
Man praejo akiu voku uzdegimas, kuris jau kamuoja nezinau kiek laiko, jokie lasai, jokie juodos arbatos ar ramuneliu kompresai nepadejo, tusai man atrode visi blogi,
tusa keisdavau kiekviena menesi, o dabar nei tusas alergina nei neiko, per 2 dienas susitvarke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 12 02, 13:41)

Atejau pagirti  rugiageliu hidrolata pirkta pas Monica
Man praejo akiu voku uzdegimas, kuris jau kamuoja nezinau kiek laiko, jokie lasai, jokie juodos arbatos ar ramuneliu kompresai nepadejo, tusai man atrode visi blogi,
tusa keisdavau kiekviena menesi, o dabar nei tusas alergina nei neiko, per 2 dienas susitvarke  thumbup.gif

o kam jis skirtas ir kaip tu ji naudoji? ax.gif

Baigiau dr H tonika (pagaliau doh.gif ), tai dabar galvoju kam galeciau likusi butelaiti panaudoti bigsmile.gif ar galima butu i ji pvz isipilti kazkiek hidrolato? Klausiu todel, kad dr H toniko buteliukas su purkstuku, bet nera jokio apsauginio kamstuko, kaip pvz KN hidrolatu buteliukuose. Ar cia viskas butu ok?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 02 gruodžio 2009 - 11:47
Sveikos, nebespėju su jumis 4u.gif

QUOTE(*MŽ @ 2009 12 01, 21:50)
Taigi gavau savo prekes is NVEY ECO.

Labai gražios lūpos, natūraliai ir kartu efektingai atrodo 4u.gif
QUOTE(linutiaaa @ 2009 12 02, 00:32)
Kalėdų dovanomis kviečiame rūpintis jau dabar - ne tik išvengsite spūsčių, bet ir išleisite mažiau. Nuo gruodžio 1 d. pirkdami "Holos" parduotuvėse visus produktus galėsite įsigyti su tiek procentų NUOLAIDA, kiek dienų liko iki Kalėdų! Taigi gruodžio 1 d. Jūsų laukia 24 proc. nuolaida, gruodžio 2 d. - 23 proc. ir t.t.
4u.gif

Pernai ir aš buvau tomis nuolaidomis susigundžiusi, reikės ir šiemet nueiti,pasidairyti biggrin.gif
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 02, 01:11)
o apie AGURKLIU aliejuka nebus komentaru? rolleyes.gif

KN paratė agurklių aliejuką gerti su nakvišomis. Na, pvz.: ryte nakvišų aliejaus šaukštelį, per pietus agurklių 4u.gif Jie kažkaip vienas kitą papildo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitute32 @ 2009 12 02, 13:41)

Aš šituo hidrolatu susidomėjau, gal gali smulkiau 4u.gif Koks kvapas ? Kokia tavo oda? Netraukia, kai pasipurški?
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 02, 11:41)
kokiom proporcijom pylei? ar is akies?

vitamino miltelių dėjau iš akies - kažkur pusantro KN oranžinio šaukštelio, o glicerino tai jau nematavau naktį schmoll.gif Šliūkštelėjau iš akies, geras daiktas, mano akimis, pakenkti negali biggrin.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 12 02, 11:41)
Man praejo akiu voku uzdegimas, kuris jau kamuoja nezinau kiek laiko

Bitute32, ačiū už pasisakymus bash.gif Dabar ir man mirtinai jo reikia tam pačiam reikalui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 02, 12:55)
vitamino miltelių dėjau iš akies - kažkur pusantro KN oranžinio šaukštelio, o glicerino tai jau nematavau naktį  schmoll.gif Šliūkštelėjau iš akies, geras daiktas, mano akimis, pakenkti negali biggrin.gif

O vit B5 tirpus vandenyje?O nuo glicerino nesijaucia riebumo jausmo? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 02, 12:08)
O vit B5 tirpus vandenyje?O nuo glicerino nesijaucia riebumo jausmo? g.gif  biggrin.gif

bent jau didžioji dalis tikrai ištirpo wink.gif O gliceriną ir dėjau kaip tirpiklį bei kad galvos odą drėkintų smile.gif Tikrai jokio riebumo jausmo biggrin.gif Jei toks būtų, pati pirma sukritikuočiau mad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 02, 13:20)
bent jau didžioji dalis tikrai ištirpo wink.gif O gliceriną ir dėjau kaip tirpiklį bei kad galvos odą drėkintų smile.gif Tikrai jokio riebumo jausmo  biggrin.gif Jei toks būtų, pati pirma sukritikuočiau mad.gif

tai galvoj nesimato, nesijaucia milteliu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 02, 12:25)
tai galvoj nesimato, nesijaucia milteliu? rolleyes.gif

ne, jokių miltelių lotuliukas.gif Aš gi ir į šampūną šito vitamino prisidėjau, bet matau, kad vienas buteliuko šonas baltesnis, tai iki galo neištirpo.. Plius, neekonomiška į šampūną jo dėti, kai greit jį išplauni iš plaukų... O kadangi Weledos vandeniu vistiek tepu kas vakarą, tai ten ir pridėjau wink.gif Kai pasigaminsiu savo vandenį plaukams, irgi pridėsiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 02, 13:29)
ne, jokių miltelių  lotuliukas.gif Aš gi ir į šampūną šito vitamino prisidėjau, bet matau, kad vienas buteliuko šonas baltesnis, tai iki galo neištirpo.. Plius, neekonomiška į šampūną jo dėti, kai greit jį išplauni iš plaukų... O kadangi Weledos vandeniu vistiek tepu kas vakarą, tai ten ir pridėjau wink.gif Kai pasigaminsiu savo vandenį plaukams, irgi pridėsiu  cool.gif

Kaip tu ji gaminsi?Is ko? bigsmile.gif
Atsakyti