Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(pearl @ 2009 12 01, 22:48)
ar gali buti, kad slamucio hidrolatas drekina labiau? keista, bet atrodo tai jauciu ir matau akivaizdziai ant savo odos g.gif

man apskritai Monicos hidrolatai visi nesausinantys, o labai drėkinantys ax.gif Bryyla, įtariu, kad šlamučiai būtent iš Monicos ir yra wink.gif
Atsakyti
o apie AGURKLIU aliejuka nebus komentaru? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 02, 01:10)
man apskritai Monicos hidrolatai visi nesausinantys, o labai drėkinantys  ax.gif Bryyla, įtariu, kad šlamučiai būtent iš Monicos ir yra wink.gif

drinks_cheers.gif o Pelargoniju is KN. Bet Monica, kai pasakiau, kad turiu pelargonijas, nelabai ka galejo labiau drekinancio ir pasiulyti -ty pelargonijos turetu labai drekinti blush2.gif Na, as esu skaiciusi apie slamucio ea savybes veidui, tai atstatancios, regeneruojancios, raminancios, gydancios ir tt, ir brandziai odai, ir sausai lygtais, ir jautriai, ir nuo aknes... (man truputi reikia palyginti spalvyte, randelius, nors cia kaip dazniausia buna- trukumus matome tik mes pacios lotuliukas.gif ), bet tada dar KN neturejo to pigesnio ea, o moket uz 2 ml 75 Lt kazkaip nesiryzau, juk ne aromaterapijai skirta biggrin.gif taigi, kai uzmaciau slamucio hidrolata, is karto panorau jo isigyt, as taip pat su juo maisau raudono molio kauke ax.gif

Jei jau prakalbome apie slamucius biggrin.gif KN dabar turi uzsiveze slamuciu ea is Afrikos, bet pvz daug kur internete yra giriamas del savo gydomuju savybiu butent Korsikos slamuciu ea (tas daaaug brangesnis) - tai ar ju savybes tokios skirtingos, ar cia tiesiog rinkodara 4u.gif

info apie slamucio ea, pvz cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 01 gruodžio 2009 - 23:34
QUOTE(pearl @ 2009 12 01, 22:48)
o kaip tada su pvz Sante 2 in1 Mango? jei trumpai laikai- kondicionierius, jei ilgiau - veikia kaip kauke ax.gif  as tai tik alieju grynu nebijociau ant saknu tepti...o kaukes ir yra skirtos plaukams labiau, o ne ju saknims..jei jau skirta priemone stiprinti saknis - taip ir buna nurodyta ir parasyta - itrinti saknis/galvos oda blush2.gif Kondicionierius nuo kaukes skiriasi tuo, kad kondicionierius skirtas palengvinti plauku issukavima is esmes, o kauke-  plauka labiau pamaitinti, kad butu glotnus, galiukai nesisakotu ir pan.

pirma, visada vengiu produktu, kurie yra 2in1 ar pan., nes jie daznai nieko doro nepadaro. Todel ir sakau, kad norint sveiku plauku, nesisakojanciu, blizganciu reikia juos nuo saknu puoseleti, o ne galus tepti. jei plaukai issisakoje -tai tu gali ir milijona kaukiu uztepti, bet tie galiuka nesusiklijuos, kelias dienas jie atrodys graziai, bet ilgiau pabuvus neplautais plaukais -visi issisakojimai vel pasimatys.
Siaip tai kaukes plaukams, kiek man yra teke ju tureti, turejo nurodyma tepti butent ANT SAKNU ir paskirstyti ant galu.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 12 02, 01:48)
pirma, visada vengiu produktu, kurie yra 2in1 ar pan., nes jie daznai nieko doro nepadaro. Todel ir sakau, kad norint sveiku plauku, nesisakojanciu, blizganciu reikia juos nuo saknu puoseleti, o ne galus tepti. jei plaukai issisakoje -tai tu gali ir milijona kaukiu uztepti, bet tie galiuka nesusiklijuos, kelias dienas jie atrodys graziai, bet ilgiau pabuvus neplautais plaukais -visi issisakojimai vel pasimatys.
Siaip tai kaukes plaukams, kiek man yra teke ju tureti, turejo nurodyma tepti butent ANT SAKNU ir paskirstyti ant galu.

na, man Sante Mango kauke 2 in 1 geris, kuris savo laiku isgelbejo mano plaukucius nuo luzinejimo ir isvis katastrofos, nes tuo metu turejau labai dideliu problemu tiek su plaukais, tiek su viso organizmo bukle wub.gif aisku, gal ir vitaminai prisidejo kazkiek, bet sis produktas tikrai labai padeda plaukuciams wub.gif tik dabar ieskosiu ko nors, ko sudetyje nera alkoholio, o gal pereisiu prie alieju, dar nezinau blush2.gif jau "damusineju" as ta Sante ilga laika..taupiai naudojais labai rolleyes.gif
dabar saknims naudoju aloe sultis, bet greitu metu jauciu bandysiu weledos cia taip isgirta vandenuka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 01 gruodžio 2009 - 23:58
Merginos, gal kurį ką naudojat veido kapiliarams stiprinti?
Atsakyti
Vakar isbandziau Weledos rozmarinu sampun, tai kolkas nenieziti ( ko labai bijojau) ax.gif ir tikiuos isvis nuims ta jautruma..

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Merginos, muiliukai ir kitos gerybes is Dadygirl jau pas mane, vakare nuvesiu viska Bryylai.
Man atsinaujino akiu uzdegimas, todel nesu tikra, ar dar busiu kuria diena sia savaite Vilniuje be siandien, todel visu (nebent su Kniaumiau pavyks pakeliui pas Bryyla susitikti) siuntinukus paliksiu Bryylai, kad neuzlaikyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 01, 22:39)
Gal kas bandė tuos granatinius dalykėlius? Tikiuos, neprašoviau, pirkau net neuosčius

As turiu granatini ranku krema.Nelabai stipriai, bet jauciasi granatu kvapas, kuris paskui nusigaruoja. Sakyciau jauciu weledos kvapa ir tiek. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 12 02, 11:35)
Merginos, muiliukai ir kitos gerybes is Dadygirl jau pas mane, vakare nuvesiu viska Bryylai.
Man atsinaujino akiu uzdegimas, todel nesu tikra, ar dar busiu kuria diena sia savaite Vilniuje be siandien, todel visu (nebent su Kniaumiau pavyks pakeliui pas Bryyla susitikti) siuntinukus paliksiu Bryylai, kad neuzlaikyti  4u.gif

thumbup.gif o tu rupinkis savim ir sveik console.gif

snd i ta savo makalyne veidui pridejau dar 2 ml fitolio ir ka jus manot - visiskai nebejutau tempimo, kuri sukelia alijosius thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 02, 10:46)
Sakyciau jauciu weledos kvapa ir tiek. smile.gif

aha, Weleda man įsiminė tuo, kad "primakaluoja" visko į vieną produktą, o kai ką ir pavadina visai kaip ir ne prie ko, vertinant kvapą - kaip šaltalankių dušo pienelis, kuris realiai kvepia apelsinais smile.gif Granatinės linijos sudėtis, kiek pamenu, yra labai turtinga, tai jau vien dėl to bus gera dovana wink.gif Nors kvapas tai man irgi ne visai granatų smile.gif

įdėjau į Weledos rozmarinų vandenį vitamino B5, vakar jau ir išbandžiau vakare smile.gif Plaukai šiandien labai purūs, blizgūs, slidūs, ne per minkšti - likau patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 02, 12:54)
aha, Weleda man įsiminė tuo, kad "primakaluoja" visko į vieną produktą, o kai ką ir pavadina visai kaip ir ne prie ko, vertinant kvapą - kaip šaltalankių dušo pienelis, kuris realiai kvepia apelsinais smile.gif Granatinės linijos sudėtis, kiek pamenu, yra labai turtinga, tai jau vien dėl to bus gera dovana wink.gif Nors kvapas tai man irgi ne visai granatų smile.gif

įdėjau į Weledos rozmarinų vandenį vitamino B5, vakar jau ir išbandžiau vakare smile.gif Plaukai šiandien labai purūs, blizgūs, slidūs, ne per minkšti - likau patenkinta  thumbup.gif

Katuti, o kaip tu to B5 dejai - i delna jau ipylusi rozmarinu vandens?
Atsakyti