Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 19:33)
gali buti, kad ir man netiks, nes as nuo savojo faith, kuris taip pat su tais SLS ar ALS, kasausi kaip pasiutusi, nors ismeginti noreciau, neveltui mergaites pataria paciai ieskoti savojo sampuno.

Galėčiau atpilt 65ml - 100ml ir kokius mainus padaryt. Jei domina, parašyk až

QUOTE(Rasma @ 2009 12 01, 19:47)
"Holos" šiandien anšlagas biggrin.gif Tiek žmonių sutikus nebuvau dar vienu metu biggrin.gif
Kosmetiniai pirkiniai neypatingi: du "Weleda" muilai, rozmarinų vanduo plaukams iš "Weleda" ir "Urtekram" bekvapis kondicionierių plaukams (jautriems ir alergiškiems žmonėms).

Aš ir šiandien holos buvau, tylu, ramu, tik prieš tai vienas žmogus buvo,ir tai pardavėjos draugas. Nors aš buvau 15-16h, apsipirkau kalėdom - mamai weleda rankų kremą su granatais, sesei weleda dušo želė su granatais, dukrai weledos dantų pastą, o vyrui kavos. Sau nieko nepirkau angel.gif ir taip spinta lūžta hihihi.gif
Gal kas bandė tuos granatinius dalykėlius? Tikiuos, neprašoviau, pirkau net neuosčius
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 01, 22:36)
eterinio jokio nelašinai? Neniežti?

specialiai nei eteriniu nelasinau, nei acto, nei rozmarinu vandeniu po plovimo netepiau, kad lengviau butu suvokti, kas visgi man koja pakisa:) ne, neniezti, lengva galvyte tokia, net smagu, jei ir ryte atrodysiu neriebaluota, bus supper 4u.gif wub.gif
As jau per tuos savo nemoksiskus trinkimus naturaliomis priemonemis kasdien galva trenku doh.gif
Atsakyti
Manija69 ir Summer- In- Paris 4u.gif

katuti, pasinaudosiu situo patimu smile.gif bet nuo kitos savaites, nes vis dar neprarandu vilties, kad tas aliejus man tiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MŽ: 01 gruodžio 2009 - 21:52
QUOTE(*MŽ @ 2009 12 01, 19:50)
Taigi gavau savo prekes is NVEY ECO.
kazkas tarp koralo ir sviesiai rusvos spalvos

Nuostabios lupytes ir spalva wub.gif man patinka tokios naturalios spalvos su ciut blizgesio.
Vakar vire diskusijos apie siltus ranksluostukus ant veido biggrin.gif As tai darau taip: nuprausiu makiaza, tada i karsta vandeni ilasinu kokio ea (paskutini karta citronellos, bet kvapas tai blink.gif bet su mintim kad tinka veido valymui) tada karsta ranksluostuka ant veido, kai pradeda vesti vel suvilgau ir vel ant veido, tada patepu veida aliejum (naudoju KN nerolio eliksyra, skaiciau kad tinka ir nakciai), vel uzdedu karsta ranksluostuka ir palengva pamasazuoju. Tada ranksluostuka suvilgau saltame vandenyje ir uzsidedu. Procedura baigta.
Kazkaip eigoje viskas paprasciau yra nei as cia prirasiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 22:34)
Iškilo klausimukas  ax.gif
Kuo galima išplauti buteliuką, kuriame buvo aliejukas? Gaila išmesti, nes tara praverčia  rolleyes.gif

aš su karštu vandeniu lieju ilgai.
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 01, 18:53)
pacios pagamintas?

aha, Monicos patarimui deka susimakalavau biggrin.gif

Bryyla, busiu tave suklaidinusi del medetku fitolio koncentracijos aloe gelyje blush2.gif nuo savo 30 ml gelio atpyliau 10 ml ir tada i tuos 10 ml dejau 3 ml fitolio biggrin.gif cia Monicos buvo taip pradziai patarta (aciu jai 4u.gif ), o po to ji minejo, kad galiu ir daugiau to fitolio deti - labai jau mazia dejau - pagal poreiki grynai biggrin.gif

Kazkas klause del Akomos oatscrub mask - tai as jos kaip tik laukiu dabar, kai isbandysiu, galesiu pasidalinti ispudziais 4u.gif siaip geras dalykas turetu buti, tikiuosi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Cefeidė @ 2009 12 02, 00:08)
aš su karštu vandeniu lieju ilgai.

as tai ketinu isplakti su fairy ir tada gerai gerai isskalauti blush2.gif

O del plauku kaukiu tepimo ant saknu - kai pakeiciau kirpeja beveik pries metus tai per viena pirmuju pokalbiu apie plauku prieziura buvo man pabrezta, kad jokiu budu netepciau kaukiu, balzamu, kondicionieriu ant saknu, ty ir sintetiniu - riebalina galvos oda, uzkemsa ja...nors pati tuo metu jau naudojau Sante kauke ir niekada ant saknu jos netepiau kazkaip pati blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 01 gruodžio 2009 - 22:18
QUOTE(Versmė @ 2009 12 01, 21:39)
Gal kas bandė tuos granatinius dalykėlius?

toks rimtas, klasikinis kvapas smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 21:43)
specialiai  nei eteriniu nelasinau, nei acto, nei rozmarinu vandeniu po plovimo netepiau, kad lengviau butu suvokti, kas visgi man koja pakisa:)

išmintinga strategija drinks_cheers.gif

QUOTE(*MŽ @ 2009 12 01, 21:51)
katuti, pasinaudosiu situo patimu smile.gif bet nuo kitos savaites, nes vis dar neprarandu vilties, kad tas aliejus man tiko smile.gif

ir nesakiau, kad netiko wink.gif Gal oda jau pokyčio nori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 16:01)
O tavo sesuo jį tepa vieną ant odos?  g.gif Aš į mišinuką dėjau daug aliejų: sėjamosios judros, abrikosų, makadamijų, morkų ir medetkų fitolius, gliceriną. Gal tada kuris nors kitas... O tepiau tai labai mažai šį rytą, bet visa oda nušerpetojo, tačiau netempia, tik toks pojūtis riebalų, nešvarumų... Vargas man su veido oda  doh.gif reikės gal bandyti su vėsesniu vandeniu praustis prieš tepantis aliejukais ir daugiau įmasažuoti  unsure.gif

ji naudojo gryna.
Siulau pabandytri visus aliejus kuri laika panaudoti atskirai, ir stebeti oda. Labai gali buti, kad tavo odai truksta skysciu, tad aliejai jos nepajegs sudrekinti, greiciau, priesingai, oda gai ir pasauseti bei serpetoti. Pabandyk pasidaryti peelinga, tada su baltu ar raudonu moliu pasidaryk kauke veidui su aliejum, ir paskui i dregna oda itrinti kokio aliejuko ar kremo.

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 01, 19:22)
NIEKADA 4u.gif netepk kondicionieriaus ir kaukės ant šaknų 4u.gif
Kremai nuo 60 Lt lyg.

kardinaliai nesutinku, nes tuo ir skiriasi kauke nuo kondicionieriaus, kad kondicionieriai tik ant galu, o kaukes yra labiau specifinio pobudzio produktas ir skirtas saknims, nes norint sveiku plauku, reikia juos maitinti nuo saknu, nes ant galu uzdeta tokia kauke - negyvam plakui nebent svelnuma duos, bet tikrai nepadarys jo sveiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 01, 20:47)
"Holos" šiandien anšlagas biggrin.gif Tiek žmonių sutikus nebuvau dar vienu metu biggrin.gif

Tai bene koks ispardavimas "Holos"'e ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 12 01, 22:24)
Tai bene koks ispardavimas "Holos"'e ?  unsure.gif

Kalėdų dovanomis kviečiame rūpintis jau dabar - ne tik išvengsite spūsčių, bet ir išleisite mažiau. Nuo gruodžio 1 d. pirkdami "Holos" parduotuvėse visus produktus galėsite įsigyti su tiek procentų NUOLAIDA, kiek dienų liko iki Kalėdų! Taigi gruodžio 1 d. Jūsų laukia 24 proc. nuolaida, gruodžio 2 d. - 23 proc. ir t.t.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 12 02, 00:24)
ji naudojo gryna.
kardinaliai nesutinku, nes tuo ir skiriasi kauke nuo kondicionieriaus, kad kondicionieriai tik ant galu, o kaukes yra labiau specifinio pobudzio produktas ir skirtas saknims, nes norint sveiku plauku, reikia juos maitinti nuo saknu, nes ant galu uzdeta tokia kauke - negyvam plakui nebent svelnuma duos, bet tikrai nepadarys jo sveiko  schmoll.gif

o kaip tada su pvz Sante 2 in1 Mango? jei trumpai laikai- kondicionierius, jei ilgiau - veikia kaip kauke ax.gif as tai tik alieju grynu nebijociau ant saknu tepti...o kaukes ir yra skirtos plaukams labiau, o ne ju saknims..jei jau skirta priemone stiprinti saknis - taip ir buna nurodyta ir parasyta - itrinti saknis/galvos oda blush2.gif Kondicionierius nuo kaukes skiriasi tuo, kad kondicionierius skirtas palengvinti plauku issukavima is esmes, o kauke- plauka labiau pamaitinti, kad butu glotnus, galiukai nesisakotu ir pan.

Turiu klausima - kiek zinau, tai pelargoniju hidrolatas skaitosi toks jau drekinantis labai, ar gali buti, kad slamucio hidrolatas drekina labiau? keista, bet atrodo tai jauciu ir matau akivaizdziai ant savo odos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 01 gruodžio 2009 - 22:56
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 12 01, 22:24)
ji naudojo gryna.
Siulau pabandytri visus aliejus kuri laika panaudoti atskirai, ir stebeti oda. Labai gali buti, kad tavo odai truksta skysciu, tad aliejai jos nepajegs sudrekinti, greiciau, priesingai, oda gai ir pasauseti bei serpetoti. Pabandyk pasidaryti peelinga, tada su baltu ar raudonu moliu pasidaryk kauke veidui su aliejum, ir paskui i dregna oda itrinti kokio aliejuko ar kremo.

Aliejukus bandžiau naudoti po vieną, bet tik dieną - dvi, išskyrus abrikosų ilgai naudojau ir labai patiko, dar savaitėlę makadamijų ax.gif Šiaip viską darau, kaip ir parašei, t.y., kas asvaitę darausi švelnų pilingą ir raudono + balto molio kaukes, po to dar aliejaus kaukę arba kokią drėkinamąją su jogurtu... Manau, man tikrai atšalus orams trūksta drėkinimo, tai bandysiu kremą darytis, išbandyt alijošių smile.gif Dėkui už patarimus labai 4u.gif

QUOTE(pearl @ 2009 12 01, 22:48)
Turiu klausima - kiek zinau, tai pelargoniju hidrolatas skaitosi toks jau drekinantis labai, ar gali buti, kad slamucio hidrolatas drekina labiau? keista, bet atrodo tai jauciu ir matau akivaizdziai ant savo odos g.gif

O iš kur pirkai šlamučio hidrolatą? KN nėra berods... Gal turi aprašymų kokių apie šį hidrolatą, kaip tik ieškau info ir galvoju kokį geriau sau nusipirkti rolleyes.gif
Atsakyti