Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

user posted image

44-oji tema čia

Kenksmingiausios sudedamosios medžiagos, kurių neturėtų būti mūsų kosmetikoje:
* Butylated Hydroxythaluene (BHT)
* Butylene Glycol
* Diethanolamine (DEA)
* Dimethicone
* Dimethicone Copolyol
* Cyclomethicone
* EDTA
* Ethylparaben
* Isobutylparaben
* Laureth Sulfate
* Methylparaben
* Mineral Oil
* Paraffinum Liquidum
* Petrolatum
* Phenoxyethanol
* Polyethylene Glycol (PEG)
* Polypropylene Glycol (PPE)
* Propylene Glycol
* Propylparaben
* Triclosan
* Triethanolamine (TEA)

sąrašas nėra baigtinis! Kas neaišku, ieškome įvairiuose interneto šaltiniuose, klausiame ir tikslinamės šioje temoje wink.gif

Natūralios sertifikuotos BDIH kosmetikos gamintojų sąrašas

Prekybos taškai Lietuvoje:
* Sarma (Madara)
* Droge (Alterra, rusiškas molis)
* KristiAna (Pure Altitude)

Prekybos taškai Vilniuje:
* "Nimfali", PC Mada (Senteurs du Sud, Feniqia, Lauralep, Cieal d'Azur, Phyt-inov, Druide, Emeraude)
* "Žalia Žalia", Stepono g. 6 (Dr. Hauschka, Weleda, Urtekram, I+M, Lakshmi, Argital). Taipogi čia dirba tik natūralią kosmetiką naudojanti kosmetologė ir masažistė Elytė wub.gif
* "Bio pasaulis", PC VCUP (Logona, Sante, Florame, Madara)
* "Eko studija", PC VCUP (ECO, Sophyto, Bentley Organics)
* "Holos", Užupio g. 4 (Weleda, Urtekram)
* "Baroca", Užupio g. 9 (Madara, GamArde, GoodKaarma, Marius Fabre)
* "Sveiki produktai" (Valgomi ir nevalgomi dalykai)
*Grožio alėja Mados, Gedimino PC (Dr.Hauschka, Argital, Pure)

Mylimieji Kvapų namai:
* Vilniuje: pagrindinė buveinė Čiurlionio g. 4; jogos centras „Savitri“ Augustijonų g. 2-3; „Idzumi“ Sporto g. 12; „Žalia-žalia“ Šv. Stepono g. 6;
* Kaune: „Agnum centras“;
* Klaipėdoje: "BIOECO", Šaltkalvių 3 (prie "Friedricho pasažo"), tel. 860016655, 846 214222;
* Juodkrantėje: vaistinėje tel. 860028173;
* Alytuje: kosmetologijos centras „Svaja“ tel. 860028173
* Šiauliuose: tel. 861613300.

Užsisakome internetu:
*Vokietijos internetinės parduotuvės: "Natractiv", "Biologisch24"
*Ebay parduotuvėlė
*"Nikovita"
*"Lovelula"
*"Akamuti"
*"Akoma Skin Care"
*"Materia Aromatica"
*"Biolander"

Lietuvoje:
*"Biolinija"
*Dvi širdys
*Ekolinija
*Damodara
*netrukus bus atidaryta AromaNatural, jos šeimininkė - Monica thumbup.gif
*kosmetikos bus ir Rojaus sode

mūsų blogas yra ČIA su atsiliepimais apie įvairių gamintojų siūlomas priemones, receptais. Čia sprendžiame iškylančius organizacinius klausimus wink.gif Jo šeimininkė bryyla 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 01 gruodžio 2009 - 11:35
Katuti, balionas uz naujus namucius 4u.gif o jau paveikslelis wub.gif
Atsakyti
katutis Šiandien, 12:25 Paskelbta: #597

"gal Lina iš Grožio alėjos nesupyks, jei pasinaudodama jos pasakojimu parašysiu pastebėjimus apie odos kimšimąsi. Ji pasakojo dalyvavusi Dr.Hauschkos grožio mokymuose ir man įstrigo, kad paskaitą vedusi lektorė, nuprausus odą, didelį dėmesį skyrė porų užvėrimui priglaudžiant vėsų rankšluostuką.

prisipažinsiu, su rankšluosčiais nežaidžiu, bet kartais po prausimosi visai pamirštu perlieti veido odą vėsiu ar šaltu vandeniu, kad poros susitrauktų. Matyt būtent tada, jei yra tepama kažkokia priemonė, ir išvengiama bent dalinai odos kimšimosi, pritepant į poras ko nereikia "
Manau, labai sauniai pasielgei parasydama sia citata
As net galva po plovimo perlieju vesiu, o pabaigai gana saltu vandeniu. Kazkada seniai apie tai perskaiciau ir tarsu i krauja iaugo taip daryti. Ir veida, ir galva, ir dusa baigiu saltu vandeniu, tiesa kuna trumpai, nesu ruonis smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaites, vakar gavau siuntinuka is lovelula ir isbandziau Suki prausikli, o jau kvapas wub.gif o jau svelnumas wub.gif ir putojo taip smagiai thumbup.gif siaip kvapas man primine imbiero, citrinos ir medaus misinuka, kai mazajai darau nuo gerkles.

QUOTE(Dolphin @ 2009 12 01, 00:42)
O gal turit kokiu puslapiuku, kur yra surasyti receptai, kaip pasigaminti ivairios kosmetikos?

receptukai anglu kalba plaukams
receptukai anglu kalba veidui ir kunui
Atsakyti

Aciu, Katuti, uz grazia ir jaukia temele. Na aukso kasyklos cia pas jus patarimu thumbup.gif
Aciu, kad esate mergaites!
Atsakyti
Vis labiau noris buti siuose namuciuose wub.gif
Papildyta:
QUOTE(eglute82 @ 2009 12 01, 12:43)
Labas rytas, mergaites, vakar gavau siuntinuka is lovelula ir isbandziau Suki prausikli, o jau kvapas wub.gif o jau svelnumas wub.gif ir putojo taip smagiai thumbup.gif  siaip kvapas man primine imbiero, citrinos ir medaus misinuka, kai mazajai darau nuo gerkles.
receptukai anglu kalba plaukams
receptukai anglu kalba veidui ir kunui

Aciuuuu 4u.gif einu paskaitynet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 01, 11:35)
o jau paveikslelis wub.gif

man jis irgi labai prie širdies drinks_cheers.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 11:41)
Ir veida, ir galva, ir dusa baigiu saltu vandeniu, tiesa kuna trumpai, nesu ruonis smile.gif

reiks ir man grūdintis, nors tą labai sunku daryti šaltuoju sezonu smile.gif Vis norisi atrasti atsakymus, kodėl rolleyes.gif Gal viešai analizuojant savas klaidas kažkas kitas jų išvis nedarys biggrin.gif

beje, Argital, kuo man dar sukėlė didesnę simpatiją - jie nėra komercinė firma ta prasme, kad būtų suinteresuota didele pardavimų plėtra. Tikriausiai čia ir bus atsakymas, kodėl jų nėra laisvai susirasti ir pirkti įvairiuose internetiniuose puslapiuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 01, 12:49)
beje, Argital, kuo man dar sukėlė didesnę simpatiją - jie nėra komercinė firma ta prasme, kad būtų suinteresuota didele pardavimų plėtra. Tikriausiai čia ir bus atsakymas, kodėl jų nėra laisvai susirasti ir pirkti įvairiuose internetiniuose puslapiuose smile.gif

Jau buvo minėta senesnėse temose, man labai imponuoja, kad kremai maišomi rankomis, procesas nėra automatizuotas pas juos, viską daro žmonės smile.gif

Tik man atrodo, ea pas juos iš kažkokių tiekėjų. Elytė negalėjo atsakyti, bet spėjo, kad jie patys nedistiliuoja.

Neįtikėtina, bet argital kompaniją tesudaro 16 žmonių bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 01 gruodžio 2009 - 12:01
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 12 01, 12:32)
as ir po weledos nusipirkau si, jau menesi naudoju, man jis  thumbup.gif

o naudoji ji prasksiedus su vandeniu ar ne? na neraso, kad reiketu skiesti, bet pvz neskiestas, tai man per stiprus.. as i stikline vandens ipyliau mazdaug sauksteli to skyscio, tai buvo pats tas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 11 30, 23:20)
Nežinau, bet man Aromastone priimtinesnis savo 'natūralumu', niekas nepučia, nebirzgia, lengvai sutvarkoma, neryja per daug elektros ir pan. biggrin.gif

Vanilė, cinamonas, ylang kitą vakarą suėjo į aliejų kūnui..

Reiktų ebay aromastone pasidairyti, gražiai čia aprašei labai blush2.gif Vis spiginau akutes į jį, kolkas turiu tik kaitinamą lėkštutę, būtų įdomu pajusti teigiamą skirtumą.

wub.gif o vanilės ir cinamono EA dėjai ar kaip? 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 01, 12:25)
Matyt būtent tada, jei yra tepama kažkokia priemonė, ir išvengiama bent dalinai odos kimšimosi, pritepant į poras ko nereikia smile.gif

Po Hauschkos jau įpratau lediniu vandeniu kas kartą baigti prausimąsi, man labai patinka, odą apramina ir tarsi paskaistina smile.gif O jei pamirštu, nekomfortabiliai jaučiuosi schmoll.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 12 01, 12:32)
nebera to purvo operos vaistineje ax.gif

Oh ax.gif O buvo minčių tos firmos druskos nusipirkti..

QUOTE(eglute82 @ 2009 12 01, 12:43)
Labas rytas, mergaites, vakar gavau siuntinuka is lovelula ir isbandziau Suki prausikli, o jau kvapas wub.gif o

Smagu, kad patiko. Ką dar pirkai iš Suki? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 01, 12:49)
reiks ir man grūdintis, nors tą labai sunku daryti šaltuoju sezonu smile.gif Vis norisi atrasti atsakymus, kodėl  rolleyes.gif Gal viešai analizuojant savas klaidas kažkas kitas jų išvis nedarys biggrin.gif

Katuti, nepulk dabar visa po saltu vandeniu ax.gif , pakaks saltuoju sezonu veida ir galva smile.gif ir tai, nereikia is karto galvos po lediniu vandeniu kisti, cia as jau galiu issiplovusi is karto pilnai saltu perplauti. Po truputi pratintis, drungnu perplauti is pradziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 01, 11:56)
Neįtikėtina, bet argital kompaniją tesudaro 16 žmonių  bigsmile.gif

dar labiau noriu iš ten visko blush2.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 01, 12:02)
Oh ax.gif O buvo minčių tos firmos druskos nusipirkti..

prieš porą savaičių į vonią supyliau likučius šitos druskos kibirėlio unsure.gif Štai druska man jų bene pati geriausia iš visų, kokias esu pirkusi - tokia net drėgna atrodo, bet nesukritusi, nesukietėjusi, puri drinks_cheers.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 12:05)
Po truputi pratintis, drungnu perplauti is pradziu smile.gif

taip ir darysiu, nes bijau susirgti biggrin.gif Galvą ir aš vėsiu vandeniu mėgstu perplauti, bet kitur tvarkos nėra....
Atsakyti