Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios. 9 tema

Minds are like parachutes - they only function when they are open...
Atsakyti
Kiekvienas turi fotografinę atmintį, bet ne kiekvienas - juostelę.
Atsakyti
"Didumas to, kas mumyse is meiles auga ir gerumo!"
Atsakyti
"Kad saulės šviesa lietųsi pro langą, reikia pakelti užuolaidą." (Amerikiečių patarlė)

"Kartais reikia iš naujo mokyti ką nors būti gražiu..., kol jis vėl sužydės iš vidaus..." (G. Kinnell)
Atsakyti
Išskyrus laimę, būti kartu su juo, kuri žinoma mane visais atžvilgiais paguodžia, visa kita-tik pykčio ir bjaurasties audinys. Tai tik visų tų nuodėmių, kokių tik gali griebtis vargšė žmonija, mišinys.
Visur, kur yra žmonių, neišvengiamai išsikeroja visos ydos, melas. Gyventi vienatvėje būtų labai nuobodu, todėl tenka kentėti jų trūkumus, ir apsimesti, kad jų nepastebi.
Atsakyti
Kai sudūžta širdis, nesigirdi jokio garso. Atrodo, jog tą akimirką turėtų gausti visi pasaulio varpai, riaumoti lokiai, trenkti žaibas, tačiau nesigirdi nei vieno garso. Todėl ir yra taip skaudu.
Atsakyti
"Stiprus pozityvus mąstymas išgydys daugiau sielų nei stebuklingas vaistas."
Patricija Neal
Papildyta:
Į akimirką telpa viskas ko jums tuo metu reikia. Jums nereikia daryti nieko, tik su pasitikėjimu leistis į ją ir su didžiausiu dėmesiu priimti viską, ką ta akimirka jums duoda ir ką jums nori pasakyti. Ji kalba jums per intuiciją, per troškimą ar impulsą, per kaimyno išsakytą mintį, per sakinį laikraštyje, paukščio čiulbesį, vėjo gūsį, per šiuo metu kramtomo žirnio skonį.. Prieš akimirkos gyvybingumą, išmintį ir galią visos problemos, rūpesčiai ir baimės virsta dulkėmis.
Safi Nidiaye
Papildyta:
Tu turi eiti paskui savo norus. Kuo greičiau Tu pradėsi vytis savo svajonę, tuo greičiau Tavo Gyvenimas pabus ir viskas įgaus prasmę.
Barbara Sher
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutifruti: 26 gruodžio 2009 - 15:36
QUOTE(aaauksiukas @ 2009 12 26, 14:53)
Kai sudūžta širdis, nesigirdi jokio garso. Atrodo, jog tą akimirką turėtų gausti visi pasaulio varpai, riaumoti lokiai, trenkti žaibas, tačiau nesigirdi nei vieno garso. Todėl ir yra taip skaudu. 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif AUKSINIAI ŽODŽIAI IR LABAI TEISINGI
Atsakyti
" Patikėkit manimi, aš tau sakau: sąžiningoj abejonėj tikėjimo daugiau, negu pusėje visokių įsitikinimų." (L. A. Jenisonas)

Paskutiniam lape gražių, prasmingų žodžių yra thumbup.gif
Atsakyti
Gyveno kartą banga. Ji mylėjo uolą, stūksančią kažkur jūroje. Ji taškė uolą putomis, plakė purslais, bučiavo ją dieną naktį, glėbesčiavo baltomis rankomis. Ji dūsavo ir verkė ir maldavo uolą pulti jai į glėbį. Mylėjo ir dievino ją ir iš lėto skalavo. Ir vieną dieną uola pasidavė, paplauta nuniro jai į glėbį. Ir staiga ji nebebuvo ta uola, su kuria žaidi, kurią myli, kurios gaili. Tebuvo tik uolos luitai, įsmigę į jūros dugną. Banga pasijuto nuvilta ir apgauta ir paskui susirado naują uolą.
Atsakyti
"Ilgoje kelionėje vengti pavojų yra nė kiek ne saugiau, negu pasitikti juos akis į akį. Gyvenimas - tai drąsus rizikingas žygis, arba - niekas." (H.Kelen)
Atsakyti
"Nuolat kaupk po truputį ir greitai turėsi didelį turtą". (Lotynų patarlė)
Atsakyti