QUOTE(Daluze 2 @ 2010 03 31, 19:51)
Na ir prisijuokiau...
Mano mama labai praktiska moteris, per Kaledas dovanojo 2 litrus Heinz kecupo ir 3 litrus aliejaus (buvo akcija Maximoje), arbatos arba kavos ir dar visokiu reikalingu niekuciu. Na ka pasakysiu - as pripratau ir man gerai - turejau ilgam kecupo ir aliejaus O mano MB tai pyksta, bet man jau geriau maisto produktai negu nereikalinga anytos dovanota staltiese arba pigus tualetinis vanduo, kuri teko ismesti.
Mano mama labai praktiska moteris, per Kaledas dovanojo 2 litrus Heinz kecupo ir 3 litrus aliejaus (buvo akcija Maximoje), arbatos arba kavos ir dar visokiu reikalingu niekuciu. Na ka pasakysiu - as pripratau ir man gerai - turejau ilgam kecupo ir aliejaus O mano MB tai pyksta, bet man jau geriau maisto produktai negu nereikalinga anytos dovanota staltiese arba pigus tualetinis vanduo, kuri teko ismesti.
o va as palaikyciau Jusu mama man geriau tokie sunaudojami dalykai, negu zvake, zvakide, statulele - suvenyras, nemegstu, jau tada visai nieko gauti geros arbatos, kavos, kokio ekologisko aliejaus, kuris yra brangus, nusiminciau gavusi saldainius, nes nemegstu, darbe kai gaudavau kokia didele deze rafaelo iskart isdalindavau bendradarbiams, nes man tai be rysio