Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana 3

Žmonių išradingumas beribis . biggrin.gif
Mano įspudingiausia gauta dovana skystas tuoletinis muilas ir šluosčių pakelis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiga1: 25 gegužės 2010 - 08:04
QUOTE(Vaiga1 @ 2010 05 25, 10:03)
Žmonių išradingumas beribis . biggrin.gif
Mano įspudingiausia gauta dovana  skystas tuoletinis muilas ir šluosčių pakelis  biggrin.gif

As isitikinus, kad kiekvienas is musu yra gaves tokiu prabangiu dovanu biggrin.gif Bet ka padarysi, kai nevisada galima rast originaliu dovanu cool.gif
Atsakyti
Oi prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O aš esu taupyklę gavus. biggrin.gif tai pasistačiau ir man sako : ai va maximoj akcija buvo tai pajamiau, galvoju pravers. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kusiuka @ 2010 03 05, 13:45)
<...> radau negyva pauksteli  blink.gif nu mintis buvo, padaryti is to paukstelio iskamsha ir padovanoti <...>

Made my day biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Morocco @ 2010 05 20, 14:33)

Na man kas, as gi nespecialiai biggrin.gif

Man panasi situacija buvo. artejo drauges gimtadienis, klausiu ko nori dovanu, tai ji kvepalu norejo, na ir viena diena nuejusios i parde taip tik uostinejam kvepalus ir vieni jai labai patiko, sake, kad labai kvepia, bet pinigu pagailejo.as isidemejau tuos kvepalus ir nupirkau jai gimtadienio proga. rodos buvo patenkinta.praejo keli menesiai, mes su ta drauge parukem pas ja ir issiruosem i miesta, sakau pasikvepinsiu su tavo kvepalais, kad rukalais nesmirdeciau ir kvepinuos su tais kur as dovanojau, o ji man sako, ai kazkokie cia smirdintys, nezinau is kur gavau bigsmile.gif jauciaus kaip su slapia mazgote gavus, bet nieko nesakiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dita* @ 2010 05 26, 22:25)
Man panasi situacija buvo. artejo drauges gimtadienis, klausiu ko nori dovanu, tai ji kvepalu norejo, na ir viena diena nuejusios i parde taip tik uostinejam kvepalus ir vieni jai labai patiko, sake, kad labai kvepia, bet pinigu pagailejo.as isidemejau tuos kvepalus ir nupirkau jai gimtadienio proga. rodos buvo patenkinta.praejo keli menesiai, mes su ta drauge parukem pas ja ir issiruosem i miesta, sakau pasikvepinsiu su tavo kvepalais, kad rukalais nesmirdeciau ir kvepinuos su tais kur as dovanojau, o ji man sako, ai kazkokie cia smirdintys, nezinau is kur gavau bigsmile.gif jauciaus kaip su slapia mazgote gavus, bet nieko nesakiau lotuliukas.gif

Super thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As tai esu pries gerus penketa meteliu gavusi padeveta pinigine, kurioje buvo keletas baltu centu, vos nenukritai pamacius blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal ji nepadėvėta buvo? Dėl kažkokio ten prietaro į piniginę įdeda bent kiek pinigėlių dovanojant.
Atsakyti
QUOTE(mice123 @ 2010 05 24, 19:22)
Buvo mano 35 gimtadienis sventem linksmai. Ir visai nelauktai atejo tokia babulka kurios beveik nepazystu kelis kartus poliklinikoj buvom susitikusios tai paplepejos ir palaike mane pazystama.

Nesupratau blink.gif o tai jus nepazistamai bobai is poliklinikos dar ir savo adresa pasaket, kad pas jus i gimtadieni atejo???!!!

QUOTE(Hellė @ 2010 05 28, 17:05)
Super  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
As tai esu pries gerus penketa meteliu gavusi padeveta pinigine, kurioje buvo keletas baltu centu, vos nenukritai pamacius  blink.gif  lotuliukas.gif

Na.... pagal kazkoki prietara, tai pinigine dovanojant visada reikia i ja ideti kokia nors moneta, tipo, kad niekad pinigu netruktu. Matot, kaip jums gero linki, net ne viena moneta idejo biggrin.gif
Papildyta:
na va, kol rasiau, tai ir Arven ta pati del pinigines parase bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2010 05 28, 18:08)
Gal ji nepadėvėta buvo? Dėl kažkokio ten prietaro į piniginę įdeda bent kiek pinigėlių dovanojant.

Zinau si prietara 4u.gif tik, deja, pinigine jau tikrai ne pirmos jaunystes buvo doh.gif tokia juoda, medziagine, vidus praplyses vietomis, uztrauktukas nuluzes, o kas smagiausia, tai dar trupiniu viduje radau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dar dabar, kai prisimenu, negaliu nesijuokti doh.gif lotuliukas.gif

P.s As ne del to, kad pinigeliu radau, pagalvojau, jog ji padeveta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hellė: 28 gegužės 2010 - 17:17
QUOTE(kair47 @ 2009 12 03, 21:09)
Na ir puiki tema.Prisijuokiau iki asaru.Paciai taip pat teko keistu dovanu gauti.Buvom nesenai vede ir atejo i svecius vyro brolis.Kadangi dirbo parduotuvej, o tada buvo deficitas, tai atnese gyva karpi.Butu dar puse bedos, bet mes nuomojom kambari pas seimininke.Tai jos sugyventinis, be to megejas isgerti, ta karpi , kadangi nebuvo kur deti, pasake kad pades, o mes nuejom pabendraut su sveciu.O karpis atsidure vonioj is kurios neleido tas sugyventinis mums  biggrin.gif  jo paimt.Pykomes ir mes su juo ir seimininke.Karpis isgyveno ten gal menesi, jau visus pazinojo ir laukdavo maisto bei bendravimo.Taciau kai jam buvo atnesta drauge kad nebutu liudna, kilo karas tarp mus visu ir to sugyventinio ir galu gale buvo padarytas galas.Per ta karpi negalejom nei normaliai issipraust nei issiskalbt.O ir tas sugyventinis ji vis saugojo nes niekur nedirbo.Dabar prisiminus tik juokas ima, o tuomet... biggrin.gif

Daug gerų istorijų, bet šita topų topas. thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Išvada. Blogiausios dovanos yra anytų. g.gif
Atsakyti
stalo įrankių komplektas doh.gif kur galai plastmasiniai. Asmeniškai man jie kaip vienkartiniai, nei pačiai valgyt, nei kitam duot blink.gif
Atsakyti