Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana 3

QUOTE(Kusiuka @ 2010 03 05, 12:45)

Jūsų istorijos labai prajuokino.

Pamenu, kai buvosio draugo mama man nuolat per šventes dovanodavo parfumerijos rinkinius (dezodorantas, kvepalai) arba šlepetes. Kai gauni vieną rinkinį gal ir nieko, bet kai kelis iš eilės ir dar tokių kvapų, kad nosį riečia.

Esu nemažai gavusi visokių statulėlių, kurių nėra kur dėti.
Atsakyti
oho, kokios dovanos yra dovanojamos blink.gif doh.gif
Atsakyti
Aš nemoku rinkti dovanų: man gražu- kitam košmaras doh.gif blush2.gif Todėl beveik visada dovanoju arba grynais, arba čekį perku. Kam pirkti dovaną ir paskui jaustis, kad nepataikei unsure.gif Geriau jau tada pinigai, čekis- ką norės nusipirks, išsirinks. Ir dovanojam tradiciškai po 100 lt. Bet pvz. keli draugai einam ką nors sveikinti imam po 100 čekį, o gaunasi kokia 300-500 lt vertės čekis. Paprasta, patogu ir nusiperka ko reikia. Reikia smulkmenos, tada imam mažesnius čekius. Nu jei jau tikrai nemoki išrinkti, jei žmogus gyvena itin gerai, turi išlavintą skonį, nesuprantu ką tada galima nupirkti. Va draugei, kuri augina keturis vaikučius ir vos galą su galu suduria, galiu pirkti bet ką- beveik visada pataikau, nes visko trūksta, visko reikia.
O pati ir esu tokių dovanų gavus blink.gif gėda ir žmogui apsakyti doh.gif Raudonos pėdkelnės blink.gif Nu kur aš jom eisiu, juk raudonos spalvos nemėgstu ir dar klausia: ar nešioji, ar tinka, ar patinka, juk mada... doh.gif Geriau jau ateitų žmogus su šampano buteliu ir kokia kvietka, pabūtų, pasveikintų, laimės palinkėtų... Kartais juk ne dovanoje esmė. Per šį gimtadienį iš lovos ta pati mamytė kur vaikučių turi daug iš lovos išvertė: žinutę pirmutinė tokią parašė, kad už širdies stvėrė. Pinigėlių neturi, vaikų palikti nėr kam, tai va nors žinutę atsiuntė. Tačiau kaip pamalonino, kaip tada buvo gera wub.gif Ar daug žmogui reik rolleyes.gif
Atsakyti
Oj prajuokino kai kurios dovanos biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(niurzga123 @ 2010 03 03, 16:12)
Pas mane anyta irgi pastoviai dovanoja visokias statuleles ir visoki kitoki slamsta, kur jau nebeturiu kur kisti..nors puikiai zino kad nei as nei MB tokiu dovanu pernesti negalim - bet jai grazu tai ir perka.. per kaledas pvz gavom 7 dramblius. omg  doh.gif  nei ikist kur, nei ismest..

Kodėl negalit šmesti?Aš tai visuomet išmetu, jeigu padovanoja daiktą, kuris nei gražus, nei praktiškas, nei namuos laikyti tinkamas. Gyvename bute, sandėliuoti nesiruošiu jokių suvenyrų ir pan daiktų schmoll.gif blush2.gif Kadangi visi mane pažįsta ir žino, kad jeigu antneš suvenyrą jis jiems išėjus iškeliau į šiukšlių dėžę, tai jų ir nedovanoja smile.gif
Dovanoja pinigėlius arba tai, ko paprašau. Noriu knygos - gaunu čekį į knygyną ir išsirenku knygą pati.
Kas dėl perdovanotų daiktų, tai mano seneliai mėgsta perdovanoti, bet daiktai būna nauji supakuoti, nes jie gavę į sekciją krauna ir per kieno nors gimtadienį ištraukia, tik dulkes nuvalo ir valio - dovana.
Aš jų tokias dovanas atsirenku taip pat, jeigu daiktas tinka, pasilieku, jeigu ne - į šiukšlyną rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemyna*: 12 balandžio 2010 - 08:23
karta gavau didziules deze, tipo skrynia su makiazo rinkiniu. Dezes dydis kaip koks lagaminelis su visokiais pribombasais, o viduj vaivorykstes spalvu visokiu pigiu dazu akims, lupoms, veidui ir t.t. Pakisau po lova kol metus isstovejo, o tada jau ismeciau net nepabandzius.
Atsakyti
QUOTE(Aksenija @ 2010 03 10, 11:15)
prieš perkant paskambina ir sako, žinai radau tau dovaną - pirkti aukštesnę vazą ar žemesnę. Aiškinu, kad vazos nereikia  schmoll.gif  o ji nors tu ką tu ką - tu gi mėgsti  doh.gif  tipo daug turi, dar vieną į kolekciją. Kaip daug neturėsi, jei per dešimt metų jau pridovanojo pilną spintą  verysad.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(creatus @ 2010 04 18, 19:56)
karta gavau didziules deze, tipo skrynia su makiazo rinkiniu. Dezes dydis kaip koks lagaminelis su visokiais pribombasais, o viduj vaivorykstes spalvu visokiu pigiu dazu akims, lupoms, veidui ir t.t.  Pakisau po lova kol metus isstovejo, o tada jau ismeciau net nepabandzius.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2010 04 12, 09:09)
Noriu knygos - gaunu čekį į knygyną ir išsirenku knygą pati.

drinks_cheers.gif Geros knygos ir man pati geriausia, tikriausiai, dovana. Nebent kokį "fuflišką" meilės romaną padovanotų, tai iškarto prie konteinerio... Tokių tai jau nevertinu..
QUOTE(creatus @ 2010 04 18, 19:56)
viduj vaivorykstes spalvu visokiu pigiu dazu akims, lupoms, veidui ir t.t. 

blink.gif O siaube... lotuliukas.gif
Atsakyti
As turejau ir tebeturiu labai, na labaaai taupiu draugu pora. Tai jie man kazkokio gimtadeinio proga padovanojo nukainuota termosa is maximos uz keleta (na gal 8 kokie litai) litu. Tuo metu kaip tik akcija buvo maximose termosams. As dar juos paziurejau, bet pamaniau, kad totalus sudas ir nepirkau. Ir ar as nesvenciau ar jie negalejo atvykti i svente, tai paskambino anksciau ir atvyke iteike dovana. Bliamba, taip isizeidziau, kad sakes. Na zinojau ta ju poziuri, jei negales sventeje pavalgyti ir isgerti uz padovanota suma, tai beda, tai matyt primete, kad tie 8Lt bus optimalu issisukant is situacijos biggrin.gif Juokingiausia, kad uz keleto metu mes su jais stovejome kasome maximoje ir vel kazkokia termosu akcija buvo ir jie kazka kalbejosi apie tuos termosus, o as visai pamirsau, kad jie man dovanojo lieva maximini termosa ir nuskeliau "oi, tik nereikia situ termosu net ziureti, turejau is kazkur (!) toki termosa, sudas totalus, ismeciau po savaites, silumos visai nelaike", tai as nepastebejau, o vyras sake, jie abu tik israudo kaip burokai ir nutilo biggrin.gif Na man kas, as gi nespecialiai biggrin.gif
Atsakyti
Buvo mano 35 gimtadienis sventem linksmai. Ir visai nelauktai atejo tokia babulka kurios beveik nepazystu kelis kartus poliklinikoj buvom susitikusios tai paplepejos ir palaike mane pazystama. Nu ir pries dvi savaites buvau jai pasakiu kad bus mano gimtadienis kad svesim, kad labai laukiu... Nu ir sulaukem mes jos bet su kokiom dovanom blink.gif Atnese deze ipakuota kakokiu 20 metu senumo popieriumi ir sako ji :
-ispakuok.
Nu ka ir ispakavau. Sako ji kad gera dovana. O toj dezej kaledine eglute ideta ir maximos 20lt cekis. Kai pamaciau vos nenugriuvau mano gimtadienis vasara!!!jai pasakiau. Sako tada ji:
- o kas cia tokio? gi per kaledas turesi ka puost.praktiska dovana ir sumokejau nedaug.
Po situ zodziu vos nenualpau pagalvojau nu ir kvaila boba visa gimsi sugadino. O jau didieji kad juokes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nu dabar su ta boba net i kalbas nesileidziu kad vel kokiu nesamoniu nepridirbtu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mice123 @ 2010 05 24, 21:22)
Buvo mano 35 gimtadienis sventem linksmai. Ir visai nelauktai atejo tokia babulka kurios beveik nepazystu kelis kartus poliklinikoj buvom susitikusios tai paplepejos ir palaike mane pazystama. Nu ir pries dvi savaites buvau jai pasakiu kad bus mano gimtadienis kad svesim, kad labai laukiu... Nu ir sulaukem mes jos bet su kokiom dovanom blink.gif  Atnese deze ipakuota kakokiu 20 metu senumo popieriumi ir sako ji :
-ispakuok.
Nu ka ir ispakavau. Sako ji kad gera dovana. O toj dezej kaledine eglute ideta ir maximos 20lt cekis. Kai pamaciau vos nenugriuvau mano gimtadienis vasara!!!jai pasakiau. Sako tada ji:
- o kas cia tokio? gi per kaledas turesi ka puost.praktiska dovana ir sumokejau nedaug.
Po situ zodziu vos nenualpau pagalvojau nu ir kvaila boba visa gimsi sugadino. O jau didieji kad juokes biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Nu dabar su ta boba net i kalbas nesileidziu kad vel kokiu nesamoniu nepridirbtu smile.gif

Oj, nezinau,ar cia uzjaust, ar pasijuokt. Na ka tom babulkom padarysi. Kokios mes po 50 metu busim? Gal irgi ne viena karta pries jaunima apsikvailinsim.
Beje, irgi prisiminiau panasia situacija. Kai pagimdziau suneli, musu atejo pasveikint mano pirmoji mokytoja. Tai atnese vaikui maiseli dovanu. Kazkokie ranksluostukai, neaisku, kokio senumo. Maza megztuka, kur ant etiketes parasyta: хлопок. 3руб. Na ir kazkoks zaisliukas, kuris visiskai neskirtas zaist. Bet vis delto, aciu mano mokytojai, kad musu nepamirso.
Atsakyti