Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana 3

Dar prisiminiau.

Drauge is kazkokiu giminaiciu buvo gavusi turgini ranksluosti su nuogos moters paveikslu. Tie giminaiciai teige, kad tos moters veidas primine mano drauges lotuliukas.gif

20 gimtadienio proga gavau 20 loterijos bilietu. Ne vienas nelaimejo.

Mano senelis idomiu dovanu kartais padovanodavo. Kai man buvo 16, gavau is jo arkli, tada populiarios buvo tokios tikroviskos arkliu figureles. Jam labai grazus pasirode... Teciui kazkada norejo dovanoti suvenyra: plastmasinis, sidabro spalvos kibiriukas, plastmasinis "ledas" ir jame - du plastmasiniai "sampano" buteliai. Gerai, kad mama atkalbejo lotuliukas.gif

Bet stengesi zmones, negali pykti smile.gif Va viena vaistineje dirbanti giminaite per kiekvienas Kaledas visiems dovanodavo vitaminu, mat savo vaistineje pigiau gaudavo. Karta tokia dovana gal ir nieko, bet kai gauni ju kiekvienais metais, tai jau nebepanasu, kad ji stengtusi rinkdama dovana lotuliukas.gif

Kai mokykloje keitemes dovanomis, esu gavusi tuscia kasete lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2011 07 12, 15:22)
o kitus perdovanojau nepatinkanciam zmogui blush2.gif  smile.gif  rolleyes.gif

Nepagalvojot, kad dėl tokios pačios priežasties tokias dovanas ir gaunat? g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai idomi tema thumbup.gif
Per sias sventes esu patyrus toki kurioza. Drauge nusprende, kad nenori dovanoti bet ko, todel primygtinai issiklausinejo, ko as noreciau dovanu. As kolekcionuoju peledas ir siaip peledos man labai patinka, todel paprasiau pakabuko su peleda arba kazkokio papuosalo.
Ir kai gaunu dovana is nuostabos pirmas sekundes nieko nesuprantu - taip gavau pakabuka, bet su kate, o ne su peleda. Ir dar ta drauge sako: ai buvo ir su peledom, bet man jie nepatiko, su katem grazesnis buvo ir paemiau. Nu bet come on, as nekenciu kaciu, as myliu peledas ir butent del to norejau pakabuko butent su peleda.... Kam tada klausineti ir dometis, jei vis tiek perki tai, ko pati nori, o ne tai, ko noretu tas zmogus, kam dovanoji. Nemegstu as kaciu ir tikrai niekada nenesiosiu to pakabuko schmoll.gif
Atsakyti
Kartoju šį post'ą visom, lengva ranka mėtančioms neįtikusias dovanas:

QUOTE(biziukas @ 2011 02 10, 00:52)
Sveikos!
Perbėgau akimis "netinkamų dovanų" temas. Ir man kilo tokia mintis. Netyčia šiandien aptikau puslapį www.pagalbadaiktais.lt. Man atrodo tai pats geriausias būdas, kur padėti tas dovanas (ypač jei kalbam apie apyvokos daiktus ar rūbus), kurių likimas nusimato konteineryje. Galbūt jos suteiktų kaip tik daug džiaugsmo nepasiturinčiom ir stokojančiom šeimom ar vienišom mamytėm su vaikais mirksiukas.gif
(Ir atsiprašau už off topic, ypač jeigu kas nors tokią idėją jau pasiūlė).

Atsakyti
Prisijuokiau beskaitydama lotuliukas.gif
Prisiminiau,kad kokio 15ojo gimtadienio proga iš draugės gavau Jėzaus Kristaus skulptūrėlę. Kadangi nesu iš religingos šeimos, nežinojau kaip čia ir sureaguoti, o ir draugė puikiai tai žinojo biggrin.gif Taip pat dar esu gavusi klaikius pintus batus iš vytelių, kurie turbūt nuo pavaikščiojimo po kambarį kaip mat subyrėtų. O prie jų dar buvo pridėta šluota. lotuliukas.gif
Atsakyti
netiketai atradau sia tema, pasijuokiau skaniai lotuliukas.gif
buvo ir man keli atvejai su "puikiomis" dovanomis.
Mokyklos laikais, turejau toki kadra-tai pirmo pasimatymo metu atejo su puokste dirbtiniu roziu lotuliukas.gif nu is tolo atrode gal ir graziai, buvo gudus perestroikos laikais. bet tikejausi kazko gyvesnio . draugyste ilgai netruko .... lotuliukas.gif

veliau per jubiliejini 20-a gimtadieni irgi pasiseke su dovana, tik jau nuo kito gerbejo-gavau dovanu slyksciai oranzines spalvos ranksluosti blink.gif nu taip graudu pasidare, net apsiverkiau. tai dar nustebes klause, kame reikalas, taigi gera naudinga daikta dovanoja. Nu taip tikejausi kazko grazaus , romantisko, galu gale jei jau praktisko tai nors kvepalu kokiu , nu bet ne penkto ranksluoscio spintoj lotuliukas.gif

ir tevai nustebino 25-o jubiliejaus proga padovanodami virtuvine spintele lotuliukas.gif visas jumoras tame, kad gyvenau nuomojamame bute ir tos spinteles man visiskai nereikejo. kainavo ji tiek, kad butu isejes prabangus laikrodis ar auksinis ziedas, tai butu buves atminimas iki siol, o spintele atidaviau seseriai-nes jai kaip tik truko spintutes naujame bute lotuliukas.gif

tai va. smile.gif
Atsakyti
Sweiki! papasakosiu ir as jums apie dovana kuria gavau per si gimtadieni nuo kriksto mamos...ir nezinau ar dziaugtis ar verkti, nes dovana seip gera - naujas zieminis verstos odos paltas naturalus, tikrai grazus , ir su dydziu kuo puikiausiai pataike, ir atrodau as su juo super.... Bet visa beda tame kad tai trecias zieminis paltas! na tiksliau turiu kailinukus, ziemine striuke gera...ir dabar gavau dar palta! nu kada as juos visus sudevesiu doh.gif o geriausia tai kad man kaip tik reikejo pavasarinio-rudenio paltuko, o ne zieminio doh.gif ***** galejo paklausti pirkdama tokia dovana.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2012 01 05, 21:21)
lotuliukas.gif oi prajuokinot...
O aš žinokit jau kartais net nebeturiu ką pasakyt.. ir mąstau, gal čia aš kalta ir kartais per daug nusiteikusi prieš anytą?.. ir mintys materializuojasi?.. gal tiesiog ji kaip visada nori gero, o man net silpna pasidaro nuo to gero?..  g.gif
Va pvz. šių metų jos dovana Kalėdoms, mudviems su vyru. Vilnonės patalynės komplektas. 1 pagalvė, 1 viengulė anklodė, 1 viengulė paklodė. O visas šitas gėris dar ir iš to, jog ji pirkosi baisinį vilnonį rinkinį su n dalių, ir va šitos dalys jai pačiai netiko (cituoju "tėvui pagalvė nepatogi, netiko jam".). Dovana pateikta kaip skirta išimtinai mums dviems, galvojant apie mudu biggrin.gif

Aš nesuprantu.. viena vertus, kaip įmanoma dovanot 2 žmonėm vienam skirtą daiktą?.. čia tas pats, jeigu būtume gavę vieną pižamą ir sakytų "pasidalinkit". Galėtume sakyt OK - vyrui kelnės, man marškinukai  bigsmile.gif
Nesakau, įmanoma šitą dovaną pasidalint... bet.. o jeigu mes miegam tik po viena anklode, ir tikiuos neprireiks bent jau greitu laiku atskiros?  g.gif jeigu abu turim po savo mėgstamiausią pagalvę, kurios nekeistume į nieką?  g.gif ir jeigu ta paklodė patiesta mūsų lovoj mus atskirtų, nes vargu bau ar kuriam patiktų miegot pusiau ant tokios, pusiau ant tokios, arba ant jų sudūrimo vietos?  g.gif

Nesuvokiu.. pats daiktas iš esmės geras ir kokybiškas. Bet viena vertus, jo idėja kvaila.. antra vertus, man tas daiktas visiškai nereikalingas. Tai kur kišt tokios apimties dovaną?  g.gif

Išsprendėm. Mano mama gyvena viena, tai jai tokia dovana ir atiteko. Apsidžiaugė  4u.gif

Lygiai tokią pačią dovaną ir aš esu gavusi iš anytos doh.gif Tai pagalvę vaikas naudoja, o paklodė ir antklodė spintoje plačiai gyvena doh.gif
Atsakyti
Kartą, berods 20-ojo gimtadienio proga, ir aš esu gavusi kažką panašaus į anksčiau temoje minėtą „antikrizinį rinkinį“. Jame buvo pieniškos dešrelės, elektros lemputė, degtukai ir dar keletas panašių daikčiukų... dovaną gavau iš draugės su atitinkamais palinkėjimais: „kad niekad netrūktų maisto ir pan“... Mintis gal ir originali, bet tokios dovanos tikrai nesitikėjau... ir pasijutau taip lyg valgyt neturėčiau iš ko nusipirkti... Po to porą metų dovanom nesikeitėm... biggrin.gif

Iš kitos draugės dvejus metus iš eilės gavau vandens šautuvus ir stalinius laikrodžius ir dar berods guminių ančiukų... ir visa tai kai jau buvau pilnametė, o vaikų dar neturėjau... Pirmais metais buvo juokinga.. antrais – nebe... biggrin.gif

Ex irgi yra originalių dalykų padovanojęs... Artėjo pirmosios mūsų Kalėdos ir draugystės metinės... tikėjausi ko nors romantiško, bet... kadangi tuo metu buvau pamėgusi ananasus, tai iš ex gavau skardinių atidarytuvą... doh.gif Po tokios dovanos į ananasus kokį pusmetį net žiūrėt nenorėjau... lotuliukas.gif

Vėliau gavau iš jo skutiklį bulvėms... bulvių valgyt nenustojau, skutiklis vis dar naudojamas, bet kai gavau jį, buvo tikrai liūdna ir suprast negalėjau kaip vaikinas merginai gali tokius dalykus dovanoti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2012 03 16, 00:19)
Ex irgi yra originalių dalykų padovanojęs... Artėjo pirmosios mūsų Kalėdos ir draugystės metinės... tikėjausi ko nors romantiško, bet... kadangi tuo metu buvau pamėgusi ananasus, tai iš ex gavau skardinių atidarytuvą...  doh.gif  Po tokios dovanos į ananasus kokį pusmetį net žiūrėt nenorėjau...  lotuliukas.gif

Vėliau gavau iš jo skutiklį bulvėms... bulvių valgyt nenustojau, skutiklis vis dar naudojamas, bet kai gavau jį, buvo tikrai liūdna ir suprast negalėjau kaip vaikinas merginai gali tokius dalykus dovanoti.  doh.gif

Labai jau praktiskas zmogus biggrin.gif
Atsakyti
Aš esu gavusi lyginimo lentą... Na kaip, praktiška dovana, nieko nesakau, bet žodžiu kažkaip buvau nustebusi ir turėjau suvaidinti, kad esu laiminga biggrin.gif

Ir kelis kart iš anytos esu gavusi tokių dovanų, kad jau matėsi, kad panaudoti kaip reikiant jos pačios.. rolleyes.gif Tai kažkaip be gailesčio mečiau lauk... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 21 kovo 2012 - 17:26
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 01 11, 09:23)
Dar prisiminiau.

Drauge is kazkokiu giminaiciu buvo gavusi turgini ranksluosti su nuogos moters paveikslu. Tie giminaiciai teige, kad tos moters veidas primine mano drauges lotuliukas.gif

kokie ziaurus giminaiciai:D
Atsakyti