QUOTE(Erkesta @ 2009 12 17, 16:30)
MB karta skkambina, sako turiu tau siurprizaaaaa brangioji, kai ka nupirkau, tau labai patiks
Kad apsidziaugiau, kad laukiu
o jis pareina su weledos sluota grindim plaut
Man panasiai buvo su dulkiu siurbliu. Ale ir paciai pikta ant saves, kad nusivyliau, nes dulkiu siurblio tikrai reikejo, bet kai paminejo siurpriza, isivaizdavau kokius auskariukus
QUOTE(LiliLu @ 2010 11 04, 21:54)
Jau nepamenu kokia proga gavau abrikosą
Bent jau galima panaudoti, t.y. suvalgyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 02 21, 03:57)
Oi negaliuuuuuuuu kaip juokinga
As irgi esu idomiu dovanu gavusi.
1. Vyras pamirso man Kaledoms dovana nupirkti. Nu negalejau pykti, nes jam tai tik antrosios Kaledos gyvenime buvo, bet issiunciau pries pat Kuciu vakariene pirkti dovanos, nes man butinai reikia ka nors po eglute ryte rasti
Tai gavau puodeli su dangteliu - padekliuku. Ir kai ta puodeli pakeli, jis ima groti "Happy birthday". Aisku, puodelis buvo made in China, tai tas grojantis prietaisas labai greitai is jo iskrito. Deja, nenustojo groti!
As ji sukisau i stalciu, kur jis grojo kol grizo vyras ir pritrenke plaktuku
Puodelis tarnavo dvejus metus, kol pries praejusias Kaledas beplaunant isslydo ir suduzo. Kaledoms gavau pakaitala. Negrojanti
2. Pora menesiu pries gimstant suneliui anyta atnese dovanu: pora aiskiai padevetu drabuzeliu, pora nauju, bet vasariniu, tinkanciu 6-8 men kudikiui (jis tokio amziaus sulauke ziema) ir miiiiiilziniska a la auksini pakabuka... ne sorry, ne pakabuka, o antkakli, kuris sveria gal 1kg. Iki siol prikisa, kodel nenesioju.
3. Anyta be progos padovanojo saukstu. Visi skirtingi. Kadangi zinau jos pomegi vagiliauti, ne itin smagu
4. Vyras zinojo, kad noriu rankinuko, tai nupirko be progos. Deja, tas rankinukas buvo zebrinis su rozinemis gelemis... Nu visiskai ne mano skonio, bet kadangi geros kokybes ir esu mandagi, kartais prisiderinu.
5. Kai gime sunelis, vyro draugas pridovanojo kruva dovanu, beveik visos - rozines spalvos! Dauguma perdovanojom. Siaip as jam labai dekinga buvau, nes tikrai stengesi, bet nesinori suneliui apauti roziniu batuku...
Apskritai nepykstu del nevykusiu dovanu, jeigu zmogus stengesi ir is sirdies dovanojo (tik nepatinka, jei klausineja, kodel nenesioju). Nesmagu, kai gauni akivaizdziai atmestine dovana.