man ipolitas visai neatrodo keistas
-----------------------
BALSUOJAM FOTOKONKURSE
Kristijana
Šyrit su vyru bevartydami žurnalą, kur paminėta Vaidutė, prisiminiau, kad vienas mano viršininkas buvo Vaidutis.
Adauktas (mano tėtis).
"Tavo vaiko" viršelio mergytės mama - Dželena ..... bet šiaip tokia tamsi - tai gal ne lietuvė.....
Vakar Klaipėdoje ištekėjo Santarė
Laimuntas
QUOTE(gutte86 @ 2009 09 06, 09:41)
Vakar Klaipėdoje ištekėjo Santarė
gražu
-----------------
tėvų pažįstamas buvo vardu Egidas (žodynas teikia, Egidijaus trumpinys) , o ieškodama telefono tel. knygoje mačiau Nerimas, Kleopolda ir Evelerina ar pan., to paskutinio net tiksliai ir neatsimenu
Mano mamos pusseseres mergaites vardas Vaidželina. Tėvai - Vaidas ir Andžela. Vaiko varda sumaste is savo...junginio... :
QUOTE(Shirshe @ 2009 09 06, 11:44)
Mano mamos pusseseres mergaites vardas Vaidželina. Tėvai - Vaidas ir Andžela. Vaiko varda sumaste is savo...junginio... :
Jooo...
QUOTE(muminukas @ 2009 09 06, 10:58)
o man skamba kaip sanitarė
Papildyta:
QUOTE(Shirshe @ 2009 09 06, 11:44)
ir kur tevu protas, kai vaika taip pavadina...
QUOTE(muminukas @ 2009 09 06, 11:58)
gražu
-----------------
tėvų pažįstamas buvo vardu Egidas (žodynas teikia, Egidijaus trumpinys) , o ieškodama telefono tel. knygoje mačiau Nerimas, Kleopolda ir Evelerina ar pan., to paskutinio net tiksliai ir neatsimenu
-----------------
Pažinojau dvynius: Rimas ir Nerimas