Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

man ipolitas visai neatrodo keistas rolleyes.gif

-----------------------
BALSUOJAM FOTOKONKURSEuser posted image

Atsakyti
Kristijana unsure.gif
Atsakyti
Šyrit su vyru bevartydami žurnalą, kur paminėta Vaidutė, prisiminiau, kad vienas mano viršininkas buvo Vaidutis.
Atsakyti
Adauktas (mano tėtis).
Atsakyti
"Tavo vaiko" viršelio mergytės mama - Dželena doh.gif ..... bet šiaip tokia tamsi - tai gal ne lietuvė.....
Atsakyti
Vakar Klaipėdoje ištekėjo Santarė rolleyes.gif
Atsakyti
Laimuntas g.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 09 06, 09:41)
Vakar Klaipėdoje ištekėjo Santarė  rolleyes.gif

gražu smile.gif

-----------------

tėvų pažįstamas buvo vardu Egidas (žodynas teikia, Egidijaus trumpinys) , o ieškodama telefono tel. knygoje mačiau Nerimas, Kleopolda ir Evelerina ar pan., to paskutinio net tiksliai ir neatsimenu doh.gif
Atsakyti
Mano mamos pusseseres mergaites vardas Vaidželina. Tėvai - Vaidas ir Andžela. Vaiko varda sumaste is savo...junginio... doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(Shirshe @ 2009 09 06, 11:44)
Mano mamos pusseseres mergaites vardas Vaidželina. Tėvai - Vaidas ir Andžela. Vaiko varda sumaste is savo...junginio... doh.gif:

Jooo... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 06, 10:58)

o man skamba kaip sanitarė doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Shirshe @ 2009 09 06, 11:44)

ir kur tevu protas, kai vaika taip pavadina... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 06, 11:58)
gražu  smile.gif

-----------------

tėvų pažįstamas buvo vardu Egidas (žodynas teikia, Egidijaus trumpinys) , o ieškodama telefono tel. knygoje mačiau Nerimas, Kleopolda ir Evelerina ar pan., to paskutinio net tiksliai ir neatsimenu  doh.gif

Pažinojau dvynius: Rimas ir Nerimas biggrin.gif
Atsakyti