Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

QUOTE(muminukas @ 2009 08 29, 15:53)
tai ne  tongue.gif retas kuris Cezarį su kaizeriu ir caru sieja, dažniausiai istorijos ar filologijos mokslų uostę  mirksiukas.gif

ir Cezaris, ir Cezarijus yra žodyne, o su K. Kuzaviniu, B. Savukynu, A. Vanagu ir Z. Zinkevičiumi aš nesiginčiju, per mažai kompetencijos.

Taigi režisierius Cezaris Graužinis Lietuvoj gyvena bigsmile.gif Kažkaip iki šiol man jo vardas visai neatkreipė dėmesio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2009 08 29, 16:31)
Taigi režisierius  Cezaris Graužinis Lietuvoj gyvena bigsmile.gif Kažkaip iki šiol man jo vardas visai neatkreipė dėmesio  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif aga, visai jį pamiršau (nors įsimintino veido biggrin.gif ). o aš kaimyną Cezarį ar net Cezarijų turėjau ax.gif
Atsakyti
Vokietijoj netgi nėra labai retas vardas Cesar. Kaip suprantu, tas pats Cezaris jų kalboje g.gif ax.gif
Atsakyti
Vaigirdas, Vilgailė, Gytė bigsmile.gif Tokie retesni mano sutikti vardai ax.gif Visi man patinka, nes priklauso labai puikiems žmonėms wub.gif
Atsakyti
Brolio bendradarbis-Cezijus bigsmile.gif

dar vienas perliukas - Ramojus ax.gif .
Atsakyti
Jandra g.gif

Elvita wub.gif

Aironas smile.gif

Roneta smile.gif
Atsakyti
Santaras ir Saida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Penktadienis @ 2009 08 30, 13:22)

Aironas  smile.gif

Roneta  smile.gif

Aironas deja jau įprastas verysad.gif
o Roneta - tai pagal lietuvišką fantastinę knygą 4u.gif
Atsakyti
vakar kavinėje aptarnavo VAIGAILĖ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 26, 13:01)
Kaune vienoje ugdymo įstaigoje dirba Marioleta  doh.gif  schmoll.gif

doh.gif

QUOTE(GiedrėM @ 2009 08 28, 18:01)
Vieno grupės Atalyja nario dukros Gaudutė, Dijuota (va čia mano vyras paklausė: Kaip? Idiotė? lotuliukas.gif ) ir Saulė Jaunė.

nu čia tai jau viršūnė doh.gif
Atsakyti

Šiandien ant vieno dokumento radau vardą Izoldas
Atsakyti
Remulda g.gif (Bendrovės „Pirum“, užsiimančios tekstilės marginimu, direktorė )
Atsakyti