Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

QUOTE(Natalija;D @ 2009 08 26, 17:26)
Vakar žurnale radau vardą Etmė  g.gif

gražus visai.

QUOTE(JurgaSim @ 2009 08 27, 17:00)
Šiandien smėlio dežėje kartu su mano sūnumi žaidė Platonas...

biggrin.gif didybės manija tėvams. Iš tos pačios operos - mano pažįstamų sūnus Talis.
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2009 08 27, 18:00)
Šiandien smėlio dežėje kartu su mano sūnumi žaidė Platonas...

Aš šiandien Cezarį išgirdau g.gif , bent jau tam vaikui tai visai netiko schmoll.gif
Atsakyti
Talis tai ir dar cheminis elementas, man jis pirmiau į galvą atėjo doh.gif

o Cezario su Platonu negali visai lygiai lyginti, Cezaris, Napoleonas yra palyginti įprasti, o Platonas tai tikrai nėra taip paplitęs schmoll.gif
Atsakyti
Man patinka,paprasti vardai,geriausiai lietuviski,kai vaikams is lietuvos duoda vardus visokius,Klaidus ir kitokius mandrus ar amerikoniskus,man tai ziauriai negrazu g.gif
Papildyta:
[COLOR=blue] O beje mano senelis buvo vardu Fulgentas,o jo zmona mano mociute Malvina. Fulgento varda jis gavo,nes ta diena kai gime buvo toks vardadienis,per savo gyvenima jis tik viena zmogu sutiko tokiu vardu. Buvo mokytojas tais laikais,kai si profesija buvo didziausioj pagarboj. Kai gimiau deja jis jau buvo mires senokai
Atsakyti
Edminas
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 27, 19:50)
o Cezario su Platonu negali visai lygiai lyginti, Cezaris, Napoleonas yra palyginti įprasti, o Platonas tai tikrai nėra taip paplitęs  schmoll.gif

Mano vyras perklausė: koks vardas? Planktonas? Nu jau visai pasimaišė protas tėvams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2009 08 28, 10:09)
Mano vyras perklausė: koks vardas? Planktonas? Nu jau visai pasimaišė protas tėvams biggrin.gif

Matyt, vyras "prie biologijos" labiau nei "prie antikos filosofijos" bigsmile.gif

Vieno grupės Atalyja nario dukros Gaudutė, Dijuota (va čia mano vyras paklausė: Kaip? Idiotė? lotuliukas.gif ) ir Saulė Jaunė.
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2009 08 28, 09:09)

Aš irgi pirmą sekundę su šiuo žodžiu susiejau vardą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų mieste šią savaitę užregistruota Ananda g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 08 28, 19:29)
Mūsų mieste šią savaitę užregistruota Ananda  g.gif

Mano pusseserės dukrytė Ananda. Pirmą kartą išgirdus perklausiau ar ne Amanda biggrin.gif Po to savo jogos knygoj radau tokią asaną Ananda. O tėveliai prisiekę jogai, gal todėl pavadino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 08 27, 19:48)
Aš šiandien Cezarį išgirdau  g.gif , bent jau tam vaikui tai visai netiko  schmoll.gif

O jis iš vis gali būti traktuojamas kaip vardas? g.gif Tada kyla klausimas, kodėl neturim Carų ir Kaizerių.

Teko susipažint su Elenu (vard. Elenas). unsure.gif Iš pradžių pagalvojau, kad blogai išgirdau vardą Alanas, bet ne.
Atsakyti
QUOTE(aggha @ 2009 08 29, 13:58)
O jis iš vis gali būti traktuojamas kaip vardas? g.gif  Tada kyla klausimas, kodėl neturim Carų ir Kaizerių.

tai ne tongue.gif retas kuris Cezarį su kaizeriu ir caru sieja, dažniausiai istorijos ar filologijos mokslų uostę mirksiukas.gif

ir Cezaris, ir Cezarijus yra žodyne, o su K. Kuzaviniu, B. Savukynu, A. Vanagu ir Z. Zinkevičiumi aš nesiginčiju, per mažai kompetencijos.
Atsakyti