Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 08 24, 10:54)
iš SM - Kajius  blink.gif

galėtų supaprastint iki Kajaus, nes vaikui kils problemų su rašyba manau...
Papildyta:
QUOTE(GiedrėM @ 2010 01 04, 15:47)

Jei neklystu, Gėjus yra tas pats, kas ir Gajus. Gal kaip tik tėvai ne iš beraštiško mandrumo tokį vardą išrinko, o todėl, kad yra taip išsilavinę ir apsiskaitę, kad nežinojo tos kitos reikšmės.

Kad ir kaip bebūtų, nėra labai malonu vaikui doh.gif
Atsakyti
Perskaičiau šiandien vieną labai interesną vardo ir pavardės derinį - Tanzilia Polujachtova. Cielai Ilfo ir Petrovo personažas smile.gif
Atsakyti
Vaikystėj pas senelių kaime būdavo tokia Praurimė, atsimenu pamiršdavau išvien jos vardą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2010 01 12, 09:51)
Perskaičiau šiandien vieną labai interesną vardo ir pavardės derinį - Tanzilia Polujachtova. Cielai Ilfo ir Petrovo personažas  smile.gif

thumbup.gif
Tik aš tą Polujachtovą iš pradžių bišk kitaip perskaičiau hihihi.gif , ale čia jau ne pavardė kalta lotuliukas.gif
Atsakyti
Kemėja , Amadėja , Vaidmilė , Tidas , Odrė, Laisvis (pazistu toki) ? g.gif

Atsakyti
Šiandien per Tv girdėjau, kai kalbėjo Vytūnė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dono @ 2010 01 12, 21:13)
Šiandien per Tv girdėjau, kai kalbėjo Vytūnė  rolleyes.gif

labai įdomus ir negirdėtas variantas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Holly_ @ 2010 01 12, 13:30)
Vaikystėj pas senelių kaime būdavo tokia Praurimė, atsimenu pamiršdavau išvien jos vardą  smile.gif

na bet jus man pasakykit, ir kaip tevai nesusimasto pries dedami tokius vardus vaikams??? fool.gif
Atsakyti
QUOTE(linkur @ 2010 01 16, 11:48)
na bet jus man pasakykit, ir kaip tevai nesusimasto pries dedami tokius vardus vaikams??? fool.gif

šitas vardas senoviškas, baltiškas mirksiukas.gif . skamba neįprastai, bet vis tik nėra nei beprasmis, nei išgalvotas, nei koks iš tėvų sukergtinis-sudurtinis.
Atsakyti
QUOTE(linkur @ 2010 01 16, 12:48)

Susimąsto ir dar knygelių paskaito, kad "uždėtas" vardas nenukristų bigsmile.gif

Pritariu *GAILEI*. Išties, nors skamba neįprastai, bet lietuviškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GiedrėM: 17 sausio 2010 - 14:50
Aš kalendoriuje užmačiau Skolastika doh.gif
Atsakyti
savaitgalį mūsų mieste tekės Oreta.
Atsakyti