Vaikystėje kiemo draugas vardu Audrynius

Man toks gražus vardas Lėja

QUOTE(Dono @ 2010 01 05, 15:45)
Štai kokių grožybių radau ...Melchioras...
Nu kaip neblogai, ta pačia kryptimi tęsiant, galiu papildyt: Žalvaris, Volframas, Plienas, mergaitei - Bronza kokia

QUOTE(Atogrąža @ 2010 01 06, 17:52)
Nu kaip neblogai, ta pačia kryptimi tęsiant, galiu papildyt: Žalvaris, Volframas, Plienas, mergaitei - Bronza kokia
Jei imt grynus cheminius elementus, tai dar didesnis pasirinkimas: Galis, Varis, Talis, Alavas, Platina, Polonija, Rutenija... 

o Trys karaliai (kaip tik šiandien) nieko nesako?

QUOTE(muminukas @ 2010 01 06, 18:34)
Kasparas, Merkelis ir Baltazaras? Man? Sako. Daug ką. O kuo tai susiję su mano minėtais ,,vardų" pavyzdžiais?

QUOTE(Atogrąža @ 2010 01 06, 21:00)
Kasparas, Merkelis ir Baltazaras? Man? Sako. Daug ką. O kuo tai susiję su mano minėtais ,,vardų" pavyzdžiais?

Merkelis yra Melchioro trumpinys. kaip čia pasakius, "originaliai" yra Kasparas, Melchioras ir Baltazaras

QUOTE(muminukas @ 2010 01 07, 08:55)
Merkelis yra Melchioro trumpinys. kaip čia pasakius, "originaliai" yra Kasparas, Melchioras ir Baltazaras 

Ar ne

QUOTE(Atogrąža @ 2010 01 07, 09:16)

QUOTE(muminukas @ 2010 01 07, 09:43)
Aha, bet labiausiai man patinka, kad Aleksandras - tai tas pats Sania, Saša ir net Šura

Mano draugė, kai nepatikdavo koks vaikinas prie jos prisėdęs visada prisistatydavo Skobleste. Tai kokių tik reakcijų nesulaukdavo, mes taip smagiai pasijuokdavom

QUOTE(HoTea @ 2010 01 06, 14:25)
o kaip jis susijęs su šita tema?

nesekiau temos- gal jau ir buvo paminėtas vardas- SEVA (mačiau per tv)