Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

Vaikystėje kiemo draugas vardu Audrynius doh.gif
Atsakyti
Man toks gražus vardas Lėja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dono @ 2010 01 05, 15:45)
Štai kokių grožybių radau  ...Melchioras...

Nu kaip neblogai, ta pačia kryptimi tęsiant, galiu papildyt: Žalvaris, Volframas, Plienas, mergaitei - Bronza kokia rolleyes.gif Jei imt grynus cheminius elementus, tai dar didesnis pasirinkimas: Galis, Varis, Talis, Alavas, Platina, Polonija, Rutenija... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2010 01 06, 17:52)
Nu kaip neblogai, ta pačia kryptimi tęsiant, galiu papildyt: Žalvaris, Volframas, Plienas, mergaitei -  Bronza kokia  rolleyes.gif Jei imt grynus cheminius elementus, tai dar didesnis pasirinkimas: Galis, Varis, Talis, Alavas, Platina, Polonija, Rutenija... rolleyes.gif

o Trys karaliai (kaip tik šiandien) nieko nesako? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 01 06, 18:34)
o Trys karaliai (kaip tik šiandien) nieko nesako?  tongue.gif

Kasparas, Merkelis ir Baltazaras? Man? Sako. Daug ką. O kuo tai susiję su mano minėtais ,,vardų" pavyzdžiais? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 07 sausio 2010 - 15:39
QUOTE(Atogrąža @ 2010 01 06, 21:00)
Kasparas, Merkelis ir Baltazaras? Man? Sako. Daug ką. O kuo tai susiję su mano minėtais ,,vardų" pavyzdžiais?  mastau.gif  smile.gif

Merkelis yra Melchioro trumpinys. kaip čia pasakius, "originaliai" yra Kasparas, Melchioras ir Baltazaras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 01 07, 08:55)
Merkelis yra Melchioro trumpinys. kaip čia pasakius, "originaliai" yra Kasparas, Melchioras ir Baltazaras smile.gif

Ar ne bigsmile.gif Bet jei manęs kas klaustų, tai sakyčiau, kad Melchioras gal MeLcheRis turėtų būt, o ne Merkelis g.gif Man kažkaip čia visiškai nieko bendro nebelikę po tokio skiemenų sukeitimo vietom ir dar raidžių juose pakeitimo. Net Vaida su Daiva panašesnės nei Melchioras su Merkeliu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2010 01 07, 09:16)
Net Vaida su Daiva panašesnės nei Melchioras su Merkeliu biggrin.gif .

irnesakyk.gif tie seni trumpiniai kartais iš viso nutolę nuo originalo: koks Pričkus (iš Metų) nuo Fridricho... blink.gif arba variantai įvairiose kalbose- Jonas, Ivanas, Šonas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 01 07, 09:43)
k: arba variantai įvairiose kalbose- Jonas, Ivanas, Šonas...  doh.gif

Aha, bet labiausiai man patinka, kad Aleksandras - tai tas pats Sania, Saša ir net Šura bigsmile.gif thumbup.gif Jau nekreipiant dėmesio į tai, kad dviem paskutiniais variantais sėkmingai šaukiami ir Aleksandrai, ir Aleksandros biggrin.gif
Atsakyti

Mano draugė, kai nepatikdavo koks vaikinas prie jos prisėdęs visada prisistatydavo Skobleste. Tai kokių tik reakcijų nesulaukdavo, mes taip smagiai pasijuokdavom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HoTea @ 2010 01 06, 14:25)
Man toks gražus vardas Lėja  wub.gif

o kaip jis susijęs su šita tema? biggrin.gif
Atsakyti
nesekiau temos- gal jau ir buvo paminėtas vardas- SEVA (mačiau per tv)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 07 sausio 2010 - 15:06