Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

QUOTE(GiedrėM @ 2010 01 03, 14:52)
Ūdrys ir man gražu. O dar gražiau - Ūdrė ax.gif  Pati sugalvojau ax.gif

Na, Ūdrys dar Ūdrys... Bet va pasakius Ūdrė, tai galvoj iškart rūkyta kiaulės paūdrė.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2010 01 03, 15:52)
Yra istorija apie Spyglį vietoj lauktos Eglutės rolleyes.gif

dabar jau tiksliai nepamenu, ką reiškia, bet Spyglys yra įprastas latviškas vardas
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2010 01 04, 10:30)
man dar labai keistas vardas yra Jovitas (yra toks teisininkas Jovitas Elzbergas).

mano kaime pora pagyvenusių Javitų yra smile.gif vyrų, savaime suprantama biggrin.gif seniau maniau, kad Jovitai, bet pasirodo, kad Javitai.
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2010 01 04, 11:30)
1.praeitos savaites lryte buvo straipsnis apie Klaipedos populiariausius vardus. Ir keisciausius 2009 metais. Ir paskui ten rase apie tai kaip gali pasikeisti vardus. Tai visu pirma man labai keistai tie zmones keitesi, i visokias Perlas, Mieles ir pan.

2.Bet Geriausias pavyzdys buvo, kai ten parasyta kad pries kelis desimtmecius tevai savo sunui buvo dave varda Gėjus. Tai kai tik tapo pilnametis iškart pasikeitė vardą.
Man niekaip iš galvos neišeina.  g.gif  Suprantu kad prie koki 20 metu gėjo reiksmes lietuvoj gal nebuvo, bet vis tiek- paieme is kazkur ir dave  blink.gif  Gal koks Grėjus girdėjo? bet kol nuejo registruoti is to mandrumo ir pamirso  g.gif  biggrin.gif

1. drinks_cheers.gif Kad Marytę keičia į Mariją ar Danutę į Danielę - suprantu, bet Živilę į Perlą g.gif schmoll.gif
2. Jei neklystu, Gėjus yra tas pats, kas ir Gajus. Gal kaip tik tėvai ne iš beraštiško mandrumo tokį vardą išrinko, o todėl, kad yra taip išsilavinę ir apsiskaitę, kad nežinojo tos kitos reikšmės.
Papildyta:
QUOTE(ausriukas_ka @ 2010 01 04, 11:31)
Na, Ūdrys dar Ūdrys... Bet va pasakius Ūdrė, tai galvoj  iškart rūkyta kiaulės paūdrė..  blush2.gif

Nežinau, kas tai yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2010 01 04, 14:47)
Nežinau, kas tai yra unsure.gif

va kas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausriukas_ka: 04 sausio 2010 - 23:31
QUOTE(Elzė @ 2010 01 04, 10:30)
...Tai visu pirma man labai keistai tie zmones keitesi, i visokias Perlas, Mieles ir pan.

Ką ką tokias, Mieles???? blink.gif mastau.gif

QUOTE(muminukas @ 2010 01 04, 14:26)
mano kaime pora pagyvenusių Javitų yra smile.gif vyrų, savaime suprantama biggrin.gif seniau maniau, kad Jovitai, bet pasirodo, kad Javitai.

Nuo javo gal? Visai normalu kaimo, arimų, pasėlių kontekste gal mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
Neiminta - man asociacijos nekokios (neįminti į ką nors...)
Atsakyti
Stella gal toks ir priimtinas, bet Nionila pirma kart uzmatau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriukas_ka @ 2010 01 05, 00:28)

Aš, matai, žinau tik tai, kad Latvijos saeimos pirmininkės pavardė Ūdrė. Svarbiausia, kad tai - ne šuns vardas lotuliukas.gif O gal? g.gif bigsmile.gif

Užmačiau žurnale "Ji" - Linata.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GiedrėM: 05 sausio 2010 - 15:00
Štai kokių grožybių radau blink.gif Tvirmantas, Telesforas, Melchioras, Kanutas, Alkis, Mandravas, Prudencijus, Anakletas, Ašmantas... ir dar... Tulė, Skolastika, Agripina, Augūna biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Istikruju labai idomus vardai
Atsakyti
QUOTE(Dono @ 2010 01 05, 15:45)
Mandravas

unsure.gif
Atsakyti