Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

QUOTE(GiedrėM @ 2009 12 30, 14:34)
Mačiau tokį vardą day.lt vardyne, negi yra taip pavadintas žmogus? g.gif  Panašiai, kaip man odna baba skazala, kad yra pagyvenęs vyras Ramunis bigsmile.gif

forume pasirašiusi mamytė tokį vardą liniuotėje, tai negaliu garantuoti, kad tikrai jis yra.
Papildyta:
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 12 30, 21:59)
O aš pažįstu vyrą vardu Gintarius, tai irgi į kompaniją Ingridui ir Sandriui.

ir Jolantą iš Kauno priimkit 4u.gif lotuliukas.gif ta prasme, vyruką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 12 30, 22:59)
O aš pažįstu vyrą vardu Gintarius

Čia turbūt tėvai norėjo sukonkretint reikšmę, nes Gintaras - lietuvių: gin- (ginti) + tar- (tarti); brangakmenis gintaras.
Atsakyti
QUOTE(Dono @ 2009 12 30, 00:06)
*Žinau berniuką vardu Salis doh.gif  Jo mama turbūt buvo didelė serialo Daktarė Kvin gerbėja lotuliukas.gif

**Aira man ir kažkoks nesusipratrimas, kaimynų šuo tokiu vardu  biggrin.gif

* Jei jau is D.Kvin varda rinko, tai man Metju graziau bigsmile.gif
** Mano kaimynes kate buvo Aira.

P.S. o pasirodo, sunu vardyne yra vardas Aira biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexandra.R.: 31 gruodžio 2009 - 15:48
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 12 30, 21:59)
O aš pažįstu vyrą vardu Gintarius, tai irgi į kompaniją Ingridui ir Sandriui.

klasiokes brolis Gintarius-labai mielas zmogus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 12 31, 10:18)
ir Jolantą iš Kauno priimkit  4u.gif  lotuliukas.gif ta prasme, vyruką  biggrin.gif

Šitą žinau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 12 31, 09:18)
ir Jolantą iš Kauno priimkit  4u.gif  lotuliukas.gif ta prasme, vyruką  biggrin.gif

Jaučiu tėvai mergytės laukė ir jau pilve vaikelį vadino tuo vardu, gimė bachuriukas ir galūnė pakeitė ir liux 4u.gif Girdėjau istoriją kad tokiu būdu berniukas buvo pavadintas Eglūnu, bet nežinau ar čia teisybė... g.gif

O iš ir vardų nevardų prisiminiau Ūdrys.. Mano bendradarbis.
Atsakyti
QUOTE(ausriukas_ka @ 2010 01 03, 10:23)

Kodėl vardas-nevardas, juk yra garsioji Ūdrio arija wink.gif Tai gal pagal ją pavadino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 01 03, 12:31)
Kodėl vardas-nevardas, juk yra garsioji Ūdrio arija wink.gif Tai gal pagal ją pavadino smile.gif

mb patinka šis vardas, bet mūsų pavardė trumpa su -ys, kažkaip nei šiaip, nei taip skambėtų. na, maždaug Ūdrys Ralys.
Atsakyti
QUOTE(ausriukas_ka @ 2010 01 03, 11:23)
Jaučiu tėvai mergytės laukė ir jau pilve vaikelį vadino tuo vardu, gimė bachuriukas ir galūnė pakeitė ir liux  4u.gif  Girdėjau istoriją kad tokiu būdu berniukas buvo pavadintas Eglūnu, bet  nežinau ar čia teisybė... g.gif

Yra istorija apie Spyglį vietoj lauktos Eglutės rolleyes.gif

Ūdrys ir man gražu. O dar gražiau - Ūdrė ax.gif Pati sugalvojau ax.gif
Atsakyti
dėl Ūdrio tai pasakojau,kad brolis kursioką turėjo tokiu vardu :)toks visai ūdriškas bernelis buvo smile.gif

o dėl Eglūno,tai draugės vaikas taip norėjo brolį pavadint ax.gif matyt kažkur nugirdo tokį vardą-gal daržely g.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 01 03, 12:31)

Nu čia gal mano tamsumas.. kad man šis vardas-"ne vardas" pasirodė... blush2.gif Nu bet bent ne man vienai, o ir krūvai bendrabarbių... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
praeitos savaites lryte buvo straipsnis apie Klaipedos populiariausius vardus. Ir keisciausius 2009 metais. Ir paskui ten rase apie tai kaip gali pasikeisti vardus. Tai visu pirma man labai keistai tie zmones keitesi, i visokias Perlas, Mieles ir pan. Bet Geriausias pavyzdys buvo, kai ten parasyta kad pries kelis desimtmecius tevai savo sunui buvo dave varda Gėjus. Tai kai tik tapo pilnametis iškart pasikeitė vardą.
Man niekaip iš galvos neišeina. g.gif Suprantu kad prie koki 20 metu gėjo reiksmes lietuvoj gal nebuvo, bet vis tiek- paieme is kazkur ir dave blink.gif Gal koks Grėjus girdėjo? bet kol nuejo registruoti is to mandrumo ir pamirso g.gif biggrin.gif

QUOTE(muminukas @ 2009 12 31, 10:18)

man dar labai keistas vardas yra Jovitas (yra toks teisininkas Jovitas Elzbergas).
ir kazkada labai stebejausi vardu Lauras (nes man buvo priimtina Laura), bet veliau pripratau ir visai normalu atrodo.
Atsakyti