Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

vienoj seniūnijoj Daliora dirba doh.gif o Lietrytyje mačiau vardą Selvija.

ir dar mačiau mergaitės vardą Ąžuolė schmoll.gif
Atsakyti
Mano tėčio bendradarbė Aelita. Jis kai išgirdo, pasakė "Aš tave Stase vadinsiu" doh.gif Jis nepiktybiškai, toks žmogaus humoro jausmas. Taip ir prigijo vargšei pravardė "Stasė".
Atsakyti
QUOTE(ieva.lota @ 2009 12 27, 08:38)
As vienam kaime isgirdau "Ichtiandras"... Bet galbut cia zmoniu tamsa...

Pažįstu aš Ichtiandrą vieną. Iksu prisistato...

Dar retas vardas, kurį pamačiau FORTŪNA (med. sesutė), tokia didelė motera... Keistai jai tas vardas atrodo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2009 12 28, 12:03)
Mano tėčio bendradarbė Aelita.

As irgi pazistu Aelita, tik ta Visagine gyvena ir lietuviskai sakini nelabai surezga. Kol neparode paso (lietuvisko), niekaip negalejau suprast, koks vardas, vis galvojau Alita ar Elita, bet nei vienas, nei kitas man i varda nebuvo panasus.
Atsakyti
dailininkė ORŪNĖ .........

Ar nuo Arūnė, ar nuo oro tongue.gif ?
Atsakyti
Žinau berniuką vardu Salis doh.gif Jo mama turbūt buvo didelė serialo Daktarė Kvin gerbėja lotuliukas.gif
Aira man ir kažkoks nesusipratrimas, kaimynų šuo tokiu vardu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dono: 30 gruodžio 2009 - 00:09
QUOTE(Dono @ 2009 12 30, 01:06)
Aira man ir kažkoks nesusipratrimas, kaimynų šuo tokiu vardu  biggrin.gif

Na o mano kaimyno buldogas Saulius, bet gi tai tikrai nereiškia, klad čia šuns vardas.
Aira, Airė, Airis – hebrajų (sen. žydų): „žiedas". Normalus vardas...Kas kaltas,kad jūs šunis žmonių vardais vadinat?

O beje-ar yra šunų vardynas? aš negirdėjau, bet jei yra gal galit nuorodą įmesti
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 12 30, 12:05)
* Na o mano kaimyno buldogas Saulius, bet gi tai tikrai nereiškia, klad čia šuns vardas.
Aira, Airė, Airis – hebrajų (sen. žydų): „žiedas". Normalus vardas...Kas kaltas,kad jūs šunis žmonių vardais vadinat?

** O beje-ar yra šunų vardynas? aš negirdėjau, bet jei yra gal galit nuorodą įmesti

* Aš ir nesakau, kad šuniškas vardas, bet man jis nepatinka ir tiek g.gif savo nuomonę tik išsakiau tongue.gif

** http://www.bone.lt/v...is/sunu-vardai/ čia galima paieškot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dono: 30 gruodžio 2009 - 11:52
QUOTE(muminukas @ 2009 12 28, 11:14)
ir dar mačiau mergaitės vardą Ąžuolė  schmoll.gif

Mačiau tokį vardą day.lt vardyne, negi yra taip pavadintas žmogus? g.gif Panašiai, kaip man odna baba skazala, kad yra pagyvenęs vyras Ramunis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 12 30, 14:34)
Mačiau tokį vardą day.lt vardyne, negi yra taip pavadintas žmogus? g.gif  Panašiai, kaip man odna baba skazala, kad yra pagyvenęs vyras Ramunis bigsmile.gif

kažkaip visai nesistebiu, kad yra mirksiukas.gif . asmeniškai pažystu vyrus vardu Ingridas, Sandras. Žinau mergaitę vardu Liutaurė. taip kad Ąžuolė irgi laisvai įsipaišo į šitą kompaniją biggrin.gif

o aš FB šiandien Neridą užmačiau. man schmoll.gif , kokia Nereidė būtų bent prasmingiau ax.gif
Atsakyti
O man Ąžuolė gražu (kirtį dedu ant uo ) ax.gif tongue.gif .
Žinau vyrą Ąžuolį
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 12 30, 18:10)
kažkaip visai nesistebiu, kad yra mirksiukas.gif . asmeniškai pažystu vyrus vardu Ingridas, Sandras. Žinau mergaitę vardu Liutaurė. taip kad Ąžuolė irgi laisvai įsipaišo į šitą kompaniją  biggrin.gif

O aš pažįstu vyrą vardu Gintarius, tai irgi į kompaniją Ingridui ir Sandriui.
Atsakyti