QUOTE(bela @ 2009 11 29, 21:28)
Pritariu šiai nuomonei - pažįstu net kelis žmones, kurių pavardėse pakeitė po raidę - taip ir liko. Be to, pažįstų vieną moterį vardu Orita. Sakė, kad užrašant jai praleido vieną raidę, turėjo būti Orinta. Taipogi vaikystėje susirašinėjau su mergaite, vardu Egita. Be to, vkar mane aptarnavo pardavėja Julanta. Tai ir suprask, kaip nori - ar čia specialiai tėveliai taip pavadino ar tiesiog klaida.
Aš irgi kartais pastebiu tokių vardų pvz:Dijana (pardavėja prekybcentrį), arba mano kaimynė buvo Dangulė. Antrasis tai tiksliai žinau, kad metrikacijos biure klaidą padarė, o dėl Dijanos neaišku
QUOTE(Nelsona @ 2009 12 18, 10:00)
Oi, mano močiutė paaskojo, kaip jos kaime vieną vaiką tėvai pavadino PINGVINAS! Pasikeist vardą tais laikais buvo neįmanoma. Jis visiem prisistatydavo: GVINAS Labai gražus vardas netikėtai gavos...
QUOTE(Nelsona @ 2009 12 18, 10:00)
Oi, mano močiutė paaskojo, kaip jos kaime vieną vaiką tėvai pavadino PINGVINAS! Pasikeist vardą tais laikais buvo neįmanoma. Jis visiem prisistatydavo: GVINAS Labai gražus vardas netikėtai gavos...
Nu jei čia tikra istorija, tai siaubas
O aš šiandien vienoje ligoninėje mačiau gydytoją vardu Brūno (pavardė lietuviška)...
QUOTE(Nelsona @ 2009 12 18, 11:00)
Greiciausia buvo atvirksciai-buvo Gvinas, visi Pingvinu vadindavo
QUOTE(bela @ 2009 11 18, 22:25)
Kleopezija - tokį vardą savo dukrytei davė viena tolima pažįstama Dar kaimynų dukra vardu Meilutė(jai dabar turėtų buti apie 20)
Kleopezija kaip poezija
O Meilute, esu girdejus, bet jei ji visai ne meili, o atgrasi, vulgari...
Laikrastyje neseniai straipsnis apie retus vardus buvo. Keisciausias - Bangele-Uodegele. Vargse mergaite.....
QUOTE(Akra @ 2009 12 23, 20:29)
Laikrastyje neseniai straipsnis apie retus vardus buvo. Keisciausias - Bangele-Uodegele. Vargse mergaite.....
Mane tai stebina ne kaip tevai taip sumaste, bet kaip CMS galejo priregistruot
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2009 12 14, 16:50)
kolegos turėjo bendrą pažįstamą Džemilią - mergina, tai tėvas irgi kažkoks iš Kaukazo šalių buvo
Pazinojau tokia vaikystej, tik apie jos tevus nieko nezinojom, nes ja mociute augino. O as vis galvojau, kad gal jos mama susigalvojo toki varda, o pasirodo, kad tai kazkur turi buti normalus vardas
QUOTE(Nelsona @ 2009 12 18, 11:00)
As vienam kaime isgirdau "Ichtiandras"... Bet galbut cia zmoniu tamsa...