Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

nu jo... kad butu dar Konradas gal ir nieko , nu bet jau mergaitei toks vardas nelabai skamba. keistai kazkaip labai. istart net neina.
Atsakyti
Kondraktida - gal ir gražu bei reikšminga, bet kaip prisimint ir ištart tokį vardą? g.gif
Atsakyti
Kunigunda man be galo gražus vardas...
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 11 29, 19:18)
Pas mus neseniai su garbingu jubiliejumi buvo sveikintas Hijacintas. O mano mamos ginekologas - Narcizas  biggrin.gif

Narcizas ne toks jau retas. Man tik vaikystėj labai keista buvo, kad vyras gėlės vardu biggrin.gif Dabar jis pensininkas baikeris / ar baikeris pensininkas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 12 01, 13:41)
Kunigunda man be galo gražus vardas...

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Migdole @ 2009 11 22, 23:25)
O jums neatrodo, kad kartais tie keisti vardai atsiranda is berastiskumo ir klaidu. Bent jau anksciau taip buvo, kad klaidingai uzrasydavo, tai taip ir likdavo naujadaras. O dabar zmones labai isradingi, labiau mokyti, tai is tu senoviniu naujadaru gimsta naujoviski  blink.gif

drinks_cheers.gif
vienas pažįstamas turėjo būti Almantas, bet taip gavosi, kad metrikacijoje parašė Almundas, tai taip ir liko. Be to, teko bendrauti su Beruta, tai čia, kaip spėju, "patiuninguota" Birutė ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Penktadienis @ 2009 12 01, 13:29)
Kondraktida - gal ir gražu bei reikšminga, bet kaip prisimint ir ištart tokį vardą?  g.gif

man asociacija su Antarktida lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 11 23, 19:41)
Bedradarbės sūnus Džeiranas  doh.gif  o klasiokės dukra Džeilinga

visi vardai, kurie prasideda "Dž" - man neskamba gražiai schmoll.gif
Džeiranas, Džesika.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 11 19, 14:26)
drinks_cheers.gif ir labai įdomu, kokio amžiaus - registras tokio nerodo  cool.gif

ir kokiam cia registre ziurit?
Atsakyti
Žinau berniuką vardu Abhajus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2009 12 01, 23:51)

kur ir visada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2009 12 01, 23:51)

taigi vaikis.com kartais yra išdidžiai vadinamas registru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bela @ 2009 11 29, 21:28)
Pritariu šiai nuomonei - pažįstu net kelis žmones, kurių pavardėse pakeitė  po raidę - taip ir liko. ...vaikystėje susirašinėjau su mergaite, vardu Egita.

Mano buvusios bendradarbės dukra Egita. Dabar jai turėtų būti kokie 34-35 metai smile.gif Pavadinta ji taip tikrai ne per klaidą, mama taip norėjo g.gif
Atsakyti
radau sm : dastina ir omedas rolleyes.gif
Atsakyti
Bendradarbis - Lorenas bigsmile.gif
Atsakyti