Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

dvynukuose užmačiau - Viltė ir Kloja blink.gif Antuanetė ir Dorotėja...
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 11 16, 19:47)
viename konkurse dalyvauja gutjera

na,o mano draugei tako dalintis palatą su kūdikiu Gutjera 4u.gif prieš beveik 2 metus ax.gif

QUOTE(Grikute @ 2009 11 22, 22:12)

Dar neseniai susipažinom su mergaite Etme ( yra knygoje "Aukštųjų Šimonių likimas") ir Elvile.

kaip man gražu....
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 11 22, 18:10)
iš Kauno dienos - Nizilija ir Harimantas  doh.gif

Nizilja g.gif man labai negrazus zodis is kart i galva ateina blush2.gif
Atsakyti
antuanetė man atrodo juokingas vardas biggrin.gif skaičiau kažkada kad kokie ten marijos žemės zviazdos tokį vardą dukrai davė, nes tėtis antanas. matyt antanina per prastas buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2009 11 22, 22:12)

Dar neseniai susipažinom su mergaite Etme

labai gražus vardas.
Atsakyti
as pazystu moteri vardu Kleopa, bet jai daugiau kaip 50 metu.
Atsakyti
QUOTE(guge123 @ 2009 11 21, 17:24)
mano geros draugės vardas Lavanda jai dabar 23m,o mano vaikystės draugo mamos vardas Džeirana  rolleyes.gif

Bedradarbės sūnus Džeiranas doh.gif o klasiokės dukra Džeilinga
Atsakyti
Vakar per TV kalbėjo VINSAS ax.gif
Atsakyti
LT statybininkų asociacijos prezidentas Adakras Š
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 28 lapkričio 2009 - 18:24
Pas mus neseniai su garbingu jubiliejumi buvo sveikintas Hijacintas. O mano mamos ginekologas - Narcizas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdole @ 2009 11 22, 23:25)
O jums neatrodo, kad kartais tie keisti vardai atsiranda is berastiskumo ir klaidu. Bent jau anksciau taip buvo, kad klaidingai uzrasydavo, tai taip ir likdavo naujadaras. O dabar zmones labai isradingi, labiau mokyti, tai is tu senoviniu naujadaru gimsta naujoviski  blink.gif

Pritariu šiai nuomonei - pažįstu net kelis žmones, kurių pavardėse pakeitė po raidę - taip ir liko. Be to, pažįstų vieną moterį vardu Orita. Sakė, kad užrašant jai praleido vieną raidę, turėjo būti Orinta. Taipogi vaikystėje susirašinėjau su mergaite, vardu Egita. Be to, vkar mane aptarnavo pardavėja Julanta. Tai ir suprask, kaip nori - ar čia specialiai tėveliai taip pavadino ar tiesiog klaida.
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2009 11 19, 14:26)
drinks_cheers.gif ir labai įdomu, kokio amžiaus - registras tokio nerodo  cool.gif

Kleopezija turėtų būti iki 2 mėn amžiaus. Gyvena ji Klaipėdos rajone. Jei registras nerodo, tai gal vistik kas nors paprotino ir kitu vardu pavadino
Atsakyti
Viename "Tavo vaikas" zurnale Pamaciau Mergytes nuotrauka, o po ja varda Kunigunda...
Kaimyne pagimde dvynukus mergyte ir berniuka pavadino Kondradu ir Kondraktida...
Man vos liezuvis apsivercia kol pasakau siuos vardus, niekad tokiais vardais nepavadinciau savo vaiku, bet gal kam patinka? 4u.gif
Atsakyti