Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

QUOTE(idn @ 2009 11 17, 13:23)
o ichtiandro šalia nėra?  biggrin.gif

ne, šalia pats paprasčiausias artūras biggrin.gif
Atsakyti
Kleopezija - tokį vardą savo dukrytei davė viena tolima pažįstama doh.gif Dar kaimynų dukra vardu Meilutė(jai dabar turėtų buti apie 20)
Atsakyti
QUOTE(bela @ 2009 11 18, 23:25)
Kleopezija - tokį vardą savo dukrytei davė viena tolima pažįstama doh.gif

Man atrodo, kad "iš lūpų į lūpas" keliaujantis neįprastas vardas pavirsta išvis nežinia kokiu.
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 11 19, 13:14)
Man atrodo, kad "iš lūpų į lūpas" keliaujantis neįprastas vardas pavirsta išvis nežinia kokiu.

drinks_cheers.gif ir labai įdomu, kokio amžiaus - registras tokio nerodo cool.gif
Atsakyti
Cia kaip ir izymioji Fekalija matyt biggrin.gif Ale, kazkokia pazistama kazkam kazkur toki varda dave
Atsakyti
FB užmačiau Laumingis g.gif
Atsakyti
mano geros draugės vardas Lavanda jai dabar 23m,o mano vaikystės draugo mamos vardas Džeirana rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 11 20, 18:59)
FB užmačiau Laumingis  g.gif

doh.gif kaip laumžirgis ......

QUOTE(guge123 @ 2009 11 21, 17:24)
mano geros draugės vardas Lavanda jai dabar 23m,o mano vaikystės draugo mamos vardas Džeirana  rolleyes.gif

thumbup.gif
Džeiranas tai tokis antilopas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bela @ 2009 11 18, 22:25)
Kleopezija - tokį vardą savo dukrytei davė viena tolima pažįstama doh.gif

MV viena diena saipesi, sako kaip tau vardas Ateja blink.gif nu sakau baisiau nei baisu doh.gif
Atsakyti
iš Kauno dienos - Nizilija ir Harimantas doh.gif
Atsakyti
Mes pažįstam berniuką vardu MINGAS.
Dar neseniai susipažinom su mergaite Etme ( yra knygoje "Aukštųjų Šimonių likimas") ir Elvile.
Papildyta:
Dar prisiminiau, kad jei būtų gimęs berniukas, galvojau apie vardą Olimpas.
Turiu dėdę ir tetą (kas svarbiausia vyras ir žmona) , kurių vardai Olimpijus ir Olimpija.
Atsakyti
O jums neatrodo, kad kartais tie keisti vardai atsiranda is berastiskumo ir klaidu. Bent jau anksciau taip buvo, kad klaidingai uzrasydavo, tai taip ir likdavo naujadaras. O dabar zmones labai isradingi, labiau mokyti, tai is tu senoviniu naujadaru gimsta naujoviski blink.gif
Atsakyti