Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

QUOTE(idn @ 2009 11 10, 12:22)
pažinojau Virmantą, labai nemielas vardas, kažkoks virtuvinis... viru viru košę  biggrin.gif

O tai - net labai vyriškas vardas: Virmantas, Virmantė – lietuvių: vir- (vyras, vyrauti „įsigalėti, viešpatauti“) + mant- (mantus „sumanus“). Aš turėjau grupiokę Virmantę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 11 10, 13:09)
O tai - net labai vyriškas vardas: Virmantas, Virmantė – lietuvių: vir- (vyras, vyrauti „įsigalėti, viešpatauti“) + mant- (mantus „sumanus“). Aš turėjau grupiokę Virmantę bigsmile.gif

Graži reikšmė drinks_cheers.gif , bet vis vien į pirma mintis - apie virviažmogį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 11 10, 13:15)
Graži reikšmė  drinks_cheers.gif , bet vis vien į pirma mintis - apie virviažmogį  doh.gif

o kas čia per monas? blink.gif dar tokio negirdėjusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 11 10, 13:16)
o kas čia per monas?  blink.gif dar tokio negirdėjusi  lotuliukas.gif

nu man kažkoks virvių žmogus doh.gif lotuliukas.gif nėra tokio-čia mano lakios fantazijos vaisius blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 10 lapkričio 2009 - 13:18
QUOTE(Flirta @ 2009 11 06, 11:32)
Chionija
Barbutė
Gėnė (Būtent -ė-)
Dangolė (ne Danguolė)
Zenta
Gedvyga
Galanda
Antosia
Stepanija (ne -f-)
Genovaita
Lyga
Nelija
Tonvalda
Faina

nu baisuokliai doh.gif visi iki vieno doh.gif jei reiketu rinktis vaikeliui varda butinai is siu, turbut pasirinkciau Nelija, bet cia man asocijuojasi su Nijole, tarsi kazkoks Nijoles kitas variantas, vel doh.gif ir Virmantas, Eitvijus, Alvita, Linardas - nu juoka tik kelia ir gailesti doh.gif
Atsakyti
Širyt girdėjau moterį vardu Merūna, dar ant paminklo užskaičiau Vincislava (įdomus junginys, esam pripratę prie Bronislavų, Stanislavų, o šitokį pirmą kart mačiau).
Mano kaimynė yra Kazytė (moteris tik 36 metų)- galvojau, kad ją taip tik malonybiškai vadina, bet pasirodo jos toks pilnas vardas.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 11 12, 11:48)
Mano kaimynė yra Kazytė (moteris tik 36 metų)- galvojau, kad ją taip tik malonybiškai vadina, bet pasirodo jos toks pilnas vardas.

frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 11 12, 12:48)

Nu bet yra mūsyse vardų su mažybine priesaga tradicija, pvz.: Kęstutis, Birutė, Jaunutis. Gal reiktų tai priimti kaip kultūrinį faktą, nors kelios "megztos beretės" siūlo atsisakyt (kažkurioj temoj, jei neklystu, muminukas pateikė nuorodą). Ta pati Jurgita ar Lolita turi mažybinę priesagą, tik nelietuvišką.
Atsakyti
uzmaciau dar tokius vardus Voldymaras, Antutė, Felimana
Atsakyti
viename konkurse dalyvauja gutjera
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 11 16, 20:47)
viename konkurse dalyvauja gutjera

o ichtiandro šalia nėra? biggrin.gif
Atsakyti
Interneto platybėse aptikau dėstytoją vardu Zonė blink.gif
Atsakyti