Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

kauno oro uosto generalinis direktorius - Arijandas.
Atsakyti
dar uzmaciau negirdeta varda - Akvalina, moteris gimusi 1929m, vardas tais laikais labai idomus buvo turbut ir retas, nes dar tokio tikrai niekur negirdejau, beje sio savaitgalio varduvininkai - Mąstvilas, Gedile, Benignas, žygaudas, Liucile. Dar laikrasti uzmaciau irgi senole vardu Hilda, man taip graziai skamba sis vardas.
Papildyta:
Beje vyro mociute vardu Palma, tariasi minkstai l garsas. irgi nelabai girdetas sakyciau siuo metu.
Atsakyti
Viename politiniame buklete aptikau vardą Aldra.
Atsakyti
QUOTE(žanin @ 2009 11 01, 21:04)

kaip kaldra............ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2009 10 31, 00:15)
dar uzmaciau negirdeta varda - Akvalina, moteris gimusi 1929m, vardas tais laikais labai idomus buvo turbut ir retas, nes dar tokio tikrai niekur negirdejau, beje sio savaitgalio varduvininkai - Mąstvilas, Gedile, Benignas, žygaudas, Liucile. Dar laikrasti uzmaciau irgi senole vardu Hilda, man taip graziai skamba sis vardas.
Papildyta:
Beje vyro mociute vardu Palma, tariasi minkstai l garsas. irgi nelabai girdetas sakyciau siuo metu.

mano lietuvių kalbos mokytoja buvo Akvilina ax.gif irgi vyresnio amžiaus ax.gif nu ne 1929 gimimo,manau kokių 1945-50 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žanin @ 2009 11 01, 21:04)

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 11 02, 10:30)
mano lietuvių kalbos mokytoja buvo Akvilina ax.gif irgi vyresnio amžiaus ax.gif nu ne 1929 gimimo,manau kokių 1945-50 ax.gif

akvilinas dvi pažystu, abi jaunos. man panašu į pamandrintą akvilę rolleyes.gif
Atsakyti
atvirkščiai - Akvilė yra Akvilinos trumpinys. Akvalina - blogai užrašyta Akvilina, ir tiek.

Palma, Palmyra, Palmira taip pat nėra išskirtinis vardas, nors šiuo metu gal ir nelabai tarp mažų vaikų. tiesa, jeigu Palma L taria minkštai - netaisyklingai, turi būti tariama kietai. bet žinau, kad daug kas taria minkštai šį vardą.
Atsakyti
neitin įdomu man kaip yra / laikoma kad yra, todėl ir parašiau man panašu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 11 01, 21:16)
kaip kaldra............ doh.gif

Būtent dėl tokių asociacijų aš tą vardą ir prisiminiau biggrin.gif
Atsakyti
Ervinas
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 11 02, 16:06)
atvirkščiai - Akvilė yra Akvilinos trumpinys. Akvalina - blogai užrašyta Akvilina, ir tiek.

sakai g.gif o aš maniau,kad Akvilė kildinimama nuo (lot. Aquila-erelis) g.gif
Atsakyti