O aš Mainridą aptikau
QUOTE(rasiux- @ 2009 10 24, 22:56)
O aš Mainridą aptikau
juk yra du!!! Mainridas ir Mainrydas ir buvo labai smarki diskusija su kažkurio mamyte...
Papildyta:
QUOTE(riniju @ 2009 10 24, 22:51)
Karoliniškių mokykloje dirba Daunikė! Rimtai
niu, rimtai pažįstamo mama ten yra dirbusi.
Sveikos mamytes.
O kaip jum varsas Sebastinas?
O kaip jum varsas Sebastinas?
QUOTE(KaryMoon @ 2009 10 25, 12:40)
Gal Sebastijonas norėjote parašyti...
Šio šeštadienio Respublikoje patalpintas skelbimas, jog Genijaus Pavardžio (nepamenu aš tos pavardės) kokį tai paymėjimą laikyti negaliojančiu. Kelis kartus žiūrėjau, mažne ne taip perskaičiau, kad ten parašyta Genadijaus
QUOTE(idn @ 2009 10 21, 06:46)
na man vienas iš keistesnių vardų - Vaišvilkas,
atrodo vienintelis iš lietuviškų su "vilku", todėl ir keistas, net nežinau, ar patinka, ar ne
atrodo vienintelis iš lietuviškų su "vilku", todėl ir keistas, net nežinau, ar patinka, ar ne
sm forume yra mamytė, kurios sūnūs Vilkgailas ir Lokimantas
QUOTE(riniju @ 2009 10 24, 22:51)
na aš turbūt gyvenime nesuprasiu kokio velnio tokie žmonės vardų nepasikeičia
QUOTE(rytoj @ 2009 10 25, 18:39)
Šio šeštadienio Respublikoje patalpintas skelbimas, jog Genijaus Pavardžio (nepamenu aš tos pavardės) kokį tai paymėjimą laikyti negaliojančiu. Kelis kartus žiūrėjau, mažne ne taip perskaičiau, kad ten parašyta Genadijaus
gal laikraščio maketuotojas suklydo
QUOTE(riniju @ 2009 10 24, 23:51)
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 10 25, 19:47)
sm forume yra mamytė, kurios sūnūs Vilkgailas ir Lokimantas
o dieve padek
atsiminiau, kad dar esu susidurus su tokiomis psiaudo mandrybemis kaip Sidona, Solandza, Eidara ir Elvidora
nu mokiausi koralų gimnazijoj .bet kad žvirbienės vardas daunikė-tik dbr sužinojau kažkodėl galvojau,kad ji Danutė
QUOTE(euforbija @ 2009 10 25, 23:01)
atsiminiau, kad dar esu susidurus su tokiomis psiaudo mandrybemis kaip Sidona, Solandza, Eidara ir Elvidora
Sidona ir as pazistu, Sidute vadina, gal geriau
QUOTE(Ramunita @ 2009 10 26, 10:55)
nu mokiausi koralų gimnazijoj .bet kad žvirbienės vardas daunikė-tik dbr sužinojau kažkodėl galvojau,kad ji Danutė
gal ji Danute prisistato