Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

QUOTE(Ramunita @ 2009 10 16, 11:06)
jėtus..tokias reikia skųst cool.gif

Kur čia beskusi, jau seniausiai nebedirba ir išvis gal jau gyvos nebėr irnesakyk.gif

Į tema laikrašty perskaičiau Viga g.gif , dar turėjau bendradarbe Vieną , ir dar žinau Veną
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunytėė: 16 spalio 2009 - 10:18
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 10 16, 09:52)
Ko gero nuo mano krašto, ]

Dar mūsų krašte yra įregistruota Alelia, Avgutė (gimusi Rusijoj, matyt tėvai norėjo Augute pavadint), o geriausia - Angutė (ko gero mažybinis Angelės vardo variantas).
Mano vardas - labai retas ir labai keistas. Jaunystėj gėdinausi kitiems sakyt, bet dabar galvoju: a.a. mamai jis ko gero buvo labai gražus, kaip aš galiu niekint jos pasirinkimą.
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2009 10 16, 11:28)
Dar mūsų krašte yra įregistruota Alelia,  Avgutė (gimusi Rusijoj, matyt tėvai norėjo Augute pavadint), o geriausia - Angutė (ko gero mažybinis Angelės vardo variantas).
Mano vardas - labai retas ir labai keistas. Jaunystėj gėdinausi kitiems sakyt, bet dabar galvoju: a.a. mamai jis ko gero buvo labai gražus, kaip aš galiu niekint jos pasirinkimą.

tai dabar nebepasakysi koks tas vardas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif verysad.gif verysad.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 10 16, 11:15)
laikrašty perskaičiau Viga   g.gif , dar turėjau bendradarbe Vieną , ir dar  žinau Veną

doh.gif

Marcijana ax.gif
Atsakyti
Laikrašty radau vardą Rasė. Dar skaičiau kad mama Indra ketina savo dukrytę pavadinti Andra.
Atsakyti
Laimė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 10 16, 11:15)
Kur čia beskusi, jau seniausiai nebedirba ir išvis gal jau gyvos nebėr  irnesakyk.gif

tada reikėjo skųst smile.gif

QUOTE(Vilioja @ 2009 10 16, 11:28)
Dar mūsų krašte yra įregistruota Alelia,  Avgutė (gimusi Rusijoj, matyt tėvai norėjo Augute pavadint), o geriausia - Angutė (ko gero mažybinis Angelės vardo variantas).

kapzdec lotuliukas.gif

o koks tavo vardas? rolleyes.gif

QUOTE(Arvena @ 2009 10 19, 09:48)

Tai dar yra Laisvė, Meilė, Aistra ir pan. Čia iš tos pačios serijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 10 19, 10:52)
tada reikėjo skųst smile.gif

Na jei sako kad taip rašosi tai žmonės ir tikėjo, ypač jei mažiau išsilavinę 4u.gif , na kad mano vardas su klaida tai iš vis pastebėjo tik kai pasą reikėjo išsiimt, kažkaip nieks dėmesio neatkreipė ir visada rašė teisingai g.gif O ir laikai kiti buvo irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2009 10 09, 19:31)
Prieš pora savaičių per televiziją kalbėjo vyras vardu Meldas  smile.gif

Labai grazus vardas mirksiukas.gif
Atsakyti
Gera mano draugė neseniai prasitarė, kad jei kada turės mergaitę, tai pavadins ją Sielio ... doh.gif Sakau, neregistruos vardo su tokia galūne, o ji man: tuomet bus Sielė ...
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2009 10 20, 15:14)
Gera mano draugė neseniai prasitarė, kad jei kada turės mergaitę, tai pavadins ją Sielio ... doh.gif Sakau, neregistruos vardo su tokia galūne, o ji man: tuomet bus Sielė ...

o košmare su košmariukais......... Šiaip SIELIO - buvo kažkokio meksikiečių serialo herojės vardas ....... Vaidino ją Gabriela Spanic regis....
O Sielė.....Nu tai Dvasia dar pasiūlyk - kažkaip man tinka į kompaniją. Galės antrą vardą duot .... O ką? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 10 20, 14:55)
o košmare su košmariukais......... Šiaip SIELIO - buvo kažkokio meksikiečių serialo herojės vardas .......  Vaidino ją Gabriela Spanic regis....
O Sielė.....Nu tai Dvasia dar pasiūlyk  - kažkaip man tinka į kompaniją. Galės antrą vardą duot .... O ką?  lotuliukas.gif

o aš ne apie sielas, o apie sielius pagalvojau, tad į kompaniją - Rąstas biggrin.gif
Atsakyti